Ring Alarm sets zijn 40% korting voorafgaand aan Prime Day

ring alarm 2nd gen 8 piece kit

Je hoeft niet te wachten tot Prime Day veel scoort op ons favoriete doe-het-zelf beveiligingssysteem (we noemden het een keuze van de redactie toen we de 8-delige set in december 2020 beoordeelden). Amazon heeft 40 procent korting op de prijs van zowel de 8-delige set als de 5-delige set. Dat is de laagste prijs die we voor deze kits hebben gezien.

Beide sets bevatten het Ring Alarm-basisstation (uiteraard), plus een toetsenbord voor het in- en uitschakelen van het systeem, een bewegingssensor en een range extender. Het verschil tussen de twee sets is het aantal contactsensoren dat je krijgt voor je deuren en ramen. Ring zegt dat de 8-delige set, die wordt geleverd met vier contactsensoren, geschikt is voor een huis met één of twee slaapkamers. De 5-delige set wordt geleverd met één contactsensor en Ring zegt dat dat voldoende is voor een appartement of condo. U kunt zoveel sensoren toevoegen als u nodig heeft, nu of in de loop van de tijd.

Combineer een Ring Alarm met een van Amazon’s Echo slimme luidsprekers of displays, en je krijgt zelfs meldingen via Alexa Guard over het geluid van brekend glas of een rookmelder die afgaat.

Ring Alarm kan ook je Ring-smartlampen activeren om aan te gaan als reactie op beweging of andere gebeurtenissen, en dankzij het Works with Ring-programma kun je het systeem aanvullen met een groot aantal apparaten van derden, variërend van slimme sloten tot inbouwapparatuur schakelaars en dimmers.

Het systeem is supergemakkelijk te installeren en als je kiest voor de abonnementsservice Ring Protect, wordt je systeem professioneel gemonitord zodat je op de hoogte wordt gehouden bij inbraak of brand, waar je ook bent. Deze dienst kan bij een inbraak of calamiteit ook de eerstehulpverleners van de politie en brandweer bij u thuis oproepen. Die service kost slechts $ 10 per maand en omvat cloudopslag voor een onbeperkt aantal Ring-huisbeveiligingscamera’s.

[ Today’s deal: Ring Alarm (2nd Gen) 8-piece set at Amazon ]
0 Shares:
You May Also Like