Polk Audio en Westinghouse gaan Roku TV Ready-soundbars maken

roku tv ready

Maak je op voor meer soundbars die zijn ontworpen om naadloos te integreren met Roku-tv’s, waarbij Roku twee nieuwe fabrikanten aankondigt die toetreden tot zijn Roku TV Ready-programma.

Polk Audio en Westinghouse zijn de nieuwste die op de Roku TV Ready-bandwagon springen, terwijl fabrikanten als Element, JVC, Pheanoo en Philips tot degenen zijn die zich in 2021 hebben aangemeld.

Roku TV Ready, voor het eerst aangekondigd op CES in 2020, samen met TCL’s Alto 9+ soundbar, is een certificeringsprogramma voor soundbar-makers waarmee hun producten naadloos kunnen werken met Roku-tv’s, compleet met een installatiewizard op het scherm en de mogelijkheid om toegang te krijgen tot de soundbar’s. instellingen (inclusief geluidsmodi en treble/bass-niveaus) en bedieningselementen vanuit de interface van een Roku TV. Roku TV Ready-soundbars zijn ook ontworpen om te werken met de Roku TV-afstandsbediening.

TCL en Denon behoorden tot de eerste soundbar-fabrikanten die deelnamen aan het Roku TV Ready-programma, en een gestage stroom van extra luidsprekerbedrijven hebben zich de afgelopen twee jaar aangemeld, waaronder Bose en Hisense.

Polk Audio heeft een robuuste reeks soundbars, waaronder de goedkope Polk React (die onlangs onze Editors’ Choice-prijs won) en de Polk Audio Signa S4, het eerste Dolby Atmos-compatibele model van de fabrikant.

Westinghouse heeft momenteel geen soundbars in zijn Amerikaanse portfolio van A/V-producten voor thuisgebruik, maar het heeft wel een brede selectie van 4K- en full-HD Roku-tv’s.

Los daarvan kondigde Roku aan dat zijn besturingssysteem in 2021 het best verkochte tv-besturingssysteem in de VS was, volgens marktonderzoeksbureau NPD, wat het tweede jaar op rij markeert dat Roku’s tv-besturingssysteem de hitparade in de Verenigde Staten was.

0 Shares:
You May Also Like