Orbit kondigt een tweede generatie B-Hyve-slangkraantimer aan

orbit b hyve 2nd gen angled

Als u tot de 75 procent van de huiseigenaren behoort die hun gazon en tuin water geven met een tuinslang of druppelsysteem, in plaats van een sproeisysteem in de grond, kan het gebruik van een op een slang gebaseerde timer uw tuin helpen gedijen terwijl u geld bespaart en uw impact op het milieu. Orbit maakt onze favoriete op slangen gebaseerde sprinklercontroller, de B-Hyve Smart Hose Watering Timer, en nu heeft het een tweede generatie van dat product geïntroduceerd.

Net als zijn voorganger heeft de B-Hyve XD Slangkraan Timer een Bluetooth-radio waarmee je hem kunt programmeren en bedienen met je smartphone. De belangrijkste functie van het nieuwe model is een display en gebruikersinterface waarmee je de timer aan de kraan kunt programmeren en bedienen, zelfs als je je smartphone niet bij de hand hebt.

De B-Hyve XD heeft ook een nieuwere Bluetooth-chip aan boord die het bereik vergroot – tot 150 voet zichtlijn, volgens Orbit – en dat bereik wordt nog groter als je de tweede generatie B-Hyve Hub toevoegt die fungeert als een Bluetooth-naar-Wi-Fi bridge voor een of meerdere timers.

De nieuwe hub zal ook timers van de eerste generatie besturen, zodat bestaande gebruikers een combinatie van zowel eerste- als tweedegeneratieproducten kunnen gebruiken. De oude hub is echter compatibel met de nieuwe timers, dus bestaande gebruikers die een tweede generatie timer aan hun netwerk toevoegen, moeten een nieuwe hub kopen.

orbit b hyve 2e generatie twee stopcontacten geïnstalleerd

Orbit biedt apps voor zowel Android- als iOS-apparaten, met een “slimme watergift”-functie die rekening houdt met een schat aan details over uw landschapsarchitectuur: het type grond, de planten die u water geeft, of de tuin nu voornamelijk in de zon of in de schaduw, de helling van het gebied waar u uw sproeiers hebt geplaatst en meer.

De nieuwe producten bieden echter geen ondersteuning voor het HomeKit-ecosysteem van Apple en ze hebben geen Thread-radio’s aan boord (misschien kunt u de Eve Aqua-slanggebaseerde besproeiingstimer overwegen als u op zoek bent naar HomeKit- en Thread-ondersteuning. product is iOS alleen – er is geen Android-app voor beschikbaar.). De B-Hyve XD werkt op een paar AA-batterijen, terwijl de hub wordt aangesloten op een stopcontact.

De timer van de tweede generatie kost $ 35 en de hub kost $ 30; beide zijn nu beschikbaar. Orbit zegt dat het ergens in het derde kwartaal ook nieuwe modellen met twee en drie poorten zal introduceren. Elke poort kan afzonderlijk worden geprogrammeerd, zodat u verschillende delen van uw gazon en/of tuin kunt irrigeren met een enkele slabbetje. Prijzen voor de multi-port versies zijn niet vrijgegeven.

0 Shares:
You May Also Like