Philips Hue pakt drie nieuwe buitenlampen uit die zijn ontworpen om te pronken met je huis en tuin

philips hue appear lifestyle

Maak je klaar om te pronken met je voordeur, je tuin en je voetpaden, met een drietal nieuwe Philips Hue slimme buitenlampen die vandaag debuteren op CES.

De nieuwe, aan de muur gemonteerde cilinderlamp van Philips Hue, die in maart in de verkoop gaat, kan in het oog springende lichtspatten aan je voordeur toevoegen, terwijl een grotere versie van de Lily-buitenspot en een nieuwe Econic-sokkellamp je huis kunnen verlichten. tuin en buitenpaden.

Naast de nieuwe buitenlampen maakt Philips Hue het (gelukkig) ook makkelijker om zijn recent uitgebrachte Hue Play HDMI Sync Box te bedienen, terwijl de long-in-beta “Zones”-functie een vaste plek krijgt in de mobiele Hue-app.

Nieuwe Philips Hue buitenlampen

Als eerste is er de nieuwe Philips Hue Appear, een aan de muur gemonteerde cilinderlamp van $ 140 die een “gerichte driehoek van licht” in zowel opwaartse als neerwaartse richting werpt.

philips tint verschijnen hoofd 1

Een paar van de tunable white and colour sfeerlampen kan perfect zijn om uw voordeur te flankeren of een vleugje kleur toe te voegen aan een buitenmuur.

In maart komt ook een grotere versie van de Philips Hue Lily-spotlight. De laagspannings Lily XL van $ 140 heeft twee keer zoveel lumen als de bestaande Lily (1.200 lumen versus 600), en is ongeveer drie keer zo lang (10,83 inch), twee keer zo breed (5,91 inch) en drie centimeter groter (10,83 inch) . Ook nieuw voor de Lily XL is een verblindingsscherm.

philips hue lily xl lifestyle 2

We noemden de originele Lily het “perfecte hoogtepunt voor je buitenbeplanting” in onze recensie, dus we zijn benieuwd hoe de nieuwere, XL-lily het doet.

Ten slotte voegt Philips Hue een laagspannings-sokkellamp toe aan zijn stijlvolle lijn Econic-buitenlampen.

philips hue econic sokkel levensstijl

De nieuwe Econic sokkellamp is geschikt voor padverlichting en kost $ 130.

Spraak- en IR-bediening voor de Hue Play HDMI Sync Box

Toen het afgelopen najaar zijn debuut maakte, prezen we de Philips Hue Play HDMI Sync Box vanwege zijn indrukwekkende nauwkeurigheid en reactievermogen als het gaat om het synchroniseren van je Hue-lampen met de beelden op je tv. Dat gezegd hebbende, waren we teleurgesteld dat het zonder afstandsbediening werd geleverd en dat de geïntegreerde IR-ontvanger inactief was, wat betekende dat de enige manier om de Sync Box te bedienen was met een mobiele app.

Goed nieuws: Signify kondigt aan dat het de IR-ontvanger van de Sync Box inschakelt, wat betekent dat je elke standaard of universele afstandsbediening kunt gebruiken om de box aan en uit te zetten of (het belangrijkste) te schakelen tussen HDMI-ingangen.

philips hue play hdmi sync box voorzijde

Ondertussen ondersteunt de Sync Box spraakbesturing via Alexa, Google Assistant en Apple’s Siri. Met behulp van spraakopdrachten kunt u de Sync Box in- en uitschakelen, HDMI-ingangen schakelen, lichtinstellingen wijzigen en de software van de Sync Box bijwerken.

Stembediening voor de Hue Play HDMI Sync Box komt met een firmware-update die dit voorjaar wordt verwacht.

Hue “Zones” zijn hier om te blijven

Last but not least zegt Signify dat Hue’s “Zones”-functie, waarmee je meerdere kamers met lampen tegelijkertijd kunt bedienen, niet langer in bèta is.

Zones krijgen niet alleen een vaste plek in de Hue mobiele app, je kunt ze ook bedienen met compatibele Hue-accessoires, waaronder Hue draadloze dimmerschakelaars, de nieuwe Hue slimme knop of een “Friends of Hue”-schakelaar.

0 Shares:
You May Also Like