Peacock zal alle verslaggeving van NBC’s Olympische Spelen in Peking streamen

peacock will stream all nbc beijing olympics coverage

Het live streamen van de Olympische Spelen van Tokyo afgelopen zomer was een puinhoop van epische proporties, met gefrustreerde snoersnijders die enorme gaten in de verslaggeving van Peacock’s Olympische Spelen ontdekten die alleen konden worden overbrugd met een kabelabonnement. Dit jaar belooft het echter anders te worden.

NBCUniversal heeft aangekondigd dat betalende Peacock-gebruikers voor de Winterspelen van volgende maand in Peking live toegang krijgen tot alle NBCU-verslaggeving over de Olympische Spelen, inclusief streaming van 15 sporten plus zowel de openings- als de sluitingsceremonie.

Naast live verslaggeving, kunnen premium Peacock-gebruikers ook NBC’s nachtelijke primetime-show streamen, samen met volledige herhalingen van evenementen zodra ze voorbij zijn, “exclusieve” dagelijkse studioprogrammering, medailleceremonies en hoogtepuntclips, zei NBCU.

De openingsceremonies van de Winterspelen in Peking zijn gepland om te beginnen op vrijdag 4 februari, terwijl de verslaggeving van de evenementen twee dagen eerder zal beginnen. De sluitingsceremonie wordt uitgezonden op zondag 20 februari.

En ja, “Peacock zal alles streamen”, beloofde NBCU in een persbericht.

Dat is een welkome afwisseling van het debacle van afgelopen zomer. Peacock-gebruikers, die (redelijkerwijs) dachten dat ze de Tokyo Summer Games op de streamingdienst zouden hebben, ontdekten te laat dat de live-verslaggeving van het evenement op zijn best onregelmatig was, terwijl on-demand herhalingen eerder regel dan uitzondering waren .

Om het nog erger te maken, waren sommige Olympische Spelen in Tokio – verwarrend – alleen beschikbaar op een van beide Peacock-kabels, wat betekent dat je een kabel en een Peacock-abonnee moest zijn als je alles wilde zien.

Het premiumniveau van Peacock begint bij $ 5 per maand voor advertentie-ondersteunde streaming, terwijl het advertentievrije niveau $ 10 per maand kost. Er is ook een gratis Peacock-laag, maar je hebt een betaald abonnement nodig voor uitgebreide Olympische dekking.

0 Shares:
You May Also Like