Philips Hue onthult nieuwe dimmerschakelaar, wandschakelaarmodule en buitenverlichting

philips hue dimmer switch

Philips Hue, eigendom van Signify, heeft eindelijk zijn verouderde dimmerschakelaar geüpgraded en onthult ook een module die van een domme lichtschakelaar een slimme maakt. Er zijn ook een paar nieuwe decoratieve buitenlampen op de tap.

De vernieuwde Hue-dimmerschakelaar, die later deze maand verschijnt voor $ 25, heeft een broodnodige make-over gekregen. In plaats van vier knoppen heeft de schakelaar nu twee knoppen plus een middelste dimmer-tuimelschakelaar, waarbij de stroom naar de bovenste knop is gedegradeerd en een “Hue” -knop de oude “uit” -knop vervangt.

Net als bij de Hue Smart Button kan de nieuwe dimmer worden geprogrammeerd om zich anders te gedragen, afhankelijk van het tijdstip van de dag. Je kunt ook lichtscènes wijzigen door herhaaldelijk op de Hue-knop te tikken, een verandering ten opzichte van het oudere model (waarmee je van scène kunt wisselen door meerdere keren op de “aan”-knop te drukken).

Net als de vorige versie heeft de nieuwe Hue dimmer switch een magnetische achterkant waarmee je hem op elk metalen oppervlak kunt plakken, en hij wordt ook geleverd met een peel-and-stick muurplaat.

Vervolgens komt de nieuwe Philips Hue wandschakelaarmodule, die je achter een bestaande lichtschakelaar kunt installeren.

philips hue wandschakelaarmodule

Eenmaal geïnstalleerd, verandert de schakelmodule uw oude “domme” lichtschakelaar in een slimme, die u kunt bedienen met de Hue-app of spraakopdrachten. De batterijgevoede module zou volgens Signify een batterijduur van ongeveer vijf jaar moeten hebben.

De nieuwe Philips Hue-wandschakelaarmodule kost $ 40 (of $ 70 als een two-pack) wanneer deze deze zomer wordt verzonden.

Hue heeft ook een aantal decoratieve buitenlampen aan dek voor 2021, te beginnen met de Philips Hue Amarant, een lange, dunne lichtbalk die is ontworpen om buitenmuren met kleur te bespatten.

philips tint amarant

De Amarant kan op de grond worden geplaatst of ondersteboven op een overhang worden geïnstalleerd, en net als bij Hue’s andere veelkleurige lampen, kan hij in miljoenen kleuren schijnen. De Amarant is vermoedelijk verweerd, maar Signify heeft geen IP-classificatie bekendgemaakt.

De Hue Amarant zal op 2 maart in de uitverkoop gaan voor $ 170.

Tot slot geeft Signify de Philips Hue Appear buitenwandlamp een RVS upgrade.

philips tint verschijnt

De nieuwe Hue Appear heeft nu een afwerking in geborsteld roestvrij staal, in vergelijking met de zwarte afwerking op het vorige model. Net als voorheen wordt de veelkleurige Appear met een pinconnector aan een buitenmuur gemonteerd en schijnt hij zowel naar boven als naar beneden.

Zoek naar de opnieuw ontworpen Hue Appear die deze maand in Europa aankomt voor € 150. Er is nog geen woord over een Amerikaanse release.

0 Shares:
You May Also Like