Plex voegt gratis tv-programma’s en films toe van Crackle

plex crackle home apple tv 4 1536x864

Plex, de DVR- en mediastreamingservice waarmee je video’s en muziek kunt ordenen en streamen naar een breed scala aan apparaten, voegt dankzij Crackle meer door advertenties ondersteunde gratis films en tv-programma’s toe aan zijn collectie.

De zojuist aangekondigde samenwerking voegt “duizenden” nieuwe titels toe die Plex-gebruikers gratis kunnen streamen. Onder de films in Crackle’s catalogus zijn , , , en , terwijl tv-programma’s , , en .

De deal komt slechts een paar maanden nadat Plex voor het eerst zijn gratis film- en tv-streamingservice lanceerde, met titels als , , , , , en van Hollywood-studio’s als Warner Bros., MGM, Lionsgate en MGM.

Naast Crackle’s selectie van tv-programma’s en films uit de catalogus, kunnen Plex-gebruikers ook het originele aanbod van Crackle streamen, waaronder de basketbaldocumentaire en realityseries.

Na het toevoegen van de video’s van Crackle, kraait Plex dat het nu meer “individuele” films biedt om te streamen dan Netflix.

De gratis, door advertenties ondersteunde films en tv-programma’s van Plex zijn beschikbaar voor zowel gratis als $ 5 per maand “Plex Pass” -gebruikers.

Plex geldt als een van onze favoriete DVR’s en mediaservers. Onze recensent noemde het “de meest veelzijdige manier” om live tv-uitzendingen op te nemen, hoewel hij eraan toevoegde dat het ook “de meest omslachtige” is, aangezien je alle benodigde hardware (een tv-antenne, een tuner en een NAS-box) moet verzamelen en aansluiten. , settopbox of pc) zelf.

0 Shares:
You May Also Like