Phyn voegt een externe sensor toe aan zijn reeks slimme waterlekdetectie

phyn leak sensor lifestyle 2

Phyn komt er eindelijk aan toe om een ​​van de weinige punten van kritiek die ik had op zijn Phyn Plus slimme waterklep toen ik hem medio 2019 beoordeelde, aan te pakken: je kunt nu een apparaat op afstand kopen – de Phyn Smart Water Sensor – die onmiddellijk de waterophoping in plaatsen waar het niet mag.

De Phyn Smart Water Sensor activeert de slimme klep (als u die heeft) om uw hoofdwatertoevoer af te sluiten om catastrofale waterschade te voorkomen. De sensor van $ 40 kan ook onafhankelijk van de klep werken – u hoeft dus niet beide producten te gebruiken – en zal u hoe dan ook via uw smartphone op de hoogte stellen van een mogelijk lek.

Phyn’s grootste concurrent, Flo by Moen, introduceerde in de zomer van 2020 een discrete leksensor. Net als de nieuwe Phyn Smart Water Sensor, kan de Flo by Moen Smart Water Detector onafhankelijk of samen met de Flo by Moen Smart Water Shutoff werken. om waterschade te voorkomen.

phyn leksensor met kabel 1

Phyn’s 3,5-inch sensor werkt op batterijvoeding en maakt verbinding met je wifi-thuisnetwerk. Het kan op de vloer worden geplaatst of, met de toevoeging van een verlengingsknooppunt van $ 10 of een sensorkabel van $ 26, aan een muur worden gehangen. De extra verlengstukken en kabelaccessoires vergroten het gebied dat de sensor op water kan controleren en maken het ook mogelijk om de sensor in krappe ruimtes te gebruiken.

Maximaal drie van de verlengkabels kunnen in serie worden geschakeld om de sensorlengte te vergroten tot 12 voet. Water dat in contact komt met een deel van de kabel zal een alarm activeren. Als er water wordt gedetecteerd, stuurt de Phyn Smart Water Sensor u een waarschuwing via sms of een pushbericht naar de Phyn-app. Het apparaat zal ook een alarm aan boord laten klinken en een set LED’s op het apparaat zelf laten knipperen, zodat u actie kunt ondernemen.

phyn leksensor w node lifestyle 2.

Als u ook een Phyn Plus bezit, zullen deze waarschuwingen de slimme klep instrueren om te sluiten om te voorkomen dat er extra water lekt (hoewel het systeem niets kan doen om een ​​gescheurde boiler te stoppen – niets kan). Het nieuwe product van Phyn bewaakt ook de omgevingstemperatuur en vochtigheid, wat u kan waarschuwen voor omstandigheden die kunnen leiden tot bevroren leidingen en wanneer schimmel een bedreiging kan worden.

De Phyn Smart Water Sensor ($ 39,99), Extension Node ($ 9,99) en Sensor Cable ($ 25,99) zijn nu verkrijgbaar bij Phyn.com, Amazon, Best Buy en Home Depot. Best Buy zal later dit voorjaar een exclusief sensor-twee-pack hebben voor $ 74,99, en een drie-pack van $ 99,99 zal binnenkort overal beschikbaar zijn.

We zullen een volledige recensie plaatsen zodra we een eenheid voor evaluatie kunnen krijgen.

0 Shares:
You May Also Like