oPillow Back Massager Review: geef je rug de massage die het verdient! Videobeoordeling

Begint uw rug stijf te worden van het voortdurend zitten voor uw laptop of monitor? Ben je op zoek naar een gemakkelijke manier om te zeggen? vaarwel tegen rugpijn? Als dat zo is, zou u waarschijnlijk baat hebben bij het aanschaffen van een massageapparaat.

In de oPillow Back Massager-recensie van vandaag zullen we in detail over dit product praten, zodat u kunt zien of het een goed product voor u is.

Hoe kunt u profiteren van oPillow?

De oPillow Back Massager is een elektronisch massageapparaat van NAIPO die puur voor jou is ontworpen gemak en ontspanning.

Als jij:

Uren achter een computer zittenWerk in een zittende positieDoe veel computergamesHeeft last van rugpijn Het gevoel hebben dat uw houding slechter wordtGeen massage buitenshuis willen krijgen

… dan kan de oPillow Back Massager de oplossing zijn voor al uw problemen. Het is een slank, compact en handig antwoord op uw rugpijn en pijn.

Het kan je ook helpen juiste houding bereiken door de belasting van uw wervelkolom te verminderen. Met dit product adverteert NAIPO dat rustgevende verlichting kan worden verkregen met een druk op de knop, zonder gedoe van het plannen van een massagesessie buitenshuis.

Geen producten gevonden.

oKussenrugmassager Review

Specificaties:

Specifiek bedoeld voor de gebruiker comfort, is de oPillow Back Massager gemaakt voor optimale efficiëntie. Het heeft een oppervlakte van 11,5 x 8 inchmet een comfortabele 4 inch dik dat past precies in je bovenste schouders als je gaat zitten.

Het rugkussen dat op de rugleuning van uw stoel wordt geklikt, zorgt ervoor dat het apparaat precies daar staat waar het moet zijn. Het biedt ook volledige ondersteuning als u erop rust. Ten slotte heeft het een 80,5-inch voedingskabel, zodat u zeker weet dat deze uw werkgebied bereikt.

Het gewicht van de kussen en oplader gaat over 2,9 pond (1,3 kg) en de rug pad gaat over 0,45 pond (200 gram).

Man die oPillow Back Massager gebruikt

Functies

Vier massageknooppunten

De eerste keer dat u op de oPillow Back Massager leunt, kunt u meteen zien dat de massageknooppunten specifiek zijn gepositioneerd om richt je op de plekken in je rug die het meest pijnlijk zijn bij langdurig zitten.

Ze kneden zich in je spieren door in een naar binnen-naar buiten, achteruit-vooruit beweging. Het ook keert af en toe omwat naar mijn mening de ervaring een realistischer massagegevoel geeft.

oKussenrug Massager

In mijn ervaring waren er slechts twee nadelen aan de massages die ik van de oPillow ontving. Ten eerste, als je het te lang op dezelfde plek gebruikt, kan het zijn dat repetitief voelen en twee, ik vond de massages een? beetje te moeilijk somsvooral in gebieden waar ik alleen een zachte massage nodig had.

Ontspannende warmte

oKussens automatische warmtefunctie helpt bij het verminderen van de pijn en stress die zich hebben opgehoopt na langdurig zitten. Het is perfect voor als je een pauze wilt nemen en je vermoeide spieren wilt ontlasten na een lange dag achter je bureau.

oPillow's automatische warmtefunctie

Omdat de verwarming echter standaard wordt ingeschakeld, moet u eraan denken: zet het uit voordat u gaat zitten naar beneden als je het niet aan wilt. Het duurt meestal ook ongeveer vijf minuten voor het massagekussen om volledig afkoelenhoud hier dus rekening mee.

Als u thuis geen airco gebruikt, kan de oPillow bovendien tijdens de zomermaanden warmer aanvoelen dan normaal.

Handig stoelhaakontwerp

Bij andere producten moet je in een bepaalde houding zitten om ze gemakkelijk te kunnen gebruiken, bijvoorbeeld liggend op je bed. oPillow, aan de andere kant, laat je clip de stimulator direct aan uw werkstoel, inclusief zachte stoelen en gamestoelen, zolang het maar is dunner dan 1 3/16 inch (3 centimeter).

Het is perfect voor waar u het grootste deel van uw zittende tijd doorbrengt, vooral als u een toegewijde gamer, programmeur of kantoormedewerker bent. De oPillow geeft je in principe het gemak van een goede massage, ook als je druk bezig bent met andere dingen.

oKussen bevestigd aan een stoel

Bovendien is de kabel is lang genoeg om vanuit uw stoel in het dichtstbijzijnde stopcontact te steken. Dit betekent dat uw massagesessie niet wordt onderbroken door het verplaatsen van uw stoel terwijl u zit. Met de lange kabel kun je ook de stoel achteruit zetten terwijl u staat zonder problemen.

Veelzijdig gebruik

Hoewel het voornamelijk een rugmassageapparaat is dat je op je stoel klikt, beperkt het ontwerp de functie van de oPillow niet. Jij kan demonteer de clip en plaats de stimulator op elk oppervlak dat u wenst. De kussenknop bevindt zich in een gemakkelijk bereikbare plaatswaardoor u de stimulator gemakkelijk kunt gebruiken, waar u hem ook neerzet.

Hierdoor kunt u de stimulator gebruiken op gebieden zoals: je dijen of je kuiten. Strek gewoon je been en plaats het op een vlakke ondergrond – zoals je bank – en plaats de oPillow eronder.

oKussen gebruikt met een been

Het kan ook worden gebruikt als een nek massager, al kan het wat lastiger zijn om de juiste plek te vinden. Allereerst moet je een goede positie vinden waar de stimulator echt kan bereik je nek en niet je hoofd.

Geen producten gevonden.

In mijn ervaring vond ik dat een kussen onder mijn schouders leggen als ik een nekmassage wilde, werd ik meteen comfortabeler en ontspannen. Ik heb hem zelfs lange tijd kunnen gebruiken, op voorwaarde dat ik hem eerst goed positioneer.

oKussen gebruikt voor de volgende

Efficiënt ontwerp

Het product is compact, draagbaar en eenvoudig op te zetten in elke stoel met een bruikbaar oppervlak, waardoor het geweldig is om te gebruiken, of je nu thuis of onderweg bent.

De hoogte en positie van de stimulator kan zijn: zonder moeite aangepast, zelfs als je zit, waarbij je je hele rug bedekt. In feite is het aanpassen van de verticale positie heel eenvoudig terwijl u zit, hoewel soms de haak kan omhoog wandelen vanaf de bovenkant van de rugleuning van de stoel als je dat doet, wat je opnieuw moet afstellen.

Strak ontwerp van oPillow

Om nog maar te zwijgen, er is u hoeft uw ontspanning niet te onderbreken met afstandsbedieningen die kwijt kunnen raken of defect kunnen raken. Zoals eerder vermeld, is het in- en uitschakelen van de oPillow helemaal niet moeilijk vanwege de gemakkelijk bereikbare bedieningselementen. Leun achterover, zet hem aan en ontspan.

Bouwkwaliteit

oPillow heeft een strak, minimalistisch ontwerp die er zowel stijlvol als modern uitziet. Het zou zeker goed passen bij elke bureauopstelling die je zou kunnen hebben.

oKussen strak en minimalistisch design

De ademende mesh-stofconstructie van de stimulator zorgt voor: grondige warmteverspreiding en optimale luchtcirculatie, terwijl het zachte maar duurzame kussen van het rugkussen zorgt voor: comfortabele maar betrouwbare ondersteuning.

Ademende mesh-stofconstructie

De stimulator kleeft aan het rugkussen door middel van zwaar werk Klittenband dat is gemakkelijk los te maken en aan te passen, maar moeilijk te verplaatsen als het is bevestigd.

Rugkussen door wat stevige klittenband

Een zorg die ik heb met het ontwerp is de: klittenband bevestigingssysteem. Hoewel het voorlopig goed genoeg werkt, kan het kussentje draderig en rafelig worden en kan de tape zelf slijten bij herhaald gebruik.

Wat we leuk vonden

Gemak. Het is supergemakkelijk te gebruiken. Je kunt hem aan je stoel vastgebonden en aangesloten laten terwijl je werkt, en je hoeft niet eens op te staan ​​om hem aan te zetten.Veelzijdige esthetiek. Het minimalistische ontwerp past perfect bij elke werkstationopstelling die je hebt.Comfort. Ik vond de combinatie van 3D-masserende bewegingen en warmte heel ontspannend.Licht en draagbaar. Door het compacte ontwerp en de eenvoudige installatie is de oPillow geen gedoe om mee te nemen, zelfs niet als je ergens heen moet. Perfect voor die zakenreizen waarbij u lange uren aan de balie van uw hotelkamer doorbrengt om een ​​vergadering voor te bereiden.

Wat we niet leuk vinden

Gebrek aan warmtecontrole. De hitte kan een beetje te veel zijn, vooral in de warmere seizoenen. Het zou leuk zijn om een ​​optie te hebben om de verwarming te regelen.Gebrek aan controle over de massagekracht. Hoewel een rolmassage erg ontspannend kan zijn, kan het voor sommige mensen te zwaar zijn. Hard oppervlak. Als u het voor langere tijd op uw stoel heeft, kan dit behoorlijk oncomfortabel worden vanwege het harde oppervlak.Een beetje luidruchtig. Je hoort een klein geluidje uit het kussen komen terwijl je het gebruikt. Ik vond dit een klein probleem en ik vind het zelf niet erg, maar ik denk nog steeds dat het de moeite waard is om op te merken, omdat sommigen het misschien niet leuk vinden.

Wat maakt oPillow Back Massager speciaal?

Wat de oPillow naar mijn mening echt doet opvallen, is: het innovatieve ontwerp. De manier waarop je kunt clip de stimulator aan de stoel en zet hem op stand-by terwijl je werkt is perfect voor veel mensen die veel tijd in een stoel moeten doorbrengen.

In tegenstelling tot andere massagekussens die u om de rugleuning van uw stoel wikkelt, heeft oPillow zijn eigen steunkussen dat extra comfort en kracht geeft aan de stimulator terwijl u erop leunt. Dit kussentje is ook hetzelfde dat het massageapparaat omhoog houdt.

Daarom functioneert het rugkussen ook als een aanpassingsmechanisme: omdat u de stimulator gemakkelijk kunt losmaken en op uw rug kunt bewegen. De positie die het toelaat is stevig en toch flexibel, en brengt uiteindelijk veel comfort. Dit is een soort functionaliteit die ik nog niet in andere producten heb gezien.

Geen producten gevonden.

Over NAIPO

NAIPO is een bedrijf dat producten vervaardigt die gericht zijn op: de gezondheid en het welzijn van hun klanten verbeteren. Door hun betaalbare en betrouwbare massageproducten die goed gebruik maken van moderne technologie, stimuleert NAIPO gezond leven en geeft prioriteit aan gezondheid boven al het andere.

Laatste gedachten

Als je de ervaring van het gebruik van massageapparaten altijd leuk vond en je de neiging hebt om al je tijd zittend op een stoel door te brengen, dan? NAIPO’s oPillow Back Massager is het perfecte product voor jou.

Vond je onze oPillow Back Massager-recensie leuk? Laat het ons gerust weten in de comments als je opmerkingen, vragen of suggesties hebt!

Geen producten gevonden.

oKussenrug Massager

oKussenrugmassager Review

Pluspunten

Perfect voor gamen en voor mensen die lang zitten Slank en compact Handige en gemakkelijk bereikbare bedieningselementen Heeft 4 massagepunten voor ontspanning Kan op verschillende delen van het lichaam worden gebruikt Esthetisch aantrekkelijk

nadelen

Verwarming wordt standaard ingeschakeld Hard oppervlak kan oncomfortabel zijn Massages kunnen voor sommigen te hard zijn Maakt een klein beetje geluid tijdens gebruik

0 Shares:
You May Also Like