Phyn breidt zijn waterlekdetectiesysteem uit om grotere huizen en commerciële eigendommen te beschermen

phyn xl 1

Phyn Plus is onze favoriete oplossing voor het detecteren van lekken in de watertoevoer van een huis en het automatisch afsluiten van de watertoevoer om catastrofale schade te voorkomen. Maar als u in een groot huis woont met een hoofdwatertoevoerleiding die groter is dan 1,25 inch in diameter, zal Phyn Plus niet werken. Om die situatie te verhelpen, brengt Phyn zijn lekdetectietechnologie naar twee nieuwe modellen die op CES zullen worden getoond: de Phyn XL 1.5” en de Phyn XL 2″.

Zoals je waarschijnlijk al geraden hebt, kan de Phyn XL 1,5” worden geïnstalleerd op elke waterleiding met een diameter van minder dan 1,5 inch, en de Phyn XL 2” kan worden gebruikt voor waterleidingen met een diameter van minder dan 2 inch. Phyn zegt dat beide producten deze zomer beschikbaar zullen zijn, maar het bedrijf heeft voor geen van beide een prijs bekendgemaakt.

Phyn positioneert de Phyn XL 1.5” als geschikt voor grotere woningen, terwijl de Phyn XL 2” gericht is op lichte commerciële panden, zoals restaurants en winkelbanken. De lekdetectoren rapporteren watergebruikspatronen aan het Phyn Dashboard, een webgebaseerd portaal dat kan worden gebruikt om het waterverbruik te monitoren bij meerdere panden die zijn uitgerust met Phyn-apparaten.

phyn xl 1

De nieuwe modellen zullen beschikbaar zijn met of zonder geïntegreerde afsluiter, het laatste scenario is bedoeld voor eigenaren van onroerend goed die vooral geïnteresseerd zijn in het volgen en verminderen van het waterverbruik. Beide XL-apparaten kunnen worden aangesloten op een lokaal netwerk via Wi-Fi of bekabeld ethernet (de Phyn Plus is alleen Wi-Fi).

Phyn zegt dat het een proefprogramma heeft uitgevoerd waarbij lokale restaurants in de stad Santa Fe werden uitgerust met Phyn Plus-apparaten. De bedrijven zagen tot 25 procent besparingen op hun waterrekeningen, waarbij één operatie het waterverbruik met 40 procent verminderde.

0 Shares:
You May Also Like