Ring zal Neighbours-gebruikers vragen om een ​​’goede buur’-overeenkomst te accepteren

ring video doorbell wired

Ring, eigendom van Amazon, staat klaar om de gebruikers van Neighbours, de app voor buurtbewaking, te vragen om wat vriendelijker te zijn voordat ze berichten of opmerkingen plaatsen.

Ring zegt dat het vanaf vandaag een “Good Neighbour Agreement” naar de Neighbours-app zal uitrollen die gebruikers zal aanmoedigen om “op positieve en opbeurende manieren te communiceren”.

De overeenkomst, die Neighbours-gebruikers moeten accepteren voordat ze de app posten of erop reageren, veroordeelt ook “slachtoffershaming, trollen en bevooroordeelde verklaringen”.

[ Further reading: The best video doorbells ]

De nieuwe overeenkomst vraagt ​​Neighbours-gebruikers om te onthouden dat “dit je echte buren zijn”, en moedigt gebruikers ook aan om “bij het onderwerp te blijven”, “medeleven te tonen”, “mensen het voordeel van de twijfel te geven” en na te denken over “hoe je woorden zal worden geïnterpreteerd.”

goede buurovereenkomst bellen

De overeenkomst verzoekt gebruikers ook om na te denken over “elke vooringenomenheid die u heeft” en om “iets te zeggen als u ziet dat iemand onrechtmatige vooringenomenheid uitdrukt”.

Gebruikers kunnen geen berichten plaatsen op of reageren op Buren totdat ze op een blauwe knop ‘Ik ga akkoord’ onder aan de overeenkomst hebben geklikt.

De Good Neighbour Agreement is de zoveelste poging van Ring om de reputatie van Neighbours te herstellen, een app die de afgelopen jaren veel slechte krantenkoppen heeft gezien.

Van controversiële samenwerkingsverbanden voor het delen van video’s met lokale politiediensten tot buren die elkaar verraden of ‘verdachte’ voorbijgangers rapporteren die toevallig gekleurde mensen zijn, de Buren-app is even berucht als nuttig geworden als het gaat om het in de gaten houden het blok.

Eerder dit jaar kondigde Ring aan dat de politie en andere openbare veiligheidsinstanties alle verzoeken om informatie of video’s van de Neighbours-app openbaar moeten maken.

Ring heeft in 2020 ook een Control Center-dashboard voor de Ring-app uitgerold waarmee gebruikers zich kunnen afmelden voor videoverzoeken van wetshandhavers en duidelijk kunnen maken wanneer de politie deelneemt aan een bepaalde Ring-buurt.

Een andere nieuwe Buren-functie die in 2020 werd geïntroduceerd, was een categorie ‘Buurtmomenten’ waarmee gebruikers iets goeds kunnen benadrukken dat de ene buurman voor de andere heeft gedaan.

Naast de aankondiging van de Good Neighbor Agreement (die voorafgaat aan de National Good Neighbor Day op 28 september), kondigt Ring een nieuwe tegel ‘Better Neighborhoods’ aan in de Neighbours-app die bedoeld is om gebruikers te inspireren om ‘betrokken te raken bij hun gemeenschappen’.

De tegel verwijst naar organisaties zoals het Amerikaanse Rode Kruis, Habitat for Humanity, The United Way en Hollaback, waardoor het voor gebruikers gemakkelijk wordt om “betrokken te raken bij hun gemeenschap” door te doneren of vrijwilligerswerk te doen.

Ten slotte kondigde Ring RingCares aan, een initiatief dat lokale gemeenschapsorganisaties ondersteunt die “impact maken” in de buurten waar Ring-medewerkers wonen en werken.

0 Shares:
You May Also Like