Opgelost: iTunes herkent iPhone niet op Windows 10 (2022)

Windows 10 kan uw iPhone niet detecteren of herkennen, of u kunt de inhoud van uw iPhone niet op uw computer zien? Een aantal gebruikers meldt dit probleem” Windows herkent de iPhone nietWanneer u de stekker in het stopcontact steekt, start iTunes automatisch en synchroniseert de telefoon (zoals gewoonlijk en zoals verwacht). Windows vraagt ​​echter niet wat ik met de iPhone wil doen, de iPhone staat niet vermeld als een “draagbaar apparaat” in Apparaatbeheer en de Phone Companion of Photo app ziet niet dat de iPhone is aangesloten. Hier zijn enkele verschillende oplossingen die u kunt toepassen om iTunes te repareren Herkent iPhone niet op Windows 10.

Fix iPhone niet herkend door Windows 10

1. Begin met de basis, probeer het apparaat (iPhone) los te koppelen, ontgrendel het en sluit het vervolgens opnieuw aan. Met andere woorden, probeer de USB-kabel op de telefoon aan te sluiten wanneer uw telefoon is ingeschakeld en ontgrendeld. Controleer of alles goed werkte.

2. Probeer een andere USB-poort op uw computer: aangezien uw computer de iPhone niet herkent, kunt u ook proberen uw iPhone aan te sluiten via andere USB-poorten op uw computer.

3. Telkens wanneer een iOS-apparaat op de computer is aangesloten, verschijnt er een prompt met de tekst ‘Vertrouw deze computer?’. Gebruikers moeten altijd op “Vertrouwen” klikken, omdat dit in de meeste gevallen de meest geschikte optie is om het probleem op te lossen.

4. Selecteer de “Begin” knop, typ “services.msc“, druk vervolgens op “Binnenkomen”. Hier op Windows-services Zorg ervoor dat de volgende services zijn ingesteld om automatisch te starten en worden gestart:

iPod-serviceApple-service voor mobiele apparatenBonjour-service

5. Verbind de iPhone met het Windows 10-systeem. Klik met de rechtermuisknop op Start en ga naar Configuratiescherm > Automatisch afspelen. Zorg ervoor dat de optie Autoplay gebruiken voor alle media en apparaten is aangevinkt. Zoek naar het iPhone-apparaat en selecteer de optie Vraag het me elke keer in het vervolgkeuzemenu naast het apparaat

6. Zorg ervoor dat uw apparaat is bijgewerkt met de nieuwste Windows-updates, of u kunt de nieuwste updates van hier controleren en installeren en de updates downloaden.

7. Als u een oudere versie van iTunes gebruikt, kan dit er ook voor zorgen dat de iPhone niet wordt herkend door Windows 10. We raden u aan iTunes bij te werken of opnieuw te installeren met de nieuwste versie.

Of probeer de app te verwijderen, Windows opnieuw te starten en een nieuwe installatie uit te voeren vanuit de Windows Store.

8. Windows 10 heeft een ingebouwde tool voor het oplossen van problemen met hardware die automatisch de hardware die op de computer is aangesloten controleert op bekende problemen en de details geeft en hoe u deze kunt oplossen. Laten we de probleemoplosser voor hardware en apparaten uitvoeren om het probleem te achterhalen.

    Druk op de Windows-toets om het menu Start te krijgen. Typ Problemen oplossen en druk op Enter. Selecteer de optie Hardware en apparaat. Klik op de probleemoplosser voor hardware en apparaten uitvoeren. En laat Windows controleren of er een probleem is met het hardwareapparaat. Daarna opnieuw opstarten windows en controleer dit kan nuttig zijn

9. Update Apple Mobile Device USB Driver, om dit te doen Sluit uw iPhone aan op uw pc.

Klik met de rechtermuisknop op het startmenu van Windows 10, selecteer Apparaatbeheer en vouw Universal Serial Bus-controllers uit

Hier Onder Universal Serial Bus-controllers ziet u Apple Mobile Device USB Driver. Dubbelklik erop om de eigenschappen te openen

Ga naar het tabblad Driver en verwijder de driver

Koppel uw iPhone los en sluit deze opnieuw aan (Windows 10 zal het stuurprogramma opnieuw zoeken en downloaden) Wanneer u uw iPhone op de computer aansluit, tikt u op Deze computer vertrouwen. Heeft dit geholpen.

Let op: je ziet een geel uitroepteken bij de Apple Mobile Device USB Driver. Dat zorgt ervoor dat iTunes (als het actief is), apparaatbeheer opent, Universal Serial Bus-controllers uitvouwt en met de rechtermuisknop op Apple Mobile Device USB Driver klikt.

Selecteer stuurprogramma bijwerken en klik op Op mijn computer naar stuurprogramma’s zoeken en zoek het stuurprogramma voor uw mobiele apparaat op de C:\ rit. en volg de instructies op het scherm om de driversoftware te installeren.

Start daarna Windows opnieuw en sluit uw iPhone opnieuw aan. Laat ons weten dat dit helpt? Als iTunes je iPhone nog steeds niet herkent, gebruik dan deze iPhone-manager als alternatief voor iTunes om foto’s, muziek, video’s, apps, enz. over te zetten tussen iOS-apparaten en pc.

Lees ook:

0 Shares:
You May Also Like