Roborock pronkt met een paar indrukwekkende vloerreinigers op CES 2022

roborock s7 maxv ultra

Roborock toont twee indrukwekkende vloerreinigingsapparaten op CES 2022. Als eerste is er de uitgebreide vloerreinigingsrobot, de Roborock S7 MaxV Ultra. Deze bot stofzuigt en schrobt niet alleen je vloeren, hij vult zijn eigen watertank, wast zijn eigen schoonmaakpads, leegt zijn eigen vuilnisbak.

De vacuümzijde van de S7 MaxV Ultra heeft een zuigkracht van 5100pa – meer dan twee keer zoveel als de oudere S7+, een al indrukwekkend model dat afgelopen oktober onze Editors’ Choice Award won. Het nieuwe model beschikt ook over een vernieuwd navigatiesysteem op basis van een RGB-camera, 3D-gestructureerd licht en een neurale verwerkingseenheid waarmee het vacuüm objecten op zijn pad kan herkennen en reinigen. Het kan ook meubels en hun positie in de kamer herkennen, zodat gebruikers rond eettafels of banken kunnen schoonmaken door op een pictogram in de app te tikken.

roborock s7 maxv ultra 4

Bovendien zegt Roborock dat de stofzuiger het vloermateriaal in elke kamer kan identificeren en het reinigingspatroon en de zuigkracht dienovereenkomstig zal aanpassen. En wanneer de vuilnisbak is gevuld, keert de S7 MaxV Ultra automatisch terug naar het nieuwe Empty Wash Fill Dock, dat het vuil eruit zuigt en in een zelfsluitende zak terechtkomt die 7 weken stof kan opslaan.

Bij het dweilen van uw vloeren maakt de S7 MaxV Ultra gebruik van sonische golven om harde oppervlakken schoon te schrobben, en hij tilt automatisch zijn dweil op wanneer hij tapijten of vloerbedekking tegenkomt, om te voorkomen dat die vloerbedekking nat wordt. Om te voorkomen dat u een vuile dweil over uw net schoongemaakte vloeren sleept, wast het oplaadstation van de robot de dweildoek en de onderkant van de robot zelf, waarbij het vuile afvalwater in een aparte tank wordt gezogen voordat de dweil opnieuw wordt bevochtigd.

Roborock Dyad nat/droog stick vac

Voor degenen die een robot gewoon niet vertrouwen om hun harde vloeren schoon te maken, heeft Roborock de Dyad nat/droog stofzuiger geïntroduceerd. Dit apparaat lijkt op een traditionele steelstofzuiger, maar heeft een watertank, dubbele motoren en drie rollen (een voor, twee achter) die vuil opzuigen en tegelijkertijd je vloeren schrobben.

roborock dyad 4

Roborock zegt dat deze rollen in tegengestelde richting draaien om zowel droge als natte rommel op te tillen, en omdat ze de breedte van de kop van de stofzuiger overspannen, kunnen ze van rand tot rand schoonmaken en vlak tegen de muur. Het hoofd draait ondertussen 180 graden om de navigatie te vergemakkelijken. De 5.000 mAh-batterij van het vacuüm kan het apparaat tot 35 minuten laten werken, wat volgens Roborock lang genoeg is om tot 3.056 vierkante voet schoon te maken. Een spraakwaarschuwingssysteem waarschuwt u bij moduswijzigingen en wanneer de batterij moet worden opgeladen. Het oplaadstation van de Dyad is voorzien van een lekbak om je vloeren te beschermen.

Hoewel zowel de S7 MaxV Ultra als de Dyad kunnen reinigen met gewoon water, heeft Roborock samen met Unilever een speciale formule ontwikkeld van zijn OMO-merk reinigingsoplossing om hardnekkige vlekken te verwijderen en een theeboomgeur aan uw vloeren toe te voegen.

Roborock zegt dat zijn Dyad nat / droog stick vac later deze maand beschikbaar zal zijn in de VS voor $ 460. Het bedrijf heeft geen prijzen of beschikbaarheid aangekondigd voor de S7 MaxV Ultra. We werken nu aan een review van de Dyad en hopen binnenkort de robot dweil/stofzuiger in handen te krijgen.

0 Shares:
You May Also Like