PowerDVD 21 voltooit Cyberlink’s online media-sharing infrastructuur

powerdvd 21

De nieuwste versie van PowerDVD, versie 21, bevat slechts een paar zeer kleine verbeteringen. De release valt echter samen met de introductie van extra PowerPlayer-clients voor CyberLink’s deel-uw-media-over-elk-apparaat-infrastructuur; specifiek, Apple TV en Fire TV.

Het bedrijf heeft ook browsergebaseerd afspelen toegevoegd, zodat u uw media kunt streamen op platforms die PowerDVD niet standaard ondersteunt, zoals macOS en Linux. Roku ondersteunt nog steeds streaming, maar via een oudere app.

gedeelde media door mij

Als u niet bekend bent, maken CyberLink’s PowerDVD (voor optische schijven) en PowerPlayer (voor andere opslagmedia, inclusief de cloud) gebruik van de CyberLink Cloud-opslagservice/webportal om video’s te streamen naar elk apparaat met een versie van een van beide apps.

cyberlink-app

Je moet een betaald CyberLink-account hebben om video’s te streamen (je krijgt 100 GB cloudopslag), maar dat is een jaar lang gratis bij aankoop van PowerDVD 21 Ultra ($ 100). Daarna kunt u uw cloudabonnement voor $ 120 per jaar verlengen (PowerDVD wordt geleverd met een permanente licentie). Als je denkt dat je de cloudopslag leuk zult vinden, is het slimmere alternatief om je aan te melden voor een PowerDVD 365-abonnement dat $ 55 per jaar kost. Daar hoort ook een cloudaccount bij, maar die moet je elk jaar verlengen om PowerDVD te kunnen blijven gebruiken.

Houd er rekening mee dat hoewel er ten minste één betaald account vereist is, u uw media met elk apparaat of elke gebruiker kunt delen met een van de gratis PowerPlayer-app of een webbrowser. Stuur ze gewoon de pincode en ze zijn klaar om te gaan.

0 Shares:
You May Also Like