Ring en huizenbouwer Lennar Homes werken samen aan nieuwe slimme huizen

lennar ring smart homes

Naast de contactsensoren, bewegingssensoren en het toetsenbord dat bij een Ring Alarm-systeem wordt geleverd, zal Lennar kopers ook een Ring rook- en koolmonoxidemelder-luisteraar leveren. Klanten kunnen zelf andere Ring-apparaten, zoals beveiligingscamera’s en slimme lampen, integreren.

De slimme keuzes van Lennar voor thuisproducten zijn goed – van degenen die we hebben beoordeeld, hebben ze allemaal een positief oordeel gekregen, zo niet een Editors’ Choice-prijs. Lennars keuze voor de slimme sloten van Level Home is echter interessant. Toen we de slimme sloten van het bedrijf bekeken, was de enige manier om ze op afstand te bedienen via een HomeKit-hub en een iOS-apparaat. Maar Ring verzekert ons dat eigenaren de sloten kunnen bedienen met de Ring-app.

We hebben in ieder geval een link geplaatst naar onze relevante productrecensies hierboven. Met de Smart Garage Control van LiftMaster kan de huiseigenaar zich aanmelden voor het Key by Amazon-programma dat veilige pakketbezorging in de garage mogelijk maakt, in plaats van op de veranda te worden achtergelaten. De Flo by Moen Smart Water Shutoff kan bescherming bieden tegen catastrofale waterschade. We raden kopers aan zich aan te melden voor het goedkope ($ 10 per maand) Ring Protect Plus-abonnement dat professionele monitoring toevoegt aan het uitstekende Ring Alarm-systeem.

0 Shares:
You May Also Like