Ring-app voegt ondersteuning toe voor de functie Critical Alerts van iOS

ring alarm ios critical alerts

Als je bang bent een noodmelding van je Ring Alarm te missen omdat je iPhone of iPad is gedempt of in de modus Niet storen staat, kan een nieuwe functie in de Ring-app je zenuwen helpen kalmeren.

Een Ring-woordvoerder vertelt TechHive dat een update voor de Ring-app ondersteuning zal bieden voor de iOS-functie “Kritische waarschuwingen”, waarmee “kritieke” meldingen van een bepaalde app de modus Niet storen en de mute-schakelaar kunnen omzeilen.

De update wordt deze week uitgerold, waarbij sommige Ring Alarm-gebruikers op Reddit melden dat hun apps de update al hebben ontvangen.

Een helppagina op de ondersteuningssite van Ring beschrijft hoe u kritieke waarschuwingen voor iOS-apparaten kunt inschakelen. Het proces is eenvoudig: open gewoon de Ring-app, tik op de menuknop, tik op Instellingen > Waarschuwingendruk op Duw en tik vervolgens op de pijl om de instellingen voor pushmeldingen van de app in te schakelen. De app leidt je vervolgens naar de schakelaar voor kritieke waarschuwingen in de instellingen voor meldingen van iOS. Zodra je kritieke waarschuwingen hebt ingeschakeld voor de Ring-app, ontvang je waarschuwingen als je Ring Alarm wordt geactiveerd, zelfs als je iOS-apparaat is gedempt of in de modus Niet storen staat.

ios kritieke waarschuwingen afbeelding

De instelling voor kritieke waarschuwingen arriveerde voor het eerst op iOS-apparaten met de release van iOS 12 in de herfst van 2018, maar tot nu toe ondersteunen slechts een handvol apps dit en de optie verschijnt niet in de instellingen voor meldingen van iOS, tenzij deze is ingeschakeld door een app. ontwikkelaar.

Android-gebruikers kunnen ervoor zorgen dat Ring-app-meldingen de modus Niet storen omzeilen door in Android’s te graven Apps en meldingen instellingen. Zoek gewoon de Ring-app (of welke app dan ook) op de Apps en meldingen scherm, tik erop en tik vervolgens op App notificaties en schakel de in Niet storen negeren instelling.

0 Shares:
You May Also Like