Philips Hue pakt draagbare Go-tafellamp uit, vernieuwde Tap-schakelaar

Philips Hue Go portable table lamp

We zijn al fan van Philips Hue’s komvormige draagbare Go-lamp, en nu heeft het slimme verlichtingsmerk een nieuw model dat meer op een traditionele tafellamp lijkt.

Tijdens een virtuele briefing maandag onthulde Philips Hue, eigendom van Signify, ook een nieuwe versie van zijn stopgezette Tap-schakelaar, samen met een kleurrijke nieuwe “Sunrise” -automatisering, een nieuwe Signe-vloerlamp met gradiënt met een eikenhouten afwerking en een reeks next-gen inbouwspots.

Philips Hue Go draagbare tafellamp

De Philips Hue Go draagbare tafellamp, gepland voor release in de late zomer voor $ 159,99, komt in zowel zwarte als witte smaken, en heeft een doorschijnende rand, metalen constructie en een siliconen grip ongeveer tweederde van de weg naar boven.

De Go draagbare tafellamp wordt geleverd met een rond oplaadstation dat de lamp begint op te laden zodra deze op het oplaadcontact wordt geplaatst. (Het is vermeldenswaard dat de lamp niet compatibel is met draadloze Qi-opladers.)

Philips Hue Go draagbare tafellamp box shot

Betekenen

Het oplaadstation kan de Go-lamp in ongeveer drie of vier uur volledig opladen, terwijl de oplaadbare batterij tot 48 uur batterijduur kan leveren op de zwakste stand van de lamp, of ongeveer zes uur op de helderste stand.

Net als de komvormige Go draagbare lamp (de tweede generatie kwam uit in 2020), werkt de Go draagbare tafellamp zowel via Bluetooth als Zigbee, en het is ook een wit en gekleurd sfeerlicht, dat tot 16 miljoen kan gloeien kleuren.

De draagbare tafellamp Go is ontworpen voor zowel binnen- als buitengebruik en heeft een IP44-classificatie, wat betekent dat hij zowel bescherming biedt tegen stof als tegen waterspatten.

Philips Hue Tap draaischakelaar

Binnenkort komt er ook een nieuwe versie van de acht jaar oude Philips Hue Tap-schakelaar, die in 2020 werd stopgezet.

De Hue Tap-draaischakelaar, die vandaag wordt uitgebracht voor $ 49,99, heeft vier knoppen die lijken op de originele Tap, zij het met een nieuw ontwerp dat het gezicht van de schakelaar in gemarkeerde, klikbare kwadranten verdeelt. Elke knop op de Tap kan aan elke Hue-lichtscène worden toegewezen. De eerste Tap had drie kleinere ronde knoppen, terwijl de vierde knop het gezicht van de schakelaar zelf was.

Philips Hue Tap draaischakelaar

Betekenen

De grootste nieuwe toevoeging aan de Hue Tap-draaiknop is – je raadt het al – een draaiknop rond de omtrek van de schakelaar, zodat je de lichten kunt dimmen zonder je telefoon uit te trekken of spraakopdrachten te gebruiken.

Een andere verandering ten opzichte van de eerste Hue Tap is dat de Hue Tap-draaiknop een magnetische achterkant heeft, zodat je hem op een metalen oppervlak of de meegeleverde montageplaat kunt bevestigen. De eerste Hue Tap had geen magnetische achterkant, wat betekende dat hij in de montageplaat moest worden geklikt.

Nieuwe Hue Sunrise-automatisering

Philips Hue voegt een nieuwe wekroutine toe die is ontworpen om te profiteren van de meerkleurige gradiëntlampen. In plaats van langzaam de helderheid van je lampen te verhogen, biedt de Sunrise-automatisering een “rijke, kleurrijke overgang” van blauw naar zachtoranje licht, en je kunt het instellen van vijf minuten tot een uur.

De Sunrise-modus werkt met Hue-lampen die zijn aangesloten via de Hue Bridge of Bluetooth, en het werkt ook met standaard Color Ambiance en White Ambiance-lampen, minus het verloopeffect.

Philips Hue Sunrise automatisering

Betekenen

Ondertussen zullen de voormalige Hue-wekroutines worden hernoemd tot “Fade to Bright” en gebruikers van de modus kunnen upgraden naar de nieuwe Sunrise-automatisering door op de knop Bewerken te tikken.

Naast de Sunrise-modus heeft Philips Hue een versie aangekondigd van de Hue Signe-gradiëntvloerlamp met een nieuwe eikenafwerking, die medio juli verkrijgbaar is voor $ 349,99.

Nieuwe Hue inbouwspots

Opgewaardeerde versies van Philips Hue’s white ambiance en color ambiance downlights zijn vanaf vandaag te koop.

De derde generatie van de Hue White Ambiance-downlight voor 5-6 inch blikjes ($ 49,99 of $ 189,99 voor een vierpack) levert nu tot 850 lumen, tegenover 750 lumen voor de vorige generatie, terwijl de tweede generatie Hue White en Color Ambiance-downlight ($ 59,99, of $ 219,99 voor een vierpakket) levert tot 1.100 lumen voor de 5-6 inch-versie, een stijging van 700 lumen.

Updates van de volgende generatie voor de Hue White Ambiance en White en Color Ambiance downlights zullen ook beschikbaar zijn voor 4-inch blikjes (respectievelijk $ 49,99 en $ 59,99), en ze zijn geschikt voor maximaal 850 lumen, een stijging van 650 lumen.

Philips Hue kansen en eindes

Er komt een nieuwe demo-modus naar de Hue-app waarmee je een verscheidenheid aan Hue-verlichtingsproducten virtueel kunt testen, waaronder entertainment en “voel je veiliger”-thema’s. De modus is beschikbaar via het tabblad Verkennen en Hue zegt dat deze regelmatig zal worden bijgewerkt met nieuwe thema’s.

Ten slotte is een modulair, gebruiksvriendelijk Hue-spoorverlichtingssysteem bestemd voor overzeese regio’s, maar niet voor de Amerikaanse markt.

Philips Hue Perifo

Betekenen

De Hue Perifo is verkrijgbaar in zwart-witversies en bevat sporen van één meter, evenals inklikbare spots, hangers en zelfs gradiëntlichtbuizen, en hij kan worden gevoed door bedrading in het plafond of via een stopcontact.

Een vertegenwoordiger van Philips Hue bevestigde dat de Perifo niet in de Verenigde Staten zal worden uitgebracht.

0 Shares:
You May Also Like