Q Acoustics Concept-luidsprekerlijn bevat nu meer betaalbare modellen

q acoustics concept 30 50 and 90 loudspeakers

Q Acoustics breidt zijn Concept-productlijn uit met de lancering van een nieuwe set luidsprekers. Gebruikmakend van technische en ontwerpideeën die voor het eerst werden ontwikkeld voor de topluidsprekers van het bedrijf, bevatten de meer bescheiden geprijsde Concept 30 staande luidspreker, Concept 50 vloerstaande luidspreker en Concept 90 middenkanaal technologie en ontwerpelementen van de veel duurdere Concept 300 en Concept 500 lijnen. (TechHive heeft de Concept 300 eind 2019 beoordeeld)

Zowel de Concept 30- als de Concept 50-paren zullen op de markt worden gebracht voor stereoluisteren, maar de Britse hifi-fabrikant biedt ook een thuisbioscooppakket aan dat de nieuwe luidsprekers zal verwerken in een 5.1 surround-soundopstelling: de Concept 50-luidsprekers voor , de Concept 30 achterin, de Concept 90 in het midden voor dialogen en de eerder uitgebrachte Q B12-subwoofer voor het lage gerommel.

q akoestiek concept home theater pakket

De nieuwe luidsprekers bevatten de Gelcore-technologie van Q Acoustics, een interne laag niet-uithardende gel die is ontworpen om hoogfrequente kastruis te minimaliseren. De Concept 30 en 50 luidsprekers maken ook gebruik van het Point-2-Point interne verstevigingssysteem dat is ontwikkeld voor de Concept 300. Het ophangsysteem belooft interferentie door externe trillingen te voorkomen, wat resulteert in een beter stereobeeld. De vloerstaande Concept 50 bevat ook Helmholtz Pressure Equalizer-buizen om de druk van staande golven te verlichten.

Q Acoustics verwacht dat de nieuwe lijn eind november te koop zal zijn, waarbij de Concept 30 voor $ 1.299 per paar wordt verkocht, de Concept 50 voor $ 2.999 per paar en het middenkanaal van de Concept 90 naar verwachting $ 999 zal opleveren. Het eerder beschreven thuisbioscooppakket, inclusief de Q B12-subwoofer, kost $ 6.295.

Een paar Q Acoustics’ Q FS75-luidsprekers staan ​​voor de boekenplankmodellen, die we bespraken in onze eerdere recensie van de Q Active 200-luidsprekers van het bedrijf, kosten $ 499. Als alternatief kunt u de WB75-beugels van het bedrijf ($ 89 per stuk) gebruiken om de boekenplankmodellen aan de muur te hangen.

0 Shares:
You May Also Like