Ring’s Protect Basic-abonnement krijgt nieuwe functies, plus een prijsverhoging

Ring Video Doorbell Pro installed

Het meest betaalbare abonnement van Ring zal binnenkort een hele reeks functies toevoegen, waaronder meer video-opslag, betere bulkvideo-downloads, geluidsdetectie en slimme waarschuwingen voor auto’s en huisdieren, maar je zult in ruil daarvoor meer moeten betalen.

Het vernieuwde Ring Protect Basic-abonnement is gepland voor 1 juli en naast alle nieuwe functies kun je een prijsstijging van $ 1 per maand verwachten. Dat brengt de maandelijkse prijs voor Ring Protect Basic op $ 3,99 per maand, of $ 39,99 per jaar.

De prijsverhoging van volgende maand zal de eerste zijn voor Ring Protect Basic, die – voorlopig – $ 3 per maand of $ 30 per jaar kost. Ring heeft bevestigd dat je die prijs van $ 30 per jaar kunt vastleggen als je je aanmeldt vóór de deadline van 1 juli.

De tarieven voor de duurdere Ring Protect Plus- en Ring Protect Pro-abonnementen, die respectievelijk $ 10 per maand en $ 20 per maand kosten, blijven na 1 juli ongewijzigd. Ring heeft zijn abonnement afgelopen september voor het laatst herzien, toen het het Ring Protect Pro-abonnement debuteerde en verhuisde een aantal belangrijke functies – professionele bewaking en LTE-back-up voor Ring Alarm-systemen – van de Protect Plus-laag tot het nieuwe Protect Pro-abonnement.

In ruil voor de prijsverhoging krijgen Ring Protect Basic-abonnees verschillende nieuwe functies, waaronder een opslagboost van 60 dagen videogeschiedenis naar 180 dagen, waardoor je videogeschiedenis effectief verdrievoudigd wordt. Dat gezegd hebbende, zullen Protect Basic-abonnementen standaard slechts 60 dagen videogeschiedenis bevatten, dus je moet de instelling handmatig wijzigen om de volledige 180 dagen te krijgen.

Het Ring Protect Basic-abonnement biedt ook de mogelijkheid om tot 50 opgenomen video’s tegelijk te downloaden, tot 20 video’s.

Verderop krijgen Ring Protect Basic-gebruikers “exclusieve” kortingen die voorheen alleen voor Protect Plus- en Protect Pro-leden waren, inclusief 10 procent korting op “select” apparaataankopen op Amazon en de Ring-website.

Een drietal detectie- en waarschuwingsfuncties zijn in de pijplijn voor Ring Protect Basic-abonnees, maar deze zullen niet beschikbaar zijn vanaf 1 juli.

Tot de “aanstaande” functies behoren waarschuwingen voor auto’s en dieren, ideaal om voertuigen op je oprit of eigenzinnige huisdieren te spotten, terwijl de pakketselectie naar een bredere selectie Ring-videodeurbellen zal komen. Voorheen konden gebruikers van Protect Basic personendetectie inschakelen, samen met pakketdetectie voor een kleiner aantal deurbellen.

Binnenkort komt ook geluidsdetectie voor de Protect Basic-laag, wat betekent dat je Ring-systeem waarschuwingen kan afgeven wanneer het brekend glas of andere verdachte geluiden hoort.

Ten slotte kunnen Ring Protect Basic-gebruikers waarschuwingen instellen die worden geactiveerd door aangepaste gebeurtenissen, zoals wanneer een poort open blijft staan.

Een aspect van het Ring Protect Basic-abonnement dat niet verandert, is dat het nog steeds alleen van toepassing is op één camera of apparaat, terwijl Ring Protect Plus- en Pro-functionaliteit voor al je Ring-apparaten werkt.

0 Shares:
You May Also Like