Pre-order de gloednieuwe Echo Dot sferische slimme luidspreker en bespaar $ 20

echodotfourthgen

Amazon’s gloednieuwe, opnieuw ontworpen Echo Dot komt pas op 22 oktober in de schappen, maar je kunt al een van de nieuwe sferische slimme luidsprekers reserveren voor $ 50. Maar vandaag heeft Amazon een special: pre-order twee Echo Dots en bespaar $ 20Verwijder niet-productlink wanneer u de afrekencode gebruikt DOT2PACKwaardoor de totale kosten op $ 80 komen.

De nieuwe Echo Dot wijkt nogal af van het eerdere puckvormige model. De nieuwe luidspreker ziet eruit als een kleine bal die in een wieg zit. Het beschikt over bedieningsknoppen aan de bovenkant met een microfoon “uit” -knop die de microfoons elektronisch loskoppelt. Net als bij de oudere Dots biedt het de gebruikelijke Alexa-functies, waaronder slimme huisbediening, de mogelijkheid om timers in te stellen, antwoorden van internet op te halen en muziek af te spelen van een breed scala aan services, waaronder Spotify, Apple Music en Amazon Music.

De nieuwe luidspreker is ook compatibel met Guard Plus, de nieuwe beveiligingsservice voor abonnementen van Amazon. Naast de gratis Guard-service, die uw huis controleert op het geluid van rook- en koolmonoxidemelders, evenals brekend glas en waarschuwingen naar uw telefoon stuurt, kunt u ook toegang krijgen tot een noodhulplijn, slimme waarschuwingen over activiteit en andere mogelijke noodsituaties in uw huis terwijl u weg bent, en nieuwe functies om potentiële indringers af te schrikken. De service kost $ 5 per maand of $ 50 per jaar.

Dus als je een van de nieuwe luidsprekers van Amazon in de gaten hebt gehouden, is dit de kans om vooraf te bestellen.

[Today’s deal: Buy two fourth-generation Echo Dots for $80 at AmazonRemove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like