Pak een tv voor de Super Bowl met aanbiedingen van Samsung, TCL en meer

samsung 50 4k

De grootste game van het jaar is dit weekend, en als je zelf een kijkfeest organiseert, is dit het perfecte moment om je tv te upgraden. En vandaag zijn er deals op internet waarmee u goedkoop een 4K-tv met groot scherm kunt scoren.

Je kunt een 50-inch TCL 4K smart LED-tv op Amazon kopen voor $ 260. Verwijder niet-productlink, lager dan een catalogusprijs van $ 480. Deze tv wordt geleverd met het solide beeld dat je van een 4K-tv mag verwachten, maar nog beter, de ingebouwde Roku biedt gemakkelijke toegang tot al je inhoud, zodat je genoeg kunt vinden om naar te kijken, zelfs als de klok op is tijdens het spel. Deze tv heeft een gemiddelde van 4,4 sterren op 5 over meer dan 5.200 gebruikersrecensies.

U kunt kiezen uit twee verschillende formaten Samsung 4K UHD 7-serie tv’s op Amazon. Een 50-inch is $ 348.Verwijder niet-productlink, lager dan een $ 500 catalogusprijs, en een 65-inch is $ 598.Verwijder niet-productlink, lager dan een $ 900 catalogusprijs. Beide tv’s hebben een slank ontwerp dat uw kabels gemakkelijk kan verbergen, evenals een geweldige 4K-beeldkwaliteit. Deze tv’s zijn gemiddeld een behoorlijk stellaire 4,6 sterren van de 5 over bijna 4.800 gebruikersrecensies op Amazon.

Ten slotte kun je een 58-inch Westinghouse LED smart 4K UHD-tv van Best Buy kopen voor $ 280. Verwijder niet-productlink, lager dan een catalogusprijs van $ 500. Deze tv heeft, net als de TCL, ingebouwde Roku, dus je kunt rekenen op een gebruiksvriendelijke interface en gemakkelijke navigatie, naast solide beelden.

0 Shares:
You May Also Like