Ring’s vliegende Always Home Cam zal later dit jaar landen

ring always home cam in flight

Zonder twijfel was de Ring Always Home Cam het wildste product dat Amazon onthulde tijdens zijn hardware-evenement in de herfst van 2020. Deze indoor-drone kwam letterlijk op het toneel met zijn vermogen om in je huis te vliegen en te zweven, terwijl hij beveiligingsbeelden opnam. De grote vraag dan: wanneer zou het worden verzonden?

Tijdens de hardwarepresentatie van de herfst van vandaag heeft Ring, eigendom van Amazon, aangekondigd dat de Always Home Cam inderdaad binnenkort zal arriveren, maar niet iedereen zal er een kunnen krijgen, of in ieder geval nog niet.

Ring zegt dat geïnteresseerde Always Home Cam-gebruikers vanaf vandaag een uitnodiging kunnen aanvragen om de vliegende beveiligingscamera van $ 250 te kopen. Een “beperkt” aantal aanvragers met “verschillende thuisomgevingen” zal worden toegelaten tot het programma voor vroege toegang om “Ring te helpen bij het verzamelen van aanvullende gegevens en feedback”, zei een Ring-vertegenwoordiger, eraan toevoegend dat de eerste Always Home Cam-eenheden “later dit zullen worden verzonden”. jaar.”

Het beleid voor alleen op uitnodiging van de Always Home Cam is vergelijkbaar met de Day One-edities op uitnodiging van de Echo Frames, in wezen een bril met ingebouwde Alexa en Echo Loop, een ring met Alexa-functionaliteit.

Met name slechts één van die eerdere Day One Edition-producten – de Alexa Frames van de tweede generatie – werd uiteindelijk beschikbaar voor iedereen die ze wilde hebben. Amazon zette de Echo Loop ongeveer een jaar na de onthulling in 2019 op de plank, nooit afgestudeerd aan zijn Day One-status.

ring altijd home cam rust in dock

Dus, is de Ring Always Home Cam gedoemd tot hetzelfde lot als de Echo Loop? Alleen de tijd zal het leren, hoewel een met camera uitgeruste, indoor drone voor thuis misschien moeilijk te verkopen is.

De eigenlijke Always Home Cam (die we nog persoonlijk moeten zien) is een gedrongen, vierkant apparaat met interne propellers en een dikke, onderste steel waarin de cameralens is ondergebracht. Als de camera niet door je huis vliegt, zit hij in een kubusvormig basisstation met een holte voor de steel, waardoor de lens wordt geblokkeerd.

Ring zegt dat de Always Home Cam een ​​aanpasbaar, vooraf ingesteld pad door je huis kan volgen, patrouillerend op verzoek of wanneer het wordt geactiveerd door je Ring Alarm. Je kunt een live-feed van de drone bekijken terwijl deze door je huis zweeft, maar je kunt de camera niet handmatig besturen terwijl deze aan het vliegen is – dus nee, je kunt de vliegende camera niet laten achtervolgen inbrekers.

Behalve dat hij alleen kan opnemen terwijl hij vliegt, is de Always Home Cam ontworpen om een ​​veelbetekenend gezoem uit te zenden terwijl hij rondvaart, dus er is weinig kans dat hij iemand kan besluipen, terwijl het obstakelvermijdingssysteem van de drone moet voorkomen dat hij ergens tegenaan botst .

We willen de Ring Always Home Cam graag zelf testen, dus houd ons in de gaten voor een volledig rapport zodra we wat tijd met een testunit hebben doorgebracht.

0 Shares:
You May Also Like