Opgelost: stuurprogramma verwijderd zonder wachtende bewerkingen te annuleren

ontmoeting Windows 10 BSOD “Driver verwijderd zonder wachtende bewerkingen te annuleren”” op uw pc/laptop? Deze fout geeft aan dat een chauffeur de lopende bewerkingen niet kon annuleren voordat hij werd gelost. Of u kunt zeggen dat processen op uw pc niet meer werken wanneer een stuurprogramma niet meer werkt. En deze BSOD-fout treedt met name op bij systemen die draaien op virtuele omgevingen zoals VirtualBox, VMware, Microsoft Virtual PC enz. Zoals de naam aangeeft, is dit een stuurprogramma-gerelateerd probleem, meestal veroorzaakt een verouderd, beschadigd, incompatibel apparaatstuurprogramma het probleem. Ook conflicten tussen het systeemproces en eventuele programma’s of stuurprogramma’s, virusinfectie, beschadigde systeembestanden kunnen ook verantwoordelijk zijn voor deze fout

Er is een probleem opgetreden met uw pc en deze moet opnieuw worden opgestart. We verzamelen alleen wat foutinformatie, en dan herstarten we voor u (60% voltooid)

Als u meer wilt weten, kunt u later online zoeken naar deze fout: DRIVER_UNLOADED_WITHOUT_CANCELLING_PENDING_OPERATIONS (ntoskrnl.exe)

Hoe los ik de DRIVER UNLOADED-fout op?

Telkens wanneer u een blauw scherm op uw systeem tegenkomt, moet u als eerste alle externe apparaten verwijderen om te controleren en ervoor te zorgen dat een conflict met het apparaatstuurprogramma het probleem niet veroorzaakt.

Als vanwege deze BSOD-fout het systeem regelmatig opnieuw opstart bij het opstarten, geen enkele taak kon uitvoeren, start u gewoon op in de veilige modus waar Windows start met minimale systeemvereisten en laat u het uitvoeren, pas dan de stappen voor probleemoplossing toe om deze DRIVER_UNLOADED_WITHOUT_CANCELLING_PENDING_OPERATIONS BSOD-fout te verhelpen.

Opmerking: als Windows na één herstart normaal start, kunt u onderstaande oplossingen direct toepassen om deze BSOD op uw systeem te voorkomen.

Schakel beveiligingssoftware (antivirus) tijdelijk uit, indien geïnstalleerd, en verwijder recent geïnstalleerde software van derden om te controleren of deze toepassingen het probleem niet veroorzaken.

Microsoft brengt regelmatig beveiligingsupdates uit met bugfixes om het beveiligingslek te dichten dat is gemaakt door apps van derden. Installeer de nieuwste Windows-updates via Instellingen -> Update & beveiliging -> Windows Update -> Controleren op updates. Mogelijk heeft de nieuwste update de bugfix voor Driver Unloaded Without Canceling Pending Operations-fout.

Update Apparaatstuurprogramma opnieuw installeren

Als het probleem niet is opgelost door de bovenstaande oplossingen toe te passen, moet het probleem te maken hebben met het apparaatstuurprogramma. We raden aan om de problematische apparaatstuurprogramma’s te controleren en bij te werken of opnieuw te installeren, wat kan helpen om het probleem op te lossen.

Open het startmenu, typ apparaat beheerder en druk op Binnenkomen.Hiermee wordt alle lijst met geïnstalleerde apparaatstuurprogramma’s weergegeven. Zoek naar een stuurprogramma met een geel uitroepteken. Klik met de rechtermuisknop en werk het stuurprogramma bij. Of verwijder het stuurprogramma vanaf daar en start uw pc opnieuw op. Download nu de nieuwste versie van internet .Installeer het.

Opmerking: als u geen stuurprogramma met een geel uitroepteken hebt gevonden, raden we aan om het beeldschermstuurprogramma en de netwerkadapter, audiostuurprogramma opnieuw te installeren met de nieuwste versie. Start daarna Windows opnieuw en controleer of er geen Windows 10 BSOD-fout meer is.

Intelppm.sys uitschakelen

Ook gebruikt op het Microsoft-forum, vermeldt Reddit dat Intelppm.sys de BSOD-fout veroorzaakt en Intelppm.sys uitschakelen helpt hen dit blauwe scherm op hun systeem te vermijden.

Om dit te doen, drukt u op Windows + R, typt u Regedit en ok om de Windows Register-editor te openen.

Maak hier eerst een back-up van de registerdatabase en navigeer vervolgens naar:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM > CurrentControlSet > Services > Processor.

Hier ziet u verschillende DWORD-bestanden, dubbelklik op Begin Verander de waarde in 4 en OK.

Navigeer nu naar HKEY_LOCAL_MACHINE > SYSTEEM > CurrentControlSet > Services > Intelppm.

Dubbelklik op Start en stel de waarde 4 in, Register-editor sluiten en start uw computer opnieuw op.

Voer het DISM- en SFC-hulpprogramma uit

Soms veroorzaken beschadigde ontbrekende systeembestanden ook verschillende Windows 10 Blue Screen-fouten. We raden aan om de opdracht DISM uit te voeren (dism /online /cleanup-image /restorehealth) met het SFC-hulpprogramma dat de systeemkopie repareert, scant u vensters op ontbrekende beschadigde systeembestanden als het SFC-hulpprogramma ze automatisch herstelt vanuit een gecomprimeerde map in %WinDir% \System32\dllcache.

Controleer de schijf op fouten

Controleer ook het schijfstation op fouten met behulp van het hulpprogramma chkdsk dat schijfstationfouten en beschadigde sectoren herstelt. Als geen van de bovenstaande oplossingen het probleem oplost, is het tijd om de Windows-systeemherstelfunctie te gebruiken, die de wijzigingen terugzet naar de vorige werkende staat. waar het systeem goed werkt.

Hebben deze oplossingen geholpen om Driver Unloaded te repareren zonder BSOD in behandeling te annuleren op Windows 10, 8.1 en 7? laat ons weten welke optie voor u werkte.

Lees ook:

0 Shares:
You May Also Like