Opgelost: Windows 10 20H2 oftewel update van oktober 2020 loopt vast bij het gereedmaken van het scherm

Windows blijft hangen bij het gereedmaken van het scherm na installatie van Windows-update of recente update van Windows 10 oktober 2020? Hier is elke mogelijke oplossing om Windows 10 klaar te maken loop of maak Windows klaar elke herstart, maak Windows klaar, zet je computer niet uit etc op Windows 10, 8.1 en 7.

Windows 10 klaar voor lus

Dit probleem Windows 10 bleef hangen bij het voorbereiden Scherm zoals Windows maakt zich klaar, zet je computer niet uit komt meestal voor vanwege de beschadigde installatie van het updatebestand, opnieuw een onvolledige update, dat ramen zal proberen de installatie te voltooien elke keer dat u opnieuw opstart je pc. Of corruptie van Windows-systeembestanden waardoor updates niet correct zijn geïnstalleerd. En reset Windows Update-componenten waarschijnlijk een goede oplossing om de voorbereidingslus van Windows 10 te repareren.

Welnu, als je vastzit op het voorbereidingsscherm, wacht dan nog een paar minuten en controleer of dit is voltooid.

Koppel alle externe apparaten los en controleer of dit helpt.

Als u een laptop gebruikt, koppelt u de batterij los van het batterijcompartiment van uw laptop. Houd de . ingedrukt aanknop op je computer voor 30 seconden. Sluit de stroom (en de batterij) weer aan en zet uw laptop aan.

Opstartherstel uitvoeren

Als uw pc vastloopt Windows maakt zich klaar, zet je computer niet uit voordat het op het inlogscherm verschijnt, waardoor u mogelijk niet op de normale manier toegang krijgt tot uw bureaublad. Opstartherstel is een goede oplossing om opstartfouten op te lossen die ervoor zorgen dat Windows normaal opstart.

Om de opstartreparatie Fallow-stappen hieronder uit te voeren:

Start Windows op vanaf een installatiemedium, sla hier het eerste venster op het volgende scherm over en klik op Uw computer repareren.

Hiermee wordt Windows opnieuw opgestart. Klik nu op probleemoplossing gevolgd door de geavanceerde optie. Dit vertegenwoordigt de geavanceerde opstartopties van Windows. Klik hier op Opstartherstel.

Wanneer u op opstartherstel klikt, wordt het venster opnieuw gestart en wordt een diagnose van uw systeem gesteld. Tijdens deze diagnostische fase scant Startup Repair uw systeem en analyseert het de verschillende instellingen, configuratie-opties en systeembestanden terwijl het zoekt naar corrupte bestanden of mislukte configuratie-instellingen. Nadat u klaar bent, start u de pc opnieuw op en u ziet dat Windows Ready Windows 10-fout is opgelost.

Recente update verwijderen in veilige modus

Als het opstarten niet heeft geholpen om nog steeds problemen te hebben, start dan op in de veilige modus vanuit de geavanceerde opties. En volg de onderstaande stappen om buggy-updatebestanden te verwijderen die het probleem kunnen veroorzaken.

Open Configuratiescherm -> Programma’s -> Programma’s en onderdelen. Klik op Geïnstalleerde update weergeven> Verwijder de problematische update. Start nu Windows opnieuw en controleer of het probleem is opgelost.

Map voor softwaredistributie verwijderen

Wis ook de oude updatebestanden uit de softwaredistributiemap door de onderstaande stappen te volgen, wat waarschijnlijk een goede oplossing is om bijna elk probleem met de vensterupdate op te lossen.

Start opnieuw op in de veilige modus, ga naar C:\Windows\SoftwareDistribution\download, verwijder alle gegevens in de downloadmap.

Start Windows normaal opnieuw op, ik weet zeker dat er geen Windows-bereidingslus meer is.

Welnu, u kunt nu zonder problemen openen en klikken op controleren op updates om nieuwe Windows-updatebestanden van de Microsoft-server te downloaden.

Systeemonderhoud stoppen

Ook melden sommige Windows-gebruikers het probleem dat vensters zich voorbereiden, zet uw computer niet uit en wordt opgelost nadat u het systeemonderhoud op het configuratiescherm hebt gestopt. U kunt dit als volgt doen.

Start Windows in de veilige modus of als u toegang hebt tot het normale Windows-bureaublad, open dan het Configuratiescherm -> Systeem en beveiliging -> Beveiliging en onderhoud. Vouw het onderhoud uit en klik op onderhoud stoppen zoals hieronder wordt weergegeven. .

Corrupte systeembestanden repareren

Windows heeft een ingebouwd SFC-hulpprogramma dat helpt bij het repareren en vervangen van beschadigde systeembestanden. Voer het hulpprogramma voor systeembestandscontrole uit dat waarschijnlijk helpt als het beschadigd is, omdat er systeembestanden ontbreken die een Windows-updatelus veroorzaken.

Systeemherstel uitvoeren

Als alle bovenstaande methoden er niet in slaagden om Windows 10 op te lossen, bleef het opstartprobleem vastlopen. Dan is het het juiste moment om de Windows-systeemherstelfuncties te gebruiken. Wat helpt om uw systeem terug te zetten naar de vorige werkende staat waarin Windows soepel werkt. Nogmaals, u moet het systeemherstel uitvoeren in de veilige modus van Windows, omdat u vanwege dit probleem geen toegang hebt tot het normale bureaublad. Controleer hoe u systeemherstel uitvoert op een Windows 10-computer.

Hebben deze oplossingen geholpen bij het oplossen? windows 10 klaar voor lus? Laat het ons weten in reacties hieronder, lees ook:

0 Shares:
You May Also Like