Philips Hue introduceert nieuwe buitenlampen en Hue app-effecten

Philips Hue Inara outdoor wall fixture

Philips Hue, eigendom van Signify, voegt nieuwe wendingen toe aan een paar van zijn buitenverlichtingsarmaturen, terwijl het voor het eerst een derde buitenproduct naar de VS brengt. Binnenkort ook van Hue: nieuwe kaars- en haardeffecten voor de Hue-app.

De nieuwe buitenlampen, inclusief bijgewerkte versies van de Inara- en Lucca-wandlampen en de komst van de Hue Resonate in de VS, zullen naar verwachting in maart arriveren, terwijl de nieuwe Hue-lichteffecten ergens in het eerste kwartaal van het jaar verschijnen.

Philips Hue Inara Filament Wandlamp

Als eerste is er de Inara Filament Wall-lamp, een wandlantaarn in vintage-stijl (hierboven afgebeeld) die nu een warmwitte A19-gloeidraadlamp toevoegt in plaats van de witte A19-lamp die in de vorige Inara-versie werd meegeleverd.

Het zwarte armatuur is geschikt voor gebruik buitenshuis en net als bij de andere lampen van Hue is de Zigbee-compatibele Inara compatibel met Alexa, Google Assistant en het HomeKit-platform van Apple.

Zoek naar de Inara Filament Wall-lamp die op 1 maart in de uitverkoop gaat voor $ 100.

Philips Hue Lucca Wandlamp

Vervolgens komt de Lucca Wandlamp, een moderner ogend buitenarmatuur met een cilindrisch ontwerp dat wordt gecompenseerd door een kwartet zwarte banden.

Philips Hue Lucca buiten wandarmatuur

Betekenen

De nieuwe Lucca wandlamp, die voorheen alleen verkrijgbaar was in een witte versie, is nu verkrijgbaar in een witte en gekleurde ambiance-smaak, waardoor hij kan schijnen in afstembaar wit licht en tot wel 16 miljoen kleuren. Nogmaals, Alexa, Google Assistant en HomeKit-integraties maken deel uit van het pakket.

De Lucca-wandlamp met witte en gekleurde ambiance komt op 1 maart aan voor $ 100, dezelfde prijs als de Inara Filament-wandlamp.

Philips Hue Resonate Wandlamp

De Philips Hue Resonate Wandlamp maakt zijn debuut op de Amerikaanse markt. Het Resonate-armatuur voor buiten heeft een ondoorzichtig rechthoekig ontwerp dat driehoeken van licht zowel op als neer op een muur kan spatten.

Philips Hue Resonate buitenwandlamp

Betekenen

Net als bij de Lucca Wall-lamp, is de Zigbee-enabled Resonate een wit- en kleurambiance-model en wordt het geleverd met dezelfde smart home-integraties (Alexa/Google Assistant/HomeKit).

De Philips Hue Resonate-wandlamp kost $ 160 wanneer deze op 1 maart in de uitverkoop gaat.

Nieuwe Hue app-effecten

De Hue-app krijgt in het eerste kwartaal van 2022 nieuwe effecten, waaronder ‘Kaars’- en ‘Openhaard’-effecten die ‘het zachte gloeien van natuurlijk kaarslicht of een gezellige open haard nabootsen’.

De nieuwe effecten zullen compatibel zijn met een reeks Hue-producten, waaronder de Philips Hue Play-gradiëntlichtstrip, de gradiëntlichtbuis en de gradiënt Signe-tafel- of vloerlamp.

We zullen beoordelingen van de nieuwe Hue-buitenlampen hebben zodra we de testapparaten in handen hebben.

Ben schrijft al meer dan 20 jaar over technologie en consumentenelektronica. Ben levert sinds 2014 een bijdrage aan PCWorld en kwam in 2019 bij TechHive, waar hij werkt aan slimme luidsprekers, soundbars en andere slimme en thuisbioscoopapparaten. Je kunt Ben volgen op Twitter.

0 Shares:
You May Also Like