Pitaka Air Omni 6-in-1 oplaadapparaat voor de Apple-familie en meer

Onze Pitaka Air Omni 6-recensie bevat Pitaka’s nieuwste aanbod, een 6-in-1 oplaadstation voor gadgets dat is gericht op Apple-gebruikers. Met zijn 2 oplaadzones en Lightning/USB-C combinatie is hij ook geschikt voor Android toestellen. Dit product is perfect voor power users of zelfs voor het hele gezin!

Ben jij het soort persoon dat altijd op zoek is naar een oplader? Heb je veel gadgets die moeten worden opgeladen?

Als je bent zoals de meeste mensen met verstand van gadgets in de moderne wereld, heb je waarschijnlijk al ervaren dat je moet bepaal welk apparaat je als eerste gaat opladen. Is het jouw iPhone? Uw iPad? Jouw Apple Watch? Uw AirPods?

Ben je het zat om dit keer op keer te moeten doorstaan? Misschien is het tijd om iets te kopen dat je probleem voor eens en altijd oplost.

In onze Pitaka Air Omni 6 recensie, ik zal het hebben over het nieuwste product van Pitaka, a power gadget oplaadstation die speciaal gericht is op Apple-gebruikers.

Een Air Omni laadt vier Apple-apparaten tegelijk op

Voordelen van Pitaka Air Omni 6

Zoals hierboven vermeld, is de Pitaka Air Omni 6, ook wel bekend als de Lucht omni of de Omni 6is een oplaadstation voor gadgets dat kan worden gebruikt om op te laden tot 6 apparaten tegelijk.

Je zult zeker dol zijn op dit product als een van deze scenario’s op jou lijkt:

Je hebt veel gadgetsJe hebt beperkte stopcontactenJe hebt beperkte ruimteJe hebt je eigen kantoor of werkstationJe bent een power-user wiens gadgets altijd bijna leeg zijn

Met de Air Omni 6 profiteert u van: sneller, handiger en probleemloos opladen. Het is tenslotte niet meer nodig om prioriteit te geven aan het ene apparaat boven het andere wanneer dat kan laad ze allemaal tegelijk op.

Air omni laadt een laptop en een Apple TV-afstandsbediening tegelijk op

Pitaka Air Omni 6 Review-video

Nu klinkt het allemaal goed op papier, maar hoe doet de Air Omni 6 het precies als het gaat om daadwerkelijk gebruik?

Specificaties:

De Pitaka Air Omni 6 aanbiedingen 18 W laadvermogenhoewel het zelfs sneller kan opladen dan dat voor USB-C-apparaten die snel opladen ondersteunen.

Wat de rest van het laadstation betreft, het verschilt eigenlijk afhankelijk van welk apparaat en welk deel van het station je gebruikt.

De Apple Watch-oplader laadt op met 5 Wterwijl draadloos opladen kan worden opgeladen met 5 W, 7,5 W en 10 Wafhankelijk van het aantal apparaten en wat voor soort ze zijn.

Zowel de USB-C zij-uitgang als de USB-A zij-uitgang kunnen bijvoorbeeld worden opgeladen bij: 18Wmaar als u ze samen gebruikt, komt dit neer op: 15W.

Over het algemeen heeft dit oplaadstation voor gadgets een maximale totale output van 50W. Dit is zeker genoeg om al je gadgets in één keer op te laden.

Functies

Draadloos opladen

Het eerste dat opvalt aan dit product, is het draadloze oplaadstation bovenop het station. Dit gebied kan alle apparaten opladen die: ondersteuning draadloos opladenApple of niet-Apple, zoals Google Pixel-telefoons.

Het beste eraan is dat het telefoons kan opladen, zelfs als ze een telefoonhoesje hebben. U hoeft er alleen voor te zorgen dat het apparaat is correct geplaatst op het oplaadgebied, met meer dan de helft op het daadwerkelijke gebied, zodat het goed kan opladen.

De Apple Watch opladen in deze cirkel terwijl de Apple TV-afstandsbediening ook wordt opgeladen

Snel opladen

De Air Omni 6 kan apparaten die dit ondersteunen snel opladen, zoals de nieuwste iPhones en USB-C Android-telefoons.

Het snelst kan het gaan is 18 W als je slechts één apparaat oplaadtof 15W als je meer oplaadt. Ik heb geprobeerd het met allerlei apparaten tegelijk te gebruiken en de laadsnelheid bleef constant.

Speciale Apple Watch-oplader

Er is een speciale Apple Watch-oplader in het midden van het laadstation. Zijn MFI-gecertificeerd en snelladend ook.

Het beste van alles, er zijn twee manieren dat je het kunt gebruiken. Jij kan leg je Apple Watch plat op de oplader, of je kunt hebben de speciale Apple Watch-oplader komt er meteen uit voor eenvoudig gebruik. Dat laatste is een prima optie als er veel dingen zijn die je wilt opladen en je ruimte wilt besparen.

De Air Omni heeft een witte cirkel voor het opladen van je Apple Watch

Pop-up verwisselbare connector

EEN pop-up verwisselbare connector bevindt zich naast de flap, voor het geval je apparaat geen draadloos opladen ondersteunt of je het gewoon staand wilt opladen.

Hiermee kunt u ook niet-iPhone- of iPad-apparaten opladen, zolang ze ondersteuning voor opladen via USB-C. Je hoeft hem alleen maar eruit te trekken en op een knop aan de achterkant te drukken om over te schakelen van Lightning naar USB-C en vice versa.

Een klepschakelaar onthult de USB-C-poort om op te laden

Dat gezegd hebbende, als je een apparaathoes gebruikt die dikker is dan 1/22” (1,2 MM)je zult moeten verwijder eerst de zaak voordat u deze als oplader gebruikt. Dat komt omdat de behuizing de connector verhindert om in de oplaadsleuf van het apparaat te gaan en dus voorkomt dat deze wordt opgeladen.

In mijn ervaring moest ik verwijder de OtterBox-hoes van onze iPad omdat het gewoon te dik was om door de connector te gaan. Als je echter een Pitaka iPad Pro-hoesje hebt, hoef je deze niet te verwijderen, omdat deze dun genoeg is.

Als uw zaak is dunner dan 1/22” (1,2 MM)zou de connector uw apparaat zonder problemen moeten opladen.

Als u op zoek bent naar een slanke hoes, de Totalee-koffers die we hebben beoordeeld hier zijn slechts 0,02-0,03” (0,5 – 0,8 MM) en moet perfect compatibel zijn met de connector.

Magnetische houder

Air Omni wordt geleverd met: een magnetische houder die kan worden aangesloten tussen de Apple Watch-oplader en de pop-upconnector.

De magnetische houder maakt het gemakkelijk om een ​​apparaat stabiel te houden

Het doel is om houd een iPad in de liggende positie. Zo kijk je films op je iPad of gebruik je hem als tweede monitor. Je kunt de iPad tegelijkertijd opladen via een kabel.

De magnetische houder houdt een iPad in liggende positie

Geheim uittrekbaar compartiment

Het is technisch gezien geen geheim omdat iedereen weet waar het is, maar ik vond dit een aardig gebaar van Pitaka. Dit geheime uittrekbare compartiment is erg smal, maar kan worden gebruikt om: verberg kleine apparaatgerelateerde items, zoals SD- of MicroSD-kaarten, evenals SIM-kaarten.

Een SIM Ejector-tool, die ik om de een of andere reden altijd schijn te verliezen, kan hier ook worden bewaard voor bewaring.

Het compartiment van een Air Omni

Reiskoffer

Mocht u ooit besluiten om de Air Omni 6 mee te nemen op reis, dan kunt u een reiskoffer. Dankzij de case kan het laadstation een perfecte aanvulling zijn op je lijst met must-have reisgadgets waar we hier over schreven.

Zijn een harde zaak waarmee u uw laadstation kunt beschermen van onbedoelde vallen of krassen. Het wordt ook geleverd met een zachte tas voor de oplader.

De harde koffer is niet alleen handig, maar ook handig

Bouwkwaliteit

Op het eerste gezicht ziet de Omni 6 er absoluut fantastisch. Hoewel het hoofdgedeelte van het laadstation zelf van plastic is gemaakt, is het bovenste deel, waar je je apparaten daadwerkelijk plaatst om op te laden, gemaakt van aramidevezeleen synthetische vezel die hittebestendig en extra duurzaam is gemaakt.

De Air Omni is mooi en strak, gemaakt van aramidevezel en is hittebestendig en extra duurzaam

Ik heb echter een probleem met de verticale verwisselbare sleufsinds het voelt minder duurzaam aan dan de rest van het product. Hopelijk breekt het de komende maanden niet.

Om ervoor te zorgen dat de verwisselbare sleuf lang meegaat, moet u ervoor zorgen dat: uw apparaat wordt altijd ondersteund door het achterpaneel wanneer u de sleuf gebruikt. Het staat duidelijk vermeld in de instructies die bij de Air Omni worden geleverd.

De doos wordt geleverd met instructies

Beschikbaar op Amazon

Je kunt de Pitaka Air Omni 6 op Amazon krijgen, maar niet in alle landen. Bekijken:

Wat we leuk vonden

Handig en probleemloos. Met dit product kunnen al je gadgets tegelijk, op dezelfde plek en nog sneller worden opgeladen.Perfect voor werkstations. Het is minder een oplaadstation voor de nacht en meer een actief oplaadstation voor als je een drukke werkdag moet doorkomen.AESTHETISCH aangenaam. Het is erg slank en soepel, met een buitenkant die er mooi uitziet met welke esthetiek je ook kiest.Sneller opladen voor de Apple Watch. De MFI-gecertificeerde Apple Watch-oplader in het midden laadt zelfs sneller op dan de reguliere oplader.Snel opladen voor compatibele apparaten. De Air Omni 6 kan opladen met 18 W als hij alleen wordt opgeladen en met 15 W als hij met andere apparaten wordt gebruikt.Draadloos opladen voor compatibele apparaten. Plaats het compatibele apparaat gewoon op de pad en het wordt opgeladen.Kan zelfs worden gebruikt met niet-Apple-apparaten. Niet-Apple-apparaten die draadloos opladen of opladen via USB-C gebruiken, zijn ook compatibel.Geheim vakje aan de zijkant. Het lijkt misschien vrij klein, maar ik vond dit een vrij aardig gebaar.

Wat we niet leuk vonden

Langzamer opladen voor hogere wattages. Apparaten opladen die een hoger wattage nodig hebben, zoals MacBooks, zijn minder snel.De bouwkwaliteit kan nog worden verbeterd. De verticale verwisselbare sleuf voelt een beetje wiebelig aan. U moet ervoor zorgen dat uw apparaat altijd wordt ondersteund door het achterpaneel wanneer u de sleuf gebruikt.Werkt mogelijk niet met een dikke behuizing. Als u een apparaatbehuizing gebruikt die dikker is dan 1,2 mm (1,2 mm), kan het zijn dat de verticale sleuf uw apparaat niet oplaadt. Als de behuizing dunner is dan 1/22” (1,2 MM), zouden er geen problemen moeten zijn.Zwaar gebouwd. Hoewel Pitaka zegt dat dit geschikt is om te reizen, is de waarheid dat het gewoon te zwaar is. Met de voeding weegt hij in totaal meer dan 1 kg en kan het een gedoe zijn tijdens reizen.

Laatste gedachten

Zoals je hierin kunt zien Pitaka Air Omni 6 beoordelingmet dit product in je bezit, kun je eindelijk al je apparaten tegelijk opladen, en sneller dan gemiddeld.

Voorbij zijn de dagen dat je nog steeds prioriteit moet geven aan welk apparaat van jou het eerst moet worden opgeladen – hiermee 6-in-1 oplaadstation voor gadgetskunt u zonder problemen al uw gadgets opladen!

Heb je vragen over mijn recensie? Laat het me gerust weten in de reacties hieronder!

Pitaka Air Omni 6-in-1 oplaadapparaat

Pitaka Air Omni 6-in-1 oplaadapparaat voor de Apple-familie en meer

Waargenomen duurzaamheid

9.5/10

Oplaadsterkte

10.0/10

Pluspunten

Handig en probleemloos Perfect voor werkstations Esthetisch aantrekkelijk Sneller opladen voor de Apple Watch Snel opladen voor compatibele apparaten Draadloos opladen voor compatibele apparaten Kan zelfs worden gebruikt met niet-Apple-apparaten Geheim compartiment aan de zijkant

nadelen

Langzamer opladen voor hogere wattages Zware constructie Bouwkwaliteit kan nog steeds een beetje worden verbeterd

0 Shares:
You May Also Like