Ring Solar Steplight review: groter, beter, helderder

ring solar steplight primary

In een oogopslag

Beoordeling door experts

Pluspunten

Werpt een grote en heldere lichtbron (50 lumen) Het ingebouwde zonnepaneel houdt de batterij vol Reageert op beweging en werkt volgens een schema, inclusief zonsondergang tot zonsopgang Nauw geïntegreerd met het Ring smart home-ecosysteem

nadelen

Duur, vooral als je meer dan een paar nodig hebt Kan niet worden geactiveerd door deur-/raamsensoren van Ring Alarm

Ons oordeel

De Ring Solar Steplight is geen goedkope oplossing voor buitenverlichting, vooral omdat de meeste mensen er meer dan één nodig hebben, maar je zult niets vinden dat slimmer of beter ontworpen is.

De tweede generatie van Ring’s slimme verlichtingsproducten levert een cruciale nieuwe functie: zonnepanelen die hun batterijen opgeladen houden. Die eeuwige bron van energie betekent dat u geen wegwerpbatterijen meer hoeft te kopen, maar het is niet de enige manier waarop de Solar Steplight beter is dan het origineel. De nieuwe versie is groter, helderder en bevat ook meer functies.

Ik heb kritiek geuit op de Ring Steplight-batterij omdat deze duur is als je de Ring Bridge van $ 50 nog niet hebt, en dat is hier ook waar. In feite kost de Solar-versie $ 5 meer dan de oude versie: $ 29,99 versus $ 24,99 voor het origineel. Die extra kosten worden echter direct gecompenseerd omdat je geen batterijen hoeft te kopen (en in mijn ervaring met het origineel moest ik dat ongeveer elke zes maanden doen).

Als je er een wilt en nog niet over de bridge beschikt die nodig is om Ring’s slimme verlichtingsproducten met je wifi-netwerk te verbinden, raad ik aan om het two-pack Solar Steplights met de bridge te kopen. Die bundel werd op het moment van schrijven verkocht voor $ 79,99 op Amazon, waardoor je $ 30 bespaart op de kosten van het afzonderlijk kopen van de drie componenten – je krijgt in wezen de tweede steplight gratis. Het zou geweldig zijn als Ring kortingen zou aanbieden op aankopen van meerdere trapverlichting – met of zonder de brug – omdat veel mensen meer dan één trede moeten verlichten. Helaas, dat doen ze niet.

ring solar steplight 's nachts 2

Groter en helderder

De Solar Steplight is iets groter dan het origineel op batterijen, meestal aan de bovenkant waar het zonnepaneel is geïnstalleerd (hij meet 3,43 x 2,19 x 4,0 inch, vergeleken met de afmetingen van de Steplight-batterij 3,58 x 3,58 x 1,85 inch). De LED-lichtbron is groter en veel helderder en produceert een helderheid van 50 lumen bij een kleurtemperatuur van 3.500 K versus 35 lumen bij dezelfde temperatuur voor het product op batterijen.

Net als bij het origineel kun je een schuifregelaar in de Ring-app gebruiken om het licht te dimmen om de levensduur van de batterij te verlengen, en een omgevingslichtsensor voorkomt dat het licht aangaat als reactie op beweging wanneer het niet donker genoeg is om nodig te zijn. De bewegingssensor aan boord van het nieuwe licht heeft hetzelfde gezichtsveld van 120 graden en een bereik van 15 voet als het origineel.

U zult een aanzienlijke verbetering zien in het vermogen van de Solar Steplight om het licht aan en uit te zetten volgens een schema, inclusief een schemer-tot-dageraad-functie die het licht op een lager helderheidsniveau houdt totdat beweging het activeert om het helderder te maken – een functie die zou de batterij van het originele model voortijdig leeglopen.

ring solar steplight schemering tot zonsopgang

Met de Ring Bridge kunnen alle slimme verlichtingsproducten van Ring worden geïntegreerd met het steeds breder wordende assortiment andere producten voor huisbeveiliging van het bedrijf, waaronder de videodeurbellen, binnen- en buitencamera’s en het uitstekende Ring Alarm-huisbeveiligingssysteem.

Bijna elk apparaat in het Ring-ecosysteem kan elk ander apparaat activeren (de deur-/raamsensoren in de Ring Alarm-kit vormen een belangrijke uitzondering). Als je trappen voor je deur hebt, bijvoorbeeld de Steplight Solar’s, kun je de ingebouwde bewegingssensor programmeren om je Ring Video Doorbell te laten beginnen met opnemen, zonder te wachten tot een bezoeker binnen het bereik van de bewegingssensor van de camera komt.

Als je een van Ring’s nieuwe slimme gloeilampen in je verandalamp of in je huis hebt, kun je de Steplight Solar programmeren om die lichten aan te laten gaan, waardoor een potentiële indringer de indruk krijgt dat er iemand thuis is en ze al heeft gezien.

Maximaal 50 apparaten

De Wi-Fi-bridge van Ring is beperkt tot het ondersteunen van 50 slimme verlichtingsapparaten van Ring, en Ring verwacht dat er in elk huishouden slechts één wordt gebruikt. Zelfs huiseigenaren die veel trapverlichting, padverlichting, discrete bewegingssensoren en slimme gloeilampen gebruiken, zullen echter waarschijnlijk niet tegen die limiet aanlopen.

Daarnaast biedt Ring verschillende andere slimme schijnwerpers en schijnwerpers die rechtstreeks verbinding maken met je wifi-netwerk zonder afhankelijk te zijn van de bridge. En zoals hierboven beschreven, kunnen die apparaten ook communiceren met de slimme verlichtingsapparaten van Ring. Ten slotte biedt Ring een laagspanningstransformator die traditionele bedrade landschapsverlichting in het Ring-ecosysteem kan brengen. Een van die apparaten van $ 100 kan worden aangesloten op zeer lange reeksen conventionele straatverlichting of schijnwerpers (tot een maximum van 200 watt), en u gebruikt er meer dan één in één huishouden.

ring steplight zonne-batterij

Je kunt Ring-apparaten ook groeperen, zodat de ene een van de andere kan activeren. In mijn huis heb ik bijvoorbeeld een Ring Floodlight Cam en een Ring Floodlight aan weerszijden van de roldeuren van de garage; een Ring Video Doorbell naast de garagedeur aan de zijkant; en een Ring Stick Up Cam in de garage. Deze bevinden zich in een groep met het label ‘Garage’. Ik heb een Ring Steplight-batterij die de trede naast mijn veranda verlicht, gegroepeerd met een paar Ring Pathlights in mijn voortuin (met het label “Front); en een Ring-bewegingssensor en de nieuwe Pathlight Solar zijn geïnstalleerd in de buurt van mijn achterporch in een groep met het label ‘Achtertuin’.

Het openen van mijn achterdeur activeert de bewegingssensor, die een bericht naar de Solar Steplight stuurt om op volledige helderheid te komen, maar het schakelt ook de twee schijnwerpers aan de voorkant van de garage in, zodat ik nergens over struikel op mijn pad. Ik draai die richting. Omdat de slimme verlichtingsproducten van Ring allemaal Alexa ondersteunen, kan ik elk licht afzonderlijk of elke groep lampen aanzetten met een eenvoudige spraakopdracht.

ring solar steplight zonnepaneel

Een grote verbetering

Ik vind vrijwel alles aan de Ring Steplight-batterij leuk, afgezien van het feit dat hij werkt op drie C-celbatterijen die elke zes maanden of zo moeten worden gerecycled. De Ring Steplight Solar is daar een grote verbetering in. De batterij wordt niet alleen druppelsgewijs opgeladen door het licht van de zon, ik kan hem ook de hele nacht door mijn achterste trede laten verlichten, zonder afhankelijk te zijn van beweging of een ander apparaat om hem wakker te maken.

Net als bij het batterijgevoede model is de Ring Solar Steplight daarentegen duur voor $ 30 per stuk. Als u een trap moet verlichten of als u veel trappen aan de buitenkant van uw huis heeft, lopen die kosten snel op. Domme trapverlichting op zonne-energie – zelfs degenen met bewegingssensoren – kunnen voor ongeveer een derde van de prijs als deze worden gekocht. Dat gezegd hebbende, de slimme functies die hier beschikbaar zijn, zijn ongeëvenaard, vooral als je al diep in het Ring-ecosysteem zit.

0 Shares:
You May Also Like