Ring Video Doorbell (2e generatie) review: geweldige functieset, goed geprijsd

2020q1 lifestyle insitu rvdgen2 graydoor mailslot plant simple cmyk

In een oogopslag

Beoordeling door experts

Pluspunten

Breed ecosysteem van compatibele smarthome-producten Prijskaartje van $ 100 (minder bij uitverkoop) Goede beeldkwaliteit en bewegingsdetectie Stabiele app met veel functies

nadelen

Oplaadbare batterij is niet verwijderbaarGeen opgenomen video zonder betaald abonnementSingle-band wifiSlechte integratie met Google Assistant

Ons oordeel

De Ring Video Doorbell (2e generatie) verbetert het eerste model met een functieset die moeilijk te verslaan is voor de prijs.

De Ring Video Doorbell (tweede generatie) is een vernieuwde versie van Ring’s instapproduct dat functies van enkele van de duurdere deurbellen van het bedrijf integreert, terwijl hetzelfde prijskaartje van $ 100 behouden blijft (aanzienlijk minder wanneer het in de uitverkoop is, zoals het destijds was van deze recensie).

Vergeleken met de originele Ring Video Doorbell, die eind 2014 voor het eerst te koop werd aangeboden, biedt het model van de tweede generatie video met een resolutie van 1080p in vergelijking met de 720p van het origineel. Een hogere resolutie is beter bij elk type camera, en in de deurbel betekent dit een scherper beeld met een betere kans om fijne details te onderscheiden, mocht je dat nodig hebben.

Het product van de tweede generatie heeft ook verbeterd nachtzicht en nieuwe instellingen voor bewegingszones, maar als u een batterij wilt die u kunt verwijderen om op te laden, of als u een reservebatterij bij de hand wilt houden die u kunt verwisselen wanneer die in de camera sterft onvermijdelijk – dan zou je naar de Ring Video Doorbell 3 of 3 Plus moeten kijken.

De laatste deurbellen kunnen ook verbinding maken met minder drukke 5GHz wifi-netwerken waar dit goedkopere model alleen een 2,4GHz wifi-adapter aan boord heeft. De tweede band kan handig zijn in een gebied met een groot aantal wifi-apparaten die met elkaar interfereren.

Naast de kosten van het toestel krijg je waarschijnlijk ook een Ring Protect abonnement om het maximale uit de deurbel te halen. Zonder abonnement werkt het prima en krijg je bewegingsgeactiveerde meldingen en realtime video met tweerichtingsgesprek, maar niets dat de camera vastlegt, wordt opgeslagen.

Het Ring Protect-abonnement kost $ 3 per maand of $ 30 per jaar en voegt 60 dagen videoopslag in de cloud toe, de mogelijkheid om video te downloaden en te delen en Ring’s snapshot-functie. Het duurdere Protect Plus-abonnement van $ 10 per maand of $ 100 per jaar dekt een onbeperkt aantal Ring-producten en professionele monitoring voor zijn Ring Alarm-product.

ring video deurbel 2e generatie afbeelding 3

De Ring Video Doorbell installeren (2e generatie)

De camera klikt vast op een plastic beugel die aan de zijkant van je huis wordt gemonteerd. De installatie van de tweede generatie is iets meer gepolijst dan de eerste, waarbij de camera in de beugel gleed. Het nieuwe model klikt bovenaan vast en klikt vervolgens onderaan vast, geholpen door een magneet.

Er zijn twee beveiligingsschroeven aan de onderkant van de deurbel om te voorkomen dat deze ongemerkt wordt verwijderd. Tijdens de beoordelingsperiode hebben we een e-mail ontvangen van Ring waarin we klanten adviseerden ervoor te zorgen dat ze de schroef gebruikten om de deurbel vast te zetten. Blijkbaar hadden sommige gebruikers per ongeluk de langere houtschroef gebruikt, die vervolgens de interne lithium-ionbatterij doorboorde.

Als je een bedrade deurbel vervangt, kan de Ring 2e generatie die laagspanningsbedrading gebruiken (op voorwaarde dat deze (8 tot 24 volt wisselstroom) is), en deze laten terugvallen op de ingebouwde batterij in het geval van een stroomstoring. alleen al op batterijvoeding biedt u bijna volledige vrijheid over waar de camera wordt geplaatst, maar die flexibiliteit heeft één nadeel: de batterij in de camera kan niet worden verwijderd, dus als u hem moet opladen, moet u de hele deurbel in jouw huis.

ring video deurbel 2e generatie afbeelding 2

Ring verkoopt ook een optioneel zonnepaneel dat de batterij opgeladen kan houden. Dit is vooral handig in situaties waarin het moeilijk is om stroom te gebruiken en het vervangen van de batterij problematisch is. De oplader kost $ 49, maar is niet getest als onderdeel van deze review.

De ingebouwde batterij is een van de belangrijkste offers die Ring met dit product heeft gebracht. De duurdere Video Doorbell 3-modellen hebben een verwijderbare batterij.

De Ring Video Doorbell 2e generatie gebruiken

De tweede generatie Ring Video Doorbell werkte goed in de tests van TechHive. Het beeld was scherp, goed uitgebalanceerd bij helder en bewolkt weer en ‘s nachts, en de deurbel reageerde snel als er beweging werd gedetecteerd.

ring video deurbel 2e generatie afbeelding 6

Een van de grootste ergernissen met videodeurbellen zijn valse meldingen wanneer er beweging wordt gedetecteerd die voor jou niet relevant is, zoals die van dieren of voertuigen. De Ring-app heeft een optionele “people only-modus” die alleen waarschuwt wanneer er mensen worden gedetecteerd. Ik merkte dat dit heel goed werkte en dat ik veel van de waarschuwingen die ik kreeg, verminderde, maar het faalde niet één keer om voor een persoon te waarschuwen.

Ring’s Snapshot-functie (alleen beschikbaar met een betaald abonnement) maakt eenmaal per uur een foto en presenteert deze een tijdlijn in de app. Omdat het Ring-systeem niet continu naar de cloud streamt (zoals concurrent Nest), zou de tijdlijn anders leeg zijn tijdens perioden tussen bewegingsgeactiveerde opnamen. Deze snapshots per uur vullen deze ruimte voor een uitgebreider verslag van wat er voor de camera gebeurde.

De deurbel bevat ook de bijgewerkte functie voor bewegingszones van Ring. Het heeft nu vier bewegingsdetectiezones: een linker-, midden- en rechterzone, samen met een nabije-veldzone. Elke zone kan worden in- of uitgeschakeld en er is een gevoeligheidsregeling die voor alle zones geldt.

ring video deurbel 2e generatie afbeelding 4

Ook nieuw zijn privacyzones. Deze zullen je helpen om een ​​meer ethische deurbeleigenaar te zijn of misschien om te voldoen aan de privacyregels als je een gedeelde ruimte voor je deur hebt, zoals de hal van een appartement, of de voordeur van iemand anders als er veel dicht bij elkaar staan.

Met de app kun je een willekeurig aantal rechthoekige privacyzones tekenen in het videobeeld dat je deurbel ziet. Vervolgens neemt de deurbel in deze zones geen beweging op. Het zal nog steeds reageren op beweging in de zone, maar wanneer u naar opgenomen video of een liveweergave kijkt, zullen deze gebieden effen zwart zijn.

ring video deurbel 2e generatie afbeelding 5

De app bevat een optionele modusinstelling: uitgeschakeld, thuis en weg. Door de verschillende modi in te stellen, wordt bepaald hoe camera’s en sensoren reageren wanneer beweging wordt gedetecteerd en of binnencamera’s video opnemen.

Smarthome-connectiviteit

Ring is eigendom van Amazon, dus het is geen verrassing dat de Video Doorbell goed integreert met Amazon Alexa. U kunt bijvoorbeeld Alexa-apparaten programmeren om u te waarschuwen wanneer iemand op de deurbel drukt, en Alexa kan live of opgenomen video laten zien op een Echo Show of Echo Spot smart display.

De keerzijde hiervan is dat het een slechte integratie heeft met Google Assistant. Je kunt spraakopdrachten gebruiken om de modus of waarschuwingen te wijzigen, maar er is geen videomogelijkheid en je kunt niet praten met mensen aan je deur via een Google Home-apparaat. Als je een smart home hebt op basis van Google Home, kun je beter kijken naar apparaten van Nest of concurrenten met een betere compatibiliteit.

Gevolgtrekking

De tweede generatie Ring Video Doorbell werkt goed en presteert uitstekend, vooral voor zijn prijs. Het zou een sterke kanshebber moeten zijn voor iedereen die een videodeurbel wil kopen, en de maandelijkse kosten, hoe vervelend ook, zijn ook laag.

0 Shares:
You May Also Like