Ring kondigt 6 nieuwe producten aan, samen met maatregelen om kritiek op zijn privacypraktijken te stillen

2019 device accesscontrollerpro front simp 2048px

Er wordt gezegd dat slechte publiciteit niet bestaat, maar ik weet zeker dat de mensen bij Ring hopen dat hun CES-aankondigingen de recente kritiek op de beveiligings- en privacypraktijken van het bedrijf zullen helpen wegnemen. Ring onthulde maandag zes nieuwe producten voor huisbeveiliging en verlichting, plus een geheel nieuw Control Center dat het voor klanten gemakkelijker moet maken om hun privacy-instellingen te beheren.

Met de nieuwe Control Center-app, die naar verwachting eind januari verschijnt, kunnen gebruikers zich afmelden voor het ontvangen van videoverzoeken van politiediensten die zich hebben aangesloten bij de Ring Neighbours-app voor sociale media. Ring zegt dat toekomstige updates het voor gebruikers gemakkelijker zullen maken om hun privacy- en beveiligingsinstellingen vanuit de Ring-app te beheren, en om meer inzicht te geven in hoe Ring hun gegevens privé en veilig houdt. De tijd zal leren of deze veranderingen voldoende zijn om de burgerrechtengroepen tevreden te stellen die de samenwerking van Ring met de lokale politiediensten hebben bekritiseerd.

2019 image lifestyle ringaccesscontrollerpro elitedoorbell

Ring Access Controller Pro

Qua nieuwe producten is de Ring Access Controller Pro verreweg het meest interessant. Het eerste Ring-product dat is ontworpen voor doe-het-zelfinstallatie, stelt huiseigenaren in staat om op afstand een elektrische poort te bedienen in combinatie met een Ring Video Doorbell of Ring Camera. Een bezoeker trekt je aandacht door aan te bellen of de bewegingssensor op een camera te activeren. Zodra je de liveweergave in de Ring-app opent om te zien wie er is, kun je op een knop in de app drukken om de poort te openen.

Het nieuwe apparaat werkt ook met de Key by Amazon-service, waardoor pakketleveringen binnen uw poort mogelijk zijn. alleen .

De controller heeft twee verbindingsopties: hij kan verbinding maken met uw thuisnetwerk via een bekabeld ethernet, of hij kan een mobiele verbinding gebruiken. Wi-Fi is geen optie, maar dat zou hoe dan ook geen praktische oplossing zijn.

Ring zegt dat de Access Controller Pro professioneel moet worden geïnstalleerd en dat hij compatibel is met elke elektrische poort die indirect kan worden bestuurd door een Wiegand- of Relay-interfacemodule. Maar een woordvoerder van het bedrijf vertelde me dat het apparaat ook zal werken met de meer DIY-georiënteerde Mighty Mule-lijn van poorten door het parallel aan de Exit- en Comm-terminals op die controllers te bedraden. De Ring Access Controller Pro is nu verkrijgbaar bij Amazon en Ring.com voor $ 299. Het kan ook worden gekocht als een bundel met de nieuwe Stick Up Cam Battery voor $ 398,99.

ring zonnepadlamp kap

Ring Smart Lighting op zonne-energie

Ring sprong op een grote manier in de slimme verlichtingsbusiness met de overname van Mr. Beams in 2018, en we waren over het algemeen tevreden over de eerste batch producten voor landschapsverlichting die het in 2019 lanceerde, afgezien van hun afhankelijkheid van wegwerpbatterijen. Nu breidt het bedrijf die lijn uit met een schijnwerper op zonne-energie, trapverlichting en padverlichting.

Elk van de drie apparaten heeft een ingebouwde bewegingssensor en vereist de Ring Smart Lighting Bridge om verbinding te maken met je wifi-netwerk (alleen 2,4 GHz) en om te communiceren met andere apparaten in het Ring-ecosysteem. De bewegingssensoren op de lichten kunnen Ring-camera’s activeren om bijvoorbeeld video op te nemen, en het Ring Alarm-systeem kan de lichten aanzetten wanneer het basisstation in de alarmstatus gaat.

De Ring Smart Lighting Solar Pathlight lijkt sterk op zijn tegenhanger op batterijen, maar heeft een bredere bovenkant om plaats te bieden aan een klein zonnepaneel dat de permanente ingebouwde batterij continu druppelsgewijs oplaadt.

2019 lifestyle smartlighting steplightsolar white concretesteps

Ring heeft niet bekendgemaakt hoeveel lumen de Ring Smart Lighting Solar Floodlight zal produceren, dus we kunnen niet zeggen of we hem net zo leuk zullen vinden als de 600 lumen batterijgevoede versie die we in 2019 hebben beoordeeld en die we als een beetje zwak voor een schijnwerper. Afgezien van het discrete zonnepaneel dat je naast de schijnwerper monteert, zien de twee producten er vrijwel identiek uit.

Op het gebied van industrieel ontwerp wijkt de Ring Smart Lighting Solar Steplight aanzienlijk af van zijn neef op batterijen. Omdat het uiteindelijk onder de overkapping van een veranda kan worden geïnstalleerd, heeft het een schuine bovenkant om het zonnepaneel beter aan de zonnestralen bloot te stellen. We vonden geen fout in de grootte van de lichtpool die de originele Steplight produceert, maar het lijkt alsof het model op zonne-energie een veel groter LED-paneel heeft.

Ring zegt dat zijn Ring Smart Lighting Solar-producten later dit jaar beschikbaar zullen zijn bij Amazon, Ring.com en The Home Depot, maar heeft nog geen prijzen aangekondigd.

2019 apparaat smartlighting a19 wit 2048px

Ring Smart LED-lampen

Een van onze vroege kritieken op het Ring Smart Lighting-systeem was dat beweging buiten het huis de lichten niet kon activeren om het huis in te schakelen. Er is geen betere inbreker dan het verlichten van het interieur van een leegstaand huis, want de typische dief wil niet omgaan met de complicatie van een ontmoeting. En binnen brandende lampen wekken de indruk dat de woning bewoond is.

De nieuwe Ring Smart LED-lampen beloven die klacht aan te pakken, hoewel er momenteel slechts twee modellen in de line-up zijn en geen kleur levert en de kleurtemperatuur niet kan worden aangepast. De Ring A19 Smart LED-lamp is een conventionele lamp in Edison-stijl met een matte bol en wat lijkt op een keramische koelplaat. Hij is dimbaar en produceert 800 lumen helderheid op vol vermogen – ongeveer gelijk aan een gloeilamp van 60 watt – en produceert een relatief koel wit licht van 3.500K.

2019 apparaat smartlighting par38 wit 2048px

De A19-lamp kan binnen of buiten worden gebruikt, maar is niet weersbestendig en moet daarom worden geïnstalleerd in een armatuur – bijvoorbeeld een halfgesloten veranda-lamp – die hem beschermt tegen directe blootstelling aan water. De nieuwe Ring PAR38 Smart LED Bulb daarentegen wordt direct aan de elementen blootgesteld. Deze lamp van het type schijnwerper produceert 1.500 lumen aan helderheid, ook bij 3.500K. Hij kan worden ingezet in een conventionele schijnwerper voor buiten, of in een downlight voor binnen, mits deze een E26/E27 fitting heeft.

De nieuwe slimme lampen van Ring zijn afhankelijk van de eerder genoemde Ring Smart Lighting Bridge om verbinding te maken met je wifi-netwerk, dus dit is een goed moment om de lezers eraan te herinneren dat de bridge beperkt is tot 50 Ring Smart Lighting-apparaten en dat Ring slechts één bridge voor ogen heeft per huishouden. Ring zegt dat de nieuwe slimme lampen later dit jaar verkrijgbaar zullen zijn bij Amazon, Ring.com en The Home Depot, maar heeft nog geen prijzen aangekondigd.

0 Shares:
You May Also Like