Power-up met Samsung’s dual-device Qi draadloze oplader voor slechts $ 36

samsung wireless charger fast charge pad duo

Als u tegelijkertijd een Samsung smartwatch en een telefoon moet opladen, hebben we vandaag een deal voor u. Amazon verkoopt de Samsung Wireless Charger Fast Charge Pad Duo voor $ 36 Verwijder niet-productlink. Dat is $ 14 korting op de gebruikelijke prijs van $ 50 (het springt vrij regelmatig op tot $ 60), en het is ook het laagste punt ooit.

Deze oplader lijkt een beetje op een dienblad van een luchtvaartmaatschappij. Het grotere gebied is voor elke Qi-compatibele telefoon, en Samsung zegt dat het kan opladen door elke hoes die minder dan 3 mm dik is in het normale tempo (een dikkere hoes kan langere oplaadtijden betekenen, of helemaal niet opladen als deze te dik is). Houd er rekening mee dat Samsung deze oplader alleen heeft getest met Samsung-telefoons, dus je kilometerstand kan variëren.

Wat het horlogegebied betreft, zegt Samsung dat het alleen werkt met geselecteerde slimme horloges, waaronder de Galaxy Watch 3, de Galaxy Watch Active 2 en de originele Active. U kunt zeker andere Qi-compatibele horloges proberen, maar deze geselecteerde Samsung-horloges zijn de enige die gegarandeerd werken.

De Duo heeft twee led-lampjes die tijdens het opladen schakelen tussen rood en groen en ze kunnen ook worden gedimd zodat ze ‘s nachts niet te fel zijn. Dat gezegd hebbende, de dimfunctie werkt alleen met de Galaxy S10 en Note 10 of hoger, omdat Samsung.

Als u zich in het mobiele ecosysteem van Samsung bevindt, is deze draadloze oplader voor twee apparaten een fantastische deal. Als je all-in bent met Samsung, is het een beetje meer een risico.

[Today’s deal: Samsung Wireless Charger Fast Charge Pad Duo for $36 at Amazon.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like