Roborock’s S7 robotstofzuiger wil de enige reinigingsrobot zijn die je nodig hebt

roborock s7

Roborock was een van de eerste fabrikanten die een robotstofzuiger bouwde die ook harde vloeren kan dweilen. De geheel nieuwe Roborock S7 van het bedrijf, aangekondigd tijdens CES, zal de meest geavanceerde reiniger tot nu toe zijn wanneer het apparaat in maart wordt verzonden voor $ 649.

De Roborock S7 is voorzien van een sonisch dweilsysteem dat kan variëren van 1.650 keer per minuut tot 3.000 keer per minuut om oppervlaktevuil en opgedroogde gemorste vloeistoffen te desintegreren. Een intelligent hefsysteem detecteert wanneer het vacuüm overgaat van een harde vloer naar een karpet of tapijt en tilt automatisch de dweileenheid op.

Met de vorige hybride stofzuigers/mop van Roborock moest je no-go-strips gebruiken om te voorkomen dat het tapijt tijdens het dweilen op het tapijt terechtkwam. Dit nieuwe model tilt ook de dweilunit op wanneer deze wordt aangekoppeld om de batterij op te laden of nadat hij zijn werk heeft gedaan, om te voorkomen dat er een natte pad op uw vloer blijft liggen.

Dit nieuwe model biedt dezelfde zuigkracht als de Roborock S6 MaxV die eraan voorafging – 2500 pA – maar de fabrikant zegt dat de opnieuw ontworpen borstel beter op de vloer ligt en vuil nog beter uit je tapijt zou moeten trekken.

Net als bij eerdere modellen, ondersteunt de Roborock S7 Amazon Alexa, Google Home en Apple Siri en kan hij ook worden bediend met de bijbehorende app van Roborock voor Android en iOS.

We hebben gunstige meningen gehad over elke generatie Roborock-bots, inclusief de Roborox S4, S5 Max, S6 en de S6 MaxV, dus we kijken ernaar uit om dit nieuwe model te bekijken.

0 Shares:
You May Also Like