Ring’s nieuwe Video Doorbell 3 Plus onthult wat er gebeurde vóór bewegingsgebeurtenissen

ring video doorbell 3 plus pre roll

Tal van bestaande videodeurbellen kunnen je laten zien wat er gebeurde in de momenten voordat ze activiteit voor je deur detecteerden, maar geen van hen werkte op batterijen – tot nu toe in ieder geval.

Ring, eigendom van Amazon, heeft zojuist zijn nieuwe Video Doorbell 3 PlusRemove non-product link aangekondigd, een batterijgevoede eenheid van $ 230 die in staat is om een ​​zwart-wit “pre-roll” van vier seconden activiteit vast te leggen vlak voor een door beweging geactiveerde evenement.

Hoewel de mogelijkheid om pre-rolls van door beweging geactiveerde video’s vast te leggen niet bijzonder nieuw is voor bekabelde videodeurbellen (de bedrade deurbellen van Ring hebben de functie sinds 2017), is het nieuw voor modellen op batterijen. Dat komt omdat de pre-roll-functie, waarbij voortdurend beelden in een rollende buffer worden vastgelegd, volgens Ring een “enorme” hoeveelheid kracht vereist.

Om de pre-roll-functie aan zijn Video Doorbell 3 toe te voegen, zegt Ring dat het een energiezuinige module met drie camera’s heeft gemaakt die video opneemt in zwart-wit en met een lagere framesnelheid en resolutie dan de 1080p-hoofdcamera. De time-lapse-achtige beelden van de drie camera’s worden samengevoegd tot een “stabiele” pre-roll-video.

bel video deurbel 3

De rollende videobuffer die de pre-roll-functie mogelijk maakt, wordt lokaal op het apparaat opgeslagen en overschrijft zichzelf automatisch, zei Ring, hoewel pre-roll-video’s in de cloud kunnen worden opgeslagen als je je abonneert op de Ring Protect-abonnementsservice.

De Video Doorbell 3 Plus wordt op 8 april verzonden en is nu beschikbaar voor pre-order. Hij beschikt ook over dual-band 2,4 GHz/5 GHz wifi-connectiviteit, een oplaadbare batterij met snelsluiting, nachtzicht en een gezichtsveld van 160 graden. , tweerichtingsaudio met ruisonderdrukking, een “nabije” bewegingszone waarmee beweging binnen 5 tot 15 voet van uw huis kan worden gedetecteerd, en (natuurlijk) Alexa-integratie.

Naast de Video Doorbell 3 Plus, kondigde Ring ook de Video Doorbell 3Remove non-product link aan, een $ 200-versie van de deurbel deelt dezelfde functies, behalve de pre-roll-functie van de Plus.

0 Shares:
You May Also Like