Pak de 4-sterren Eufy RoboVac 30C robotstofzuiger voor slechts $ 180

eufy robovac 30c

Robotstofzuigers kunnen uw leven (of het leven van een geliefde) een beetje gemakkelijker maken, door al het werk uit het stofzuigen te halen. En vandaag op Amazon kun je de geweldige Eufy RoboVac 30C van Anker krijgen voor $ 180. Verwijder niet-productlink, lager dan een catalogusprijs van $ 300.

Deze handige robotstofzuiger zit boordevol geweldige functies, zoals we opmerkten in onze 4-sterrenreview. Een dun ontwerp zorgt ervoor dat het gemakkelijk onder meubels kan worden geschoven, terwijl de meegeleverde magnetische grensstrips u in staat stellen om reinigingsgebieden in te stellen. Met een zuigkracht van 1500 pa en drie borstels kan de robotstofzuiger ook alles reinigen, van harde vloeren tot middelpolige tapijten, en hij kan op verschillende oppervlakken stofzuigen.

Maar misschien is de beste eigenschap van de RoboVac 30C de integratie met uw grotere slimme huis. Eenmaal ingesteld, kunt u de aangesloten EufyHome-app gebruiken om reinigingsmodi te selecteren, het reinigen te starten en te stoppen, de stofzuiger terug te sturen naar het dock, reinigingsschema’s in te stellen en meer.

In onze recensie gaven we de Eufy RoboVac 30C 4 van de 5 sterren, waarbij we opmerkten dat “met app-bediening, smart-home-integratie en een bescheiden prijs, [it’s] een grote waarde.”

[ Today’s deal: Eufy RoboVac 30C from Amazon for $180 ]
0 Shares:
You May Also Like