Philips Hue ontketent Black Friday-deals voor zijn lichtstrips en A19-startpakketten

philips hue gradiant light strip lifestyle

Of je nu nieuw bent in het Philips Hue-ecosysteem of net begint, het merk voor slimme verlichting heeft een aantal oogverblindende Black Friday-deals, waaronder kortingen op de standaard- en gradiëntlichtstrips en een paar A19-startpakketten.

Philips Hue, eigendom van Signify, biedt zelden deals voor zijn slimme lampen, dus als je hebt gewacht om je Hue-opstelling voor slimme verlichting uit te breiden of als je opnieuw begint, is dit het perfecte moment om erin te duiken.

Wacht echter niet te lang; net als bij andere Black Friday-deals dit jaar, verwachten we niet dat deze Philips Hue-kortingen na het weekend zullen duren.

philips hue lightstrip startpakket

Philips Hue Lightstrip Plus Starter Kit

Van: Amazon was: $ 109,99
Nu: $ 49,98 ($ 60,01 korting)

Maar liefst 55 procent korting voor Black Friday, deze kit bevat de nieuwste versie van de 80-inch Lightstrip Plus samen met een Hue-bridge. De Lightstrip Plus kan tot wel 16 miljoen kleuren gloeien en is eenvoudig te installeren en te plakken, en u kunt optionele 40-inch verlengstukken toevoegen of zelfs delen die u hebt afgeknipt opnieuw gebruiken. Dankzij de meegeleverde Hue Bridge gebruik je de Lightstrip Plus in geavanceerde Hue-automatiseringen of groepeer je hem met andere Hue-lampen en is de ledstrip ook compatibel met Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit.

Bekijk de Philips Hue Lightstrip Plus Starter Kit op AmazonVerwijder niet-productlink

philips hue 65 inch muziekverloopbundel

Philips Hue 65-inch muziekgradiëntbundel

Van: Amazon was: $ 399,98
Nu: $ 309,99 ($ ​​90 korting)

Ook te koop is de Philips Hue Music Gradient-bundel, die de Hue Play Gradient Lightstrip voor 65-inch tv’s en een two-pack Hue Play-lichtbalken bevat.

Met hulp van de Hue Play HDMI Sync Box en een Hue Bridge (die overigens wel nodig zijn maar niet bij de kit inbegrepen zijn), wordt de Hue Play Gradient Lightstrip aan de achterkant van je tv bevestigd en gesynchroniseerd met het beeld, waardoor je favoriet wordt Marvel-film in een pulserende lichtshow.

Ondertussen kunnen de Hue Play-lichtbalken kleur op je muren spatten zodra ze zijn aangesloten op een Hue Bridge (wat opnieuw vereist is maar niet inbegrepen), en ze kunnen ook synchroniseren met het beeld op je tv-scherm, op voorwaarde dat je de Hue Play HDMI hebt Syncbox handig.

Bekijk de Philips Hue 65-inch Music Gradient-bundel op AmazonVerwijder niet-productlink

Philips hue white led-startset met slimme knop

Philips Hue White LED-startset met slimme knop

Van: Amazon was: $ 99,99
Nu: $ 74,99 ($ ​​25 korting)

Als je net begint met Hue of als je een geliefde kennis wilt laten maken met slimme lampen, bekijk dan deze Hue A19-starterkit met drie A19 dimbare witte lampen, een Hue Bridge en een Hue Smart Button. De A19-lampen (die dimbaar maar niet afstembaar zijn) kunnen worden bediend via de Hue-app en zijn compatibel met Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit, terwijl de Smart Button een of meer Hue-lampen kan bedienen. De magnetische knop wordt geleverd met een peel-and-stick muurplaat, of je kunt hem eenvoudig op elk metalen oppervlak plakken.

Bekijk de Philips Hue White LED Smart Button Starter Kit op AmazonVerwijder niet-productlink

philips hue white en color led-startset met slimme knop

Philips Hue White and Color LED Smart Button Starter Kit met Philips Hue White and Color Ambiance A19 LED Smart Bulb

Van: Amazon was: $ 229,96
Nu: $ 183,99 ($ ​​45,97 korting)

Ten slotte biedt Hue serieuze besparingen voor diegenen die willen graven in zijn kleurenlampen. Deze kit bevat vier Hue White en Color Ambiance A19-lampen (drie zitten in de Starter Kit-bundel, terwijl de vierde in een eigen pakket zit), die tot 16 miljoen kleuren kan gloeien en kan schitteren in een reeks witte kleurtemperaturen . Ook in de kit zit de eerder genoemde Hue Smart Button en de Hue Bridge, waardoor deze bundel de perfecte startplaats is voor diegenen die net nat worden van Hue-lampen.

Bekijk de Philips Hue White and Color LED Smart Button Starter Kit op AmazonRemove non-product link

0 Shares:
You May Also Like