ReduxBuds Review: AI-aangedreven oordopjes verbeteren luisteren onderweg

xFyro ANC Pro Review: Artificial Intelligence Meets True Wireless Audio

Een van de meest vervelende dingen aan het luisteren naar muziek onderweg is dat je altijd je oordopjes uit moet doen. Je moet ze eruit halen om het verkeer te horen, met de kassier in de coffeeshop te praten, de buren gedag te zeggen en meer.

Maar wat als je dat allemaal zou kunnen doen zonder? ooit op pauze drukken op je muziek?

Redux Buds in gebruik door kantoormedewerkers

Dat is wat ReduxBuds door kunstmatige intelligentie aangedreven hoofdtelefoons beloven. Met AI-aangedreven ANC dat bepaalde geluiden detecteert en naar uw oren doorgeeft, kunt u uw hoofdtelefoon altijd aan laten zonder uw veiligheid of uw sociale leven in gevaar te brengen.

ReduxBuds worden gebruikt in een bar

ReduxBuds bevatten ook verbeteringen op standaard echte draadloze oordopjes zoals: grafeen luidsprekersdraadloze Bluetooth 5.0-connectiviteit, een batterijduur van 100 uur en een comfortabele ergonomische pasvorm.

Maar zijn deze koptelefoons de prijs waard voor de AI-boost? Ontdek het hieronder.

Voordelen van ReduxBuds AI-aangedreven hoofdtelefoon

Naast de AI-mogelijkheden zijn er enkele belangrijke voordelen aan deze oordopjes die ze onderscheiden van de grote merken zoals Apple en Bose.

Draag ze de hele dag: Het grootste voordeel van ReduxBuds is hun aantrekkingskracht de hele dag door. Met AI-aangedreven ANC hoef je ze niet uit te schakelen om verkeer, alarmen of zelfs om te chatten te horen. Je wordt ook ondersteund door een supercomfortabele pasvorm en een batterij die 10 uur per oplaadbeurt meegaat. Je hoeft deze oordopjes echt nergens voor uit te doen.

RedBux-gebruikt-door-een-vrouw

Ze reizen goed: Weer of geen weer, u kunt erop vertrouwen dat ReduxBuds dezelfde sterke pasvorm en geluidskwaliteit levert. Hun ergonomische pasvorm voorkomt dat vocht ze glad maakt, en IPX5-waterdichtheid beschermt ze tegen alle weersomstandigheden. Als je ze niet gebruikt, is de compacte draagtas gemakkelijk op te bergen en heeft hij een extra batterijduur van 90 uur.

ReduxBuds in een tas in zakformaat

Ze zijn betaalbaar: ReduxBuds verkopen niet agressief zoals de grote merken. Ze hebben een solide aanhang op basis van hun crowdfundingssucces en ze groeien gestaag. Deze besparingen worden doorgegeven aan de consument. ReduxBuds bieden premium kwaliteit voor de helft van de kosten.Ze klinken geweldig: Nano-speakers van grafeen zijn ultrasterk en gaan lang mee, waardoor audioverslechtering en artefacten die je favoriete nummers verpesten, worden voorkomen. Je krijgt hier geen perfecte audio, maar voor echte draadloze toppen zijn ze enkele van de luidste en hebben ze indrukwekkende bastonen.

ReduxBuds gebruikt door een kantoorvrouw

ReduxBuds-beoordeling

Laten we de functies van ReduxBuds opsplitsen om te zien of ze uw geld waard zijn.

product specificaties

ReduxBuds zijn er in het zwart en hebben een soortgelijk ontwerp als AirPods, met een oortje dat is aangesloten op een staaf.

ReduxBuds zijn echter oordopjes in de gehoorgang, in tegenstelling tot AirPods. ReduxBuds zijn ook iets groter dan AirPods.

Over het algemeen is het uiterlijk stijlvol en voelen de oordopjes goed gemaakt aan. Als je echter niet van zwart houdt, heb je pech.

De productafmetingen zijn:

oordopjes: 4,2 X 2,7 cm

Oplaadetui: 5,3 X 5,8 cm

ReduxBuds worden geleverd met het volgende:

Oordopjes (L & R) Oplaadetui 3 sets ergonomische oordopjes (S, M, L) USB-C-oplaadkabel Gebruikershandleiding

ReduxBuds op een zwarte achtergrond

Belangrijkste kenmerken:

Kunstmatige intelligentie ANC

Het belangrijkste verkoopargument van ReduxBuds is de: AI-aangedreven actieve ruisonderdrukking. Met deze functie kun je je omgeving bewust blijven zonder je koptelefoon af te zetten of zelfs maar op pauze te drukken.

Wanneer de transparantiemodus actief is, gebruikt het AI-algoritme van ReduxBuds de dual-beamforming microfoon om naar geluiden in uw omgeving te luisteren. Het werd “geleerd” om onderscheid te maken tussen 6000+ geluiden en degene te kiezen die je moet horen terwijl je de anderen het zwijgen oplegt.

Het resultaat is behoorlijk verbluffend. Je kunt alle geluiden horen die je nodig hebt, terwijl de rest van de wereld zwijgt. Het is absoluut een overwinning voor mensen die hun koptelefoon de hele dag dragen.

Redux Sound heeft zeker veel werk gestoken in de ANC-technologie. De AI werkt niet alleen, maar levert ook een superieur niveau van ruisonderdrukking in vergelijking met andere echte draadloze oordopjes. Ter vergelijking: ReduxBuds hebben 30 dB ANC-vermogen, terwijl AirPods Pro slechts 20 dB ANC hebben.

Zelfs als de Transparantiemodus actief is, kun je ANC-technologie echt isoleren door standaard ANC te activeren. Dit zal ook helpen om de levensduur van de batterij te verlengen.

100 uur batterij

Over de batterij gesproken, ReduxBuds’ Batterijduur van 100 uur is het tweede opvallende kenmerk van dit product. Met 10 uur afspeeltijd per oplaadbeurt en 100 uur in totaal (90 extra uur in de draagtas), zijn ReduxBuds misschien wel de langstlevende oordopjes op de markt.

Als je de ANC-modi vaak gebruikt, gaat de batterij sneller leeg. Maar je kunt nog steeds tot 8 uur opladen, zelfs als de AI-modus actief is.

Vrouw die Redux Buds gebruikt terwijl ze via haar telefoon kijkt

Grafeen audio

De luidsprekers van ReduxBuds zijn gemaakt met grafeeneen materiaal waarvan velen denken dat het zal helpen bij het bouwen van de belangrijkste innovaties van de eeuw. Het is ook perfect voor zeer kleine luidsprekers.

Grafeen is een nanorooster dat 1000x dunner is dan papier en 200x sterker dan staal. Door zijn afmetingen past hij gemakkelijk in kleine oordopjes. En vanwege zijn duurzaamheid kan hij meer weerkaatsing aan zonder de audiokwaliteit aan te tasten.

Grafeen zorgt voor helderder geluid bij hogere volumes en kan ook intensere bastrillingen aan zonder beschadigd te raken.

De grafeenluidsprekers van ReduxBuds zijn 40% groter dan standaard echte draadloze luidsprekers, zodat u kunt genieten van een breder audiobereik en zelfs meer volume.

Ergonomisch comfort

Een ander kenmerk dat we leuk vonden, was de? ergonomische pasvorm. ReduxBuds zijn enkele van de meest comfortabele oordopjes in de gehoorgang die er zijn. Dankzij honderden prototypes op de vuilnisbelt en duizenden uren studie van het binnenoor, hebben ReduxBuds een pasvorm die zelfs bij een strakke pasvorm geen pijn of jeuk veroorzaakt.

Als je ReduxBuds draagt, voelt het alsof de oordopjes gewoon in je oor zitten, maar in werkelijkheid zitten ze goed vast in je gehoorgang. Ze hebben bijna het gevoel dat er niets is.

Vrouw die Redux Buds gebruikt tijdens het sporten

Duurzaam en waterdicht

ReduxBuds-functie IPX5 waterdichtingdie bestand is tegen elke vorm van regen en vocht die u waarschijnlijk zult tegenkomen, afgezien van directe waterstralen en volledige onderdompeling.

De oordopjes zijn ook verzegeld om ze tegen stof te beschermen. Het helpt dat ze werken via aanraakbedieningen, dus er zijn geen knoppen die scheuren of spleten achterlaten waar vuil kan binnendringen.

Dankzij deze beschermingen kunnen ReduxBuds veilig buitenshuis en in alle weersomstandigheden worden gebruikt, vergelijkbaar met andere waterdichte hoofdtelefoons.

Extra functies

Extra opvallende kenmerken van ReduxBuds zijn onder meer:

Bluetooth 5.0Dual-beamforming microfoonDigitale assistent-toegang (Google, Siri)Type-C snel opladen

Vonnis

Over het algemeen zijn de prestaties van ReduxBuds indrukwekkend. Ze zijn misschien niet ideaal voor thuisblijvers, maar voor degenen die graag onderweg naar muziek luisteren, kun je niet veel beter krijgen dan ReduxBuds voor de prijs.

Vrouw blij met Redux Buds

Laten we de voor- en nadelen van ReduxBuds samenvatten.

Pluspunten

Top ANC-kracht: 50% meer ANC-vermogen dan AirPods Pro voor ruisonderdrukking die je in je eigen wereld plaatst. Indrukwekkende AI-modus: De AI-transparantiemodus werkt echt, hoewel je hem niet veel nodig hebt, tenzij je je koptelefoon onderweg gebruikt. Batterij met lange levensduur: Met 10 uur per lading zijn ReduxBuds een topkeuze voor het uithoudingsvermogen van de batterij.Helder geluid: Luidsprekers van grafeen leveren helder geluid bij bovengemiddelde volumes. Comfortabele pasvorm: Ergonomische pasvorm voelt bijna alsof er niets is.Goede prijs: Koop ReduxBuds voor de helft van de kosten van andere oordopjes en geniet van dezelfde (of betere) premiumfuncties.

nadelen

Komt alleen in het zwart: Koptelefoons zijn meer dan alleen een gadget. Ze zijn een accessoire. We zouden graag meer kleuropties willen zien. Enkele koppelingsproblemen: Als het geheugen voor automatisch koppelen vol raakt, stoppen de oordopjes met het koppelen met nieuwe apparaten. U moet het geheugen wissen, wat vervelend kan zijn.

Laatste gedachten over ReduxBuds

ReduxBuds zijn enkele van de meest indrukwekkende hoofdtelefoons die we hebben gezien van een niet-groot merk. De focus op ANC-modi, met name de AI-transparantiemodus, betekent dat deze hoofdtelefoon ideaal is voor muziekjunkies – mensen die hun hoofdtelefoon graag altijd aan hebben.

Maar ze zijn ook geweldig voor actieve mensen die op zoek zijn naar een goede pasvorm en voor mensen die hun koptelefoon buitenshuis willen gebruiken (bij regen of zonneschijn).

Als mode belangrijk voor je is, zul je teleurgesteld zijn door het gebrek aan kleuropties en de relatief onbekende merknaam.

Maar als functies zijn waar u naar op zoek bent, heeft ReduxBuds ze allemaal.

Nu kun je een paar ReduxBuds pakken met 50% korting tijdens de nieuwjaarsuitverkoop van Redux Sound. Koop de jouwe en ervaar de kracht van AI-hoofdtelefoons in 2021.

0 Shares:
You May Also Like