Printerfout Bewerking kon niet worden voltooid (fout 0x00000709) [solved]

Op een Windows-pc terwijl u probeert uw standaardprinter in te stellen, krijgt u een foutmelding “Bewerking kan niet worden voltooid” met fout 0x00000709. Vanwege deze fout kan Windows de standaardprinter niet instellen in Windows 10. Deze fout 0x00000709 wordt veroorzaakt door een storing in de registerinstellingen van Windows die prioriteit geeft aan de vorige printer als de standaardprinter.

Laten we deze fout 0x00000709 diep begrijpen:

Telkens wanneer u een nieuwe printerdriver/software installeert, worden er in die tijd veel bestanden op het systeem geïnstalleerd, worden Windows-bestanden gewijzigd, worden de registersleutels opnieuw gewijzigd en verlenen Windows machtigingen voor deze nieuwe geïnstalleerde services. Maar een conflicterende software of een virusaanval kan deze machtigingsinstellingen wijzigen of beschadigen, wat resulteert in printerfoutberichten.

Kan standaardprinterfout 0x00000709 niet instellen

Zoals besproken, moet het probleem worden veroorzaakt door onjuiste machtigingen of een registerfout. Laten we eerst het Windows-register aanpassen om deze fout op te lossen 0x00000709 kan de standaardprinter niet instellen. Opmerking: deze aanpassing is van toepassing op alle Windows-besturingssystemen: Windows 10, 8.1 en 7 alle edities.

Registeraanpassing om fout 0x00000709 op te lossen

Druk op Windows + R, typ Regedit en druk op enter om de register-editor van Windows te openen. Maak vervolgens een back-up van de registerdatabase en navigeer naar de volgende registersleutel: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\WindowsKlik vervolgens met de rechtermuisknop op ramen toets en selecteer Rechten.

Klik op Toevoegen -> Typ iedereen (voer de objectnamen in om te selecteren) en klik op OK.

Selecteer nu vanuit Groep of Gebruikersnamen iedereen, vink Volledig beheer aan zoals hieronder weergegeven.

Klik op Toepassen gevolgd door OK om de wijzigingen op te slaan. Dubbelklik nu en in het rechterdeelvenster op de apparaattoets. Typ hier onder het waardegegevensveld uw printernaam en klik op OK.

Dat is alles, sluit alles en start uw pc opnieuw op om wijzigingen op te slaan. Als u zelfs na het opnieuw opstarten geen standaardprinter kunt instellen, dan: verwijder de apparaatsleutel in de Register-editor en start uw pc opnieuw op. Dit is de beste en aanbevolen oplossing die ik heb gevonden om fout 0x00000709 op te lossen, kan de standaardprinter niet instellen in Windows 10. U kunt ook enkele andere oplossingen hieronder proberen, zoals

Schakel Windows 10 uit om uw printer automatisch te beheren

Druk op Windows-toets + I om Instellingen te openen Klik vervolgens op Apparaten. Selecteer nu Printers en scanners in het linkermenu. Schakel vervolgens de schakelaar uit onder “” Sluit alles en start uw pc opnieuw op.

Dit zijn enkele aanbevolen oplossingen om te repareren: fout 0x00000709 kan standaardprinter niet instellen in Windows 10. En ik weet zeker dat het toepassen van deze oplossingen je in staat stelt om de standaardprinter zonder fouten te wijzigen, zoals: Bewerking kan niet worden voltooid fout (0x00000709). Controleer nogmaals de naam van de printer en zorg ervoor dat de printer is verbonden met het netwerk. Heb je een vraag, suggestie over dit bericht, voel je vrij om te bespreken in reacties hieronder.

Lees ook

0 Shares:
You May Also Like