Ring 2, onze favoriete videodeurbel op batterijen, is vandaag $ 50 korting

ring2

De prijzen van Ring deurbellen dalen weer. B&H Photo Video verkoopt de Ring Video Doorbell 2 voor $ 149. Verwijder niet-productlink, hoewel het waarschuwt dat de voorraden beperkt zijn. Dat is $ 50 korting op de gebruikelijke prijs, ver onder de gebruikelijke $ 200, maar niet zo goed als de $ 130 die we tijdens de feestdagen zagen. Toch verwachten we niet dat deze deurbel voor het einde van het jaar veel lager zal gaan.

De Ring Video Doorbell 2 biedt 1080p video-opname, nachtzichtfunctionaliteit en een gezichtsveld van 160 graden. We vonden de Ring 2 leuk toen we hem voor het eerst beoordeelden. Deze versie van de opsteekring heeft verbeterde bewegingssensoren en het instellen van wifi was eenvoudig. Het heeft ook de mogelijkheid om te integreren in uw bestaande deurbelbedrading als u dat wilt.

“Ik vertrouw op Video Doorbell 2 om me niet alleen te informeren over bezoekers wanneer ik thuis ben, maar ook om me te laten zien wanneer de pakketten zijn aangekomen, wanneer mijn hondenuitlater Whiskey heeft opgehaald en wanneer een vaag persoon op mijn bel heeft gebeld wanneer Ik ben thuis,’ zei onze tester.

Ring was eerder dit jaar onderworpen aan een groot privacy-exposé, maar het probleem had alleen betrekking op de Android-app en Ring stelt je nu in staat om je af te melden voor de meeste van die trackers. Toch is het de moeite waard om erover te weten.

Zelfs met die blip raden we Ring nog steeds aan als de beste videodeurbel op batterijen. “Als je huis geen deurbelbedrading heeft, is dit degene die je moet kopen. Een verwijderbare batterij maakt opladen eenvoudig, en het high-definition videobeeld verslaat veel concurrenten”, zeiden we. En het is zeker degene om te kopen tegen de huidige moordende prijs.

[Today’s deal: Ring Video Doorbell 2 for $150 at B&H Photo Video.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like