Opgelost: Hmm We kunnen deze paginafout niet bereiken in Microsoft edge Browser

Microsoft heeft een gloednieuwe Edge-webbrowser uitgebracht met Windows 10. Het was een langverwachte browser van Windows-gebruikers, omdat ze extreem teleurgesteld waren over de prestaties van Internet Explorer. Met de dagelijkse updates op Windows 10 ontvangt de Microsoft Edge-browser ook regelmatig nieuwe functies en stabiliteitsverbeteringen. Maar nog steeds enkele problemen die gebruikers vandaag de dag lastig vallen Een van de problemen die aanwezig zijn sinds de vroegste versies van Windows 10 en Microsoft Edge is de foutmelding “Hmm, we kunnen deze pagina niet bereiken,“Microsoft edge maakt geen verbinding met internet, waardoor gebruikers geen verbinding kunnen maken met bepaalde webpagina’s.

Een aantal gebruikers heeft echter dit vreemde probleem gemeld dat relevant is voor de Microsoft Edge-browser, dat wil zeggen dat het reageert Hmm, we kunnen deze pagina niet bereiken op alle verzoeken die worden doorgegeven. terwijl als u die zeer vergelijkbare zoekopdracht uitvoert in Chrome of Firefox of een andere browser, u onmiddellijke antwoorden krijgt. wanneer u de netwerkverbinding controleert, is er geen probleem gevonden dat dit probleem veroorzaakt.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom Edge dit probleem heeft. De meest bekende reden is gerelateerd aan de DNS-client die mogelijk onverwacht is gestopt. Opnieuw verkeerde proxy-instellingen, VPN-client, antivirus of firewall kunnen ook verantwoordelijk zijn voor het maken van deze fout. Wat de reden ook is, we hebben 5 effectieve oplossingen om te repareren. Hmm, we kunnen deze paginafout niet bereiken in Microsoft Edge.

Fix edge kan deze pagina niet bereiken windows 10

Start uw pc opnieuw op, dit lost eventuele tijdelijke problemen op die het probleem veroorzaken. Selecteer de Start-knop en selecteer vervolgens Aan/uit > Opnieuw opstarten. Heropen nu Microsoft Edge

Zorg voor een stabiele werkende internetverbinding om webpagina’s te bezoeken.

Koppel ook VPN los (indien geconfigureerd) en probeer webpagina’s te bezoeken die het probleem kunnen helpen oplossen.

Installeer de laatste updates

Zorg ervoor dat u de nieuwste Windows Update hebt geïnstalleerd die helpt bij het oplossen van problemen door verouderde bestanden te vervangen, stuurprogramma’s bij te werken en kwetsbaarheden te verhelpen.

Klik op de Start-knop en selecteer vervolgens InstellingenKlik op Update en beveiliging dan Windows Update, klik nu op Controleren op updates om het downloaden en installeren van Windows-updates toe te staan ​​(indien beschikbaar) En u moet uw pc opnieuw opstarten om Windows-updates toe te passen.

Browsegeschiedenis wissen

Uw browser slaat automatisch tijdelijke internetbestanden op om pagina’s sneller te laten laden. Het wissen van deze cache lost soms problemen met de paginaweergave op.

Als u Microsoft Edge kunt openen, selecteert u Hub> Geschiedenis> Alle geschiedenis wissen. Selecteer alle vakken en selecteer vervolgens Wissen.

Microsoft Edge opnieuw instellen

Als je merkt dat het probleem zich voordoet Microsoft edge only, chrome of firefox-functie laadt webpagina’s normaal gesproken soepel, waardoor je de edge-browser naar de standaardstatus reset, waarschijnlijk om de problemen op te lossen.

Opmerking: als u opnieuw instelt, worden uw geschiedenis, cookies en alle instellingen die u mogelijk hebt gewijzigd, verwijderd.

Druk op de Windows + I-sneltoets om Instellingen te openen Klik op Apps en vervolgens op apps en functies Zoek en selecteer nu Microsoft Edge en klik op de link Geavanceerde opties Dit opent een nieuw venster met de optie om de browser terug te zetten naar de standaardstatus. Klik op de reset-knop en klik nogmaals om bevestig hetzelfde Eens gedaan Start uw pc opnieuw op en controleer of de edge-browser normaal functioneert.

Controleer of de DNS-clientservice actief is

De meest bekende reden is gerelateerd aan de DNS-client die mogelijk uitgeschakeld is

Druk op Windows + R, typ diensten.msc, en ok Dit opent het services-venster, scroll naar beneden en zoek naar DNS-clientservice. Als het actief is, klikt u met de rechtermuisknop en selecteert u opnieuw opstarten. Indien niet dubbelklik om de eigenschappen ervan te krijgen. Wijzig hier het opstarttype Automatisch en start de service naast de servicestatus. Klik op toepassen en ok om wijzigingen op te slaan. Open nu de edge-browser en bezoek een webpagina.

DNS-serveradressen wijzigen

Een aantal gebruikers meldt dat het wijzigen van het DNS-serveradres hen helpt het probleem permanent op te lossen. Omdat lokale IPS soms standaard zijn eigen DNS aan gebruikers levert. Als er een probleem is, kan dit het gevolg zijn van problemen met het type internettoegang. U kunt alle populaire openbare DNS-services gebruiken. Google DNS, niveau 3, Open DNS om dit probleem op te lossen. Volg hier de onderstaande stappen om het DNS-serveradres handmatig te wijzigen.

Druk op Windows + R, typ ncpa.cpl en ok. Dit opent het venster met netwerkverbindingen. Klik met de rechtermuisknop op Actieve netwerkadapter en selecteer Eigenschappen. Dubbelklik in het venster Ethernet-eigenschappen op Internet Protocol versie 4 (TCP/IPV4). selecteer het keuzerondje “Gebruik de volgende DNS-serveradressen” en voer de volgende waarden in:

Voorkeur DNS-server: 8.8.8.8
Alternatieve DNS-server: 8.8.4.4

Vink aan bij Instellingen valideren bij afsluiten Klik op toepassen en ok om wijzigingen op te slaan.

Nu moet u mogelijk de DNS-cache wissen. Om dit te doen, opent u eenvoudig de opdrachtprompt en typt u de onderstaande opdracht en drukt u op de enter-toets.

ipconfig /flushdns

Nadat u deze dingen hebt gedaan, start u Microsoft Edge om te zien of de fout nog steeds optreedt tijdens het proberen toegang te krijgen tot een bepaalde webpagina. Zo niet, dan is je probleem opgelost.

Proxy-instellingen controleren

Soms als gevolg van malware Virusproxy-instellingen kunnen automatisch worden gewijzigd. Elke verkeerde configuratie in uw proxy-instellingen zal leiden tot veel verbindingsproblemen. Het kan de toegang van Microsoft’s edge, windows store tot het openbare internet volledig beperken. Zodat u fouten kunt tegenkomen zoals: “hmm we kunnen deze pagina niet bereiken” in edge, moet u uw proxy-instellingen controleren om te weten of deze in orde zijn.

Druk op Windows + R, typ inetcpl.cpl, en ok om het venster Internet-eigenschappen te openen. Ga naar Verbindingen en klik vervolgens op LAN-instellingen. Zorg ervoor dat u de optie “Automatisch instellingen detecteren“En “Gebruik een proxyserver voor uw LAN” optie is uitgeschakeld. Klik op ok en pas toe om wijzigingen op te slaan. Open vervolgens de Edge-browser en bezoek een website.

Schakel Microsoft Edge-add-ons uit

Dit is een andere effectieve oplossing die het probleem verhelpt als een add-on-service het probleem veroorzaakt

Druk op Windows-toets + R en typ vervolgens regedit en druk op Enter om de Register-editor te openen. Maak een back-up van de registerdatabase en navigeer vervolgens naarHKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\MicrosoftKlik hier met de rechtermuisknop op Microsoft (map) toets en selecteer vervolgens Nieuw > Sleutel En noem het Microsoft edge. Klik nogmaals met de rechtermuisknop op de MicrosoftEdge-toets en selecteer Nieuw > DWORD (32-bits) waarde.Noem dit nieuw DWORD zoals Extensies ingeschakeld en druk op Enter.Dubbelklik op Extensies ingeschakeld DWORD en stel zijn . in waarde naar 0 in het veld Waardegegevens. Sluit Register-editor en start Windows opnieuw. Open nu de Edge-browser en controleer of deze goed werkt.

Wijzig uw netwerkverbindingstype

Soms kan het wijzigen van het type netwerkverbinding alle internetfouten oplossen, inclusief: hmm we kunnen deze pagina niet bereiken. Volg hier de stappen om uw netwerktype van Openbaar naar Privé te schakelen.

Open de vensters van de Register-editor door op Win + R te drukken, typ Regedit en druk op ok. Ga in Windows Registervensters naar het volgende:HKLM/Software/Microsoft/Windows NT/CurrentVersion/NetworkList/ProfilesHier Zoek en selecteer uw huidige netwerkverbinding (u ziet de naam van uw netwerkverbinding onder Beschrijving). Zodra u uw huidige netwerk hebt gevonden, klikt u erop en opent u de categorie DWORD. Stel de Waardegegevens in op 1 voor Privé, 0 voor Openbaar en 2 voor Domeinnetwerk. Klik op OK nadat u wijzigingen hebt aangebracht, sluit het registervenster en start de vensters opnieuw om de wijzigingen effectief te maken.

Voer de probleemoplosser voor Windows Store-apps uit

Aangezien Edge een Microsoft Store-app is, kan de ingebouwde probleemoplosser voor de Store-app worden uitgevoerd en de problemen worden opgelost die hmmm voorkomen of veroorzaken… deze paginafout in de Edge-browser niet kunnen bereiken. Volg de onderstaande stappen om de probleemoplosser voor Store-apps uit te voeren.

Open Windows-instellingen met behulp van de Windows + I-sneltoets Klik op Update & Beveiliging, de TroubleshootNow aan de rechterkant zoekt naar Windows Store-apps en selecteer deze Klik op Probleemoplosser uitvoeren om Windows de problemen te laten controleren en op te lossen die voorkomen dat de Edge-browser normaal werkt. Start Windows opnieuw op na het voltooien van het probleemoplossingsproces en open de edge-controle opnieuw. Dit keer is het probleem opgelost.

Reset Edge Browser naar standaardinstellingen

Als geen van de bovenstaande oplossingen het probleem oplost, is het tijd om de Edge-browser terug te zetten naar de standaardinstellingen die het probleem hoogstwaarschijnlijk voor u oplossen. Sluit voordat u doorgaat de Edge-browser (als deze actief is). Volg nu de onderstaande stappen.

Open deze pc, Klik op het tabblad Weergave en vink vervolgens het selectievakje Verborgen items aan om alle verborgen bestanden en mappen te zien. Navigeer naar de volgende map: C:Gebruikers\Gebruikersnaam\AppData\LocalPackages (Waarbij “C” het station is waarop Windows 10 is geïnstalleerd en Gebruikersnaam uw accountnaam is. Hier ziet u het pakket Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbweKlik er met de rechtermuisknop op en selecteer eigenschappen. Schakel vervolgens onder het tabblad Algemeen > Attributen het selectievakje Alleen-lezen uit en klik op toepassen. Klik op ok wanneer het scherm voor het bevestigen van kenmerkwijzigingen wordt geopend. Klik nu opnieuw met de rechtermuisknop op het pakket Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe en selecteer Verwijderen en sluit het venster.

Registreer Microsoft Edge opnieuw

Typ nu PowerShell bij het zoeken in het startmenu, klik met de rechtermuisknop op het eerste resultaat en selecteer uitvoeren als beheerder. Wanneer de power shell wordt geopend, typt u de volgende opdracht en drukt u op Enter

Hiermee wordt de Edge-browser opnieuw geïnstalleerd. Als u klaar bent, start u Windows opnieuw om de wijzigingen door te voeren. Open vervolgens de Edge-browser en ik weet zeker dat deze keer de edge-browser soepel werkt zonder fouten of problemen.

Hebben deze oplossingen geholpen om de Edge-browserfout “hmm …. We kunnen deze pagina niet bereiken”? Laat het ons weten in de reacties hieronder. Lees ook:

0 Shares:
You May Also Like