Ring voegt een glasbreuksensor toe aan zijn Ring Alarm-huisbeveiligingssysteem

ring glass break sensor on a wall

Na een zeer drukke herfst trapt Ring het nieuwe jaar relatief rustig af met de aankondiging van slechts één product op CES: de Ring Alarm Glass Break Sensor. Voel je niet slecht als je dacht dat het bedrijf al zo’n randapparaat aanbood. Dat hebben we zeker gedaan.

Ring maakt onze favoriete beveiligingsgerichte smart home-systemen – Ring Alarm (2e generatie) en de router-integrerende Ring Alarm Pro – en de Amazon-divisie maakt ze steeds beter met add-ons zoals deze. Eenmaal gemonteerd aan een muur in de buurt van glazen deuren of ramen, detecteert de glasbreuksensor het geluid van brekend of krakend glas tot op 7 meter afstand. Als het geluid wordt gedetecteerd, stuurt de sensor een bericht naar de Ring Alarm-hub, die op zijn beurt een melding naar je Ring-app stuurt.

ring glasbreuk sensor

U kunt de hub ook programmeren om het beveiligingssysteem in de alarmmodus te zetten wanneer dit gebeurt – of het nu in de Thuis- of Afwezig-modus is – en als u zich hebt aangemeld voor professionele bewaking, wordt u gebeld door de meldkamer. Op uw verzoek, of als zij u niet kunnen bereiken, vragen zij namens u een politie-uitzending.

Omdat de sensor een groot gebied bestrijkt, kan het goedkoper zijn om er een paar in te zetten dan om op elk raam een ​​contactsensor te installeren, vooral als je veel ramen hebt. Het verschil is natuurlijk dat de glasbreuksensor alleen alarm slaat als een indringer het glas breekt. Als ze het raam openduwen en het glas breken of barsten, zal het niets doen.

Ring zegt dat de Ring Alarm Glass Break-sensor van $ 40 beschikbaar is voor pre-order vanaf vandaag en op 16 februari naar klanten wordt verzonden.d

0 Shares:
You May Also Like