Philips Hue onthult een witte A21-lamp van 1600 lumen en vernieuwt zijn Lightstrip Plus- en Bloom-lamp

philips hue white a21 bulb

Het Philips Hue-merk van Signify zal deze zomer een drietal slimme verlichtingsproducten lanceren, waaronder een nieuwe A21-lamp die de helderste Hue-lamp tot nu toe is, samen met een bijgewerkte LED-lichtstrip en bureaulamp die nu kan worden bediend via Bluetooth en Zigbee .

De Philips Hue White A21-lamp is gepland om eind juli aan te komen voor $ 20 en is ontworpen om 1.600 lumen uit te stralen, waardoor het de helderste van alle Hue-lampen is. Deze dimbare (maar niet afstembare) zachtwitte (2.700 Kelvin) lamp is voorzien van een E26 fitting, waardoor hij in standaard fittingen van gloeilampen past.

Net als de meer recente lampen van Philips Hue, ondersteunt de A21-lamp zowel Bluetooth- als Zigbee-connectiviteit, waardoor degenen die geen Hue Bridge hebben, de lamp rechtstreeks vanaf een iPhone of Android-telefoon via Bluetooth kunnen bedienen.

Hoewel het overslaan van de Hue Bridge van $ 50 een gemakkelijke manier is om je tenen in het Philips Hue-ecosysteem te dompelen, beperkt het je tot het plaatsen van niet meer dan 10 Hue-lampen in je huis. Je geeft ook geavanceerde functies op, zoals het toewijzen van een lamp aan een kamer met Hue-lampen, en je moet binnen 10 meter van een bepaalde Hue-lamp zijn om deze te bedienen. Gelukkig kun je later altijd nog een Hue Bridge aan je Hue-verlichtingssetup toevoegen.

philips hue lichtstrip plus

De volgende: een vernieuwde versie van Philips Hue’s populaire Lightstrip Plus, een zelfklevende LED-verlichtingsstrip waarmee je slimme verlichting kunt toevoegen aan ruimtes zoals keukenkasten, boekenplanken en trappen.

Net als bij de A21-lamp biedt de Hue Lightstrip Plus van twee meter nu zowel Bluetooth- als Zigbee-connectiviteit, en je kunt de lichtstrip aanpassen door hem met een schaar in stukken te knippen of tot acht Bluetooth-extensies van één meter toe te voegen. Philips Hue zegt ook dat je nu afgeknipte stukjes van de lichtstrip kunt hergebruiken.

Zowel de Lightstrip Plus ($ 80) als de extensies ($ 25 per stuk) zullen deze week in de verkoop gaan bij Target, en andere retailers zullen later deze zomer volgen.

Eindelijk krijgt de Philips Hue Bloom tafellamp een opfrisbeurt. Nu uitgerust met zowel Bluetooth- als Zigbee-radio’s, wordt de nieuwe Bloom-lamp geleverd met “rijkere” kleuren, terwijl de witte lichtopbrengst is verhoogd tot 500 lumen (de vorige versie met alleen Zigbee was in staat tot slechts 120 lumen).

philips hue bloei

Ontworpen om indirecte verlichting op een muur te werpen, kan de Bloom-lamp gloeien in maximaal 16 miljoen kleuren, terwijl het witte licht kan worden afgestemd van een warme 2.000 Kelvin tot een wazige daglichtschaduw van 6.500 Kelvin.

Zoek naar de nieuwe Philips Hue Bloom-lamp die eind juli arriveert voor $ 70.

We zullen beoordelingen van alle drie de nieuwe verlichtingsproducten van Philips Hue hebben zodra we tijd hebben doorgebracht met enkele testunits.

0 Shares:
You May Also Like