Ring Alarm Pro integreert een Eero 6 mesh wifi-router

ring alarm pro

Ring, eigendom van Amazon, heeft zojuist een nieuwe versie van zijn Ring Alarm-huisbeveiligingssysteem onthuld met een geweldige functie: een ingebouwde Eero 6 mesh wifi-router.

Je kunt vandaag voor $ 250 een Ring Alarm Pro-basisstation met geïntegreerde Eero-router bestellen. Een achtdelige configuratie, inclusief het basisstation plus vier contactsensoren, een bewegingssensor, een Z-Wave range-extender en een toetsenbord, wordt verkocht voor $ 300, terwijl een 14-delige kit met het basisstation, acht contactsensoren , twee bewegingssensoren, Z-Wave range extender en twee toetsenborden zullen $ 380 opleveren.

De router die in de Ring Alarm Pro is ingebouwd, is gebaseerd op Amazon’s eigen Eero 6-router. Als zodanig is het een dual-band (2,4-/5GHz) Wi-Fi 6-router met een doorvoer tot 900 Mbps. Om het wifi-bereik van het systeem uit te breiden, kun je Eero 6-extenders krijgen, die elk 1.500 vierkante meter wifi-dekking toevoegen voor $ 89.

Net als bij eerdere versies van het Ring Alarm-systeem, heeft de Ring Pro ook zowel Z-Wave- als Zigbee-radio’s aan boord; de Zigbee-radio zal echter niet direct uit de doos actief zijn. Net als bij eerdere Ring Alarm-systemen is ons verteld dat Zigbee in de toekomst mogelijk wordt ingeschakeld. Terwijl de Eero 6-router (en de Eero 6 Pro) Zigbee-radio’s aan boord hebben, vertelt Ring ons dat de Ring Alarm Pro slechts die ene inactieve Zigbee-radio zal hebben.

Een nieuw accessoire – Ring Power Packs – kan ervoor zorgen dat de Ring Alarm Pro gedurende een beperkte tijd blijft werken tijdens een stroomstoring. Maximaal vier van deze batterijback-ups van $ 130 kunnen worden gestapeld om uw alarmsysteem tijdens een langdurige black-out te laten werken.

Ring Edge, een andere nieuwe functie die uniek is voor de nieuwe Ring Alarm Pro, biedt lokale video-opslag en verwerking via een ingebouwde microSD-kaartsleuf. De 64 GB microSD-kaart die bij Ring Alarm Pro wordt geleverd, kan ongeveer 47 uur aan videoclips opslaan. Leuk, maar Ring Edge vereist een Ring Protect-abonnement, dat begint bij $ 3 per maand voor Ring Protect Basic.

Een functie die is overgenomen van eerdere versies van Ring Alarm: een optionele LTE-verbinding die het systeem verbonden houdt met internet in het geval dat uw normale breedbandservice uitvalt, zoals kan gebeuren als een inbreker uw alarmsysteem probeert uit te schakelen door de telefoon, kabel of glasvezelkabel die uw huis binnenkomt. Dankzij de geïntegreerde Eero-router kan die LTE-back-upfunctie nu ook netwerkapparaten verbonden houden met internet, niet alleen het Ring Alarm.

beltoon pro-batterijen

Over abonnementen: als je professionele monitoring, LTE-back-up en enkele andere functies wilt, moet je een nieuw serviceplan kopen – een abonnement dat twee keer zo duur is als het oude. U vindt meer details over wijzigingen in de Ring Protect-serviceplannen via de voorgaande link.

We zullen een volledige beoordeling van de Ring Alarm Pro hebben zodra we wat tijd met een testeenheid hebben doorgebracht.

0 Shares:
You May Also Like