Paramount+ $ 5 per maand Essential wordt vandaag gelanceerd. Wat je moet weten

paramountplus goodfight jma

Als je geïnteresseerd bent om je aan te melden voor Paramount+, maar geen $ 10 per maand wilt ophoesten voor het reclamevrije abonnement, is er goed nieuws: vanaf vandaag wordt het meer betaalbare, door advertenties ondersteunde abonnement van Paramount+ nog goedkoper.

Het Paramount + “Essential” -plan wordt vandaag gelanceerd voor $ 4,99 per maand, of een dollar minder dan het oude Limited Commercials-plan dat is gemigreerd van CBS All Access.

Naast het toevoegen van een “beperkt” aantal advertenties, laat het Essentials-abonnement een paar functies vallen in vergelijking met het commerciële gratis abonnement van $ 10 per maand, en het mist ook een belangrijk voordeel van het oude Limited Commercials-abonnement, dat trouwens gaat niet helemaal weg.

Dus voordat u zich aanmeldt voor het Paramount + Essential-plan, moet u het volgende weten.

Je live lokale CBS-kanaal is niet inbegrepen

In tegenstelling tot het duurdere Limited Commercials-abonnement, kun je met het Essential-niveau van $ 5 per maand geen liveprogramma’s streamen van je lokale CBS-filiaal. Voor dat voorrecht moet u overstappen op het Commercial Free-abonnement.

Nu biedt het oude Limited Commercials-abonnement toegang tot lokale CBS-stations. Dus dat gaat weg? Niet helemaal.

Als je nu het Limited Commercials-abonnement hebt, kun je erop blijven

Huidige abonnees van het Limited Commercials-abonnement van Paramount+ die hun lokale CBS-station willen blijven streamen zonder naar het Commercial Free-niveau te gaan, hebben geluk.

Volgens de ondersteuningssite van Paramount + kunnen abonnees van Limited Commercials zich aan het plan houden – en lokale CBS-filialen blijven streamen – zolang ze zich ervoor hebben aangemeld.

Maar als u uw abonnement annuleert, overschakelt naar het goedkopere Essentials-abonnement, of een pony voor het Commercial Free-niveau, kunt u teruggaan naar het Limited Commercials-abonnement, dus houd daar rekening mee.

NFL op CBS, UEFA Champions League en nationaal nieuws zijn inbegrepen

Hoewel het Paramount + Essential-plan geen live programmering van lokale CBS-stations omvat, biedt het live nieuws en sport, waaronder de NFL en voetbal.

De NFL op CBS en UEFA Champions League zullen beide beschikbaar zijn op afzonderlijke live feeds, volgens Paramount+. Je kunt ook 24/7 nationaal nieuws streamen. Voor PGA-golf en NCAA-basketbal moet u zich aanmelden voor het Commercial Free-abonnement.

4K en HDR zijn inbegrepen (wat er van is)

In tegenstelling tot HBO Max, dat 4K en HDR laat vallen van zijn $ 10 per maand HBO Max met advertenties-abonnement, biedt Paramount + 4K en de Dolby Vision-smaak van HDR op zijn $ 5 / maand Essential-laag. Het enige nadeel is dat Paramount+ nauwelijks 4K HDR-programmering biedt, of in ieder geval nog niet.

Voor nu moet je genoegen nemen met een handvol shows in 4K en Dolby Vision, waaronder (geweldige show), , en . Vreemd genoeg zijn ze alleen in HD, hoewel ze in Dolby Vision worden gepresenteerd.

Geen downloads

Bij de meeste grote streamingdiensten met een advertentie-ondersteunde laag kun je geen shows downloaden voor offline weergave, en Paramount+ is daarop geen uitzondering.

Net als bij HBO Max, Hulu en Peacock, moet je overstappen op het betaalde Commercial Free-abonnement als je Paramount+-shows en films naar je mobiele apparaat wilt downloaden.

U kunt zich aanmelden voor een gratis proefperiode

Ben je er nog niet klaar voor om je te binden aan het Essential-abonnement van $ 5 per maand of het gratis abonnement van $ 10 per maand? Geen probleem.

Paramount + biedt een gratis proefperiode van 7 dagen van beide plannen, en u kunt zich hier aanmelden. U moet betalingsinformatie verstrekken, dus als u abonnementskosten wilt vermijden, moet u annuleren voordat de proefperiode afloopt.

0 Shares:
You May Also Like