Opgelost: geen tekst weergegeven in verkenner na update van Windows 10

Verschillende Windows-gebruikers melden dat Na de upgrade Naar de Windows 10 oktober 2020-update Versie 20H2 Ze “ (geen map- en bestandsnamen), alleen pictogrammen worden weergegeven. En hetzelfde probleem doet zich voor met het oude Configuratiescherm.” Het probleem lijkt echter geen invloed te hebben op de app Instellingen of het menu Start. Als u ook hetzelfde probleem ondervindt, zoals als Geen tekst weergegeven in verkenner na de Windows 10-update? Hier enkele toepasselijke oplossingen om hiervan af te komen Geen tekst weergegeven in Verkenner probleem op windows 10.

Hoe te repareren dat geen tekst wordt weergegeven in Explorer

Er zijn verschillende redenen voor dit probleem, maar de meest voorkomende zijn de ontbrekende, beschadigde of beschadigde systeembestanden die dit probleem meestal veroorzaken. Vooral tijdens het upgradeproces van Windows 10 Als systeembestanden ontbreken of beschadigd raken, zal dit leiden tot verschillende problemen, waaronder: Geen tekst weergegeven in Verkenner op Windows 10. Sommige gebruikers melden ook dat comodo antivirus uitschakelen/verwijderen het probleem voor hen oplost. Nogmaals Sommige toepassingen van derden veroorzaken dit probleem. Laten we de onderstaande oplossingen toepassen om dit te elimineren Geen tekst weergegeven in Verkenner op Windows 10.

Opmerking: Op dezelfde login, venster Probeer de opdrachtprompt te openen en de Bellow-stappen uit te voeren. Als vanwege deze tekst onzichtbaar probleem als u de opdrachtprompt niet kunt openen? Probeer vervolgens op te starten in de veilige modus (die vensters start met minimale systeembronnen en waarmee u stappen voor probleemoplossing kunt uitvoeren) en voer Solutions Bellow uit.

Voer de systeembestandencontrole uit

Dit is de eerste en meest toepasselijke oplossing om te repareren Geen tekst weergegeven in de bestandsverkenner probleem op Windows 10. Zoals eerder besproken indien beschadigd, ontbrekende systeembestanden die dit veroorzaken Geen tekst weergegeven in Verkenner probleem. Het uitvoeren van het hulpprogramma Systeembestandscontrole helpt bij het herstellen / repareren van ontbrekende of beschadigde systeembestanden.

Om de systeembestandscontrole uit te voeren, opent u eerst de opdrachtprompt als beheerder. Typ cmd bij zoeken in het startmenu, klik met de rechtermuisknop op de opdrachtprompt in de zoekresultaten en voer het uit als beheerder. Typ vervolgens opdracht sfc /scannow en druk op de enter-toets om de opdracht uit te voeren.

Hiermee wordt het scanproces gestart voor ontbrekende, beschadigde of beschadigde systeembestanden op uw Windows-pc. Als het SFC-hulpprogramma ontbrekende, beschadigde bestanden heeft gevonden, herstelt het hulpprogramma deze vanuit een gecomprimeerde map op %WinDir%\System32\dllcache. Wacht tot het scanproces 100% is voltooid, start daarna de vensters opnieuw. Controleer vervolgens of Windows normaal is gestart.

Voer DISM-opdracht uit

Opnieuw Als het hulpprogramma Systeembestandscontrole wordt uitgevoerd. Resultaten van Windows-bronbescherming gevonden integriteitsschendingen, details zijn opgenomen in het CBS-logboek. Of Windows Resource Protection vond corrupte bestanden, maar kon sommige ervan niet repareren. Dat is de reden dat je de moet uitvoeren DISM (Deployment Image Servicing and Management) opdracht, die de systeemkopie repareert en het SFC-hulpprogramma inschakelt om zijn werk te doen

Om de DISM-opdracht uit te voeren Opnieuw moet u de opdrachtprompt openen als beheerder. Typ vervolgens de onderstaande opdracht en druk op de enter-toets om de opdracht uit te voeren.

dism /online /cleanup-image /restorehealth

Deze DISM /Resotrehealth Command scant de Windows-afbeelding op eventuele beschadiging en om automatisch een reparatie uit te voeren. Probeer ook Windows Update te gebruiken om de beschadigde bestanden te vervangen. Dit proces duurt lang om te voltooien. Als het probleem zich ook heeft uitgebreid tot de Windows Update-componenten, moet u een bron opgeven die de bekende goede bestanden bevat om de afbeelding te herstellen.

Voer schone opstartvensters uit 10

Verschillende gebruikers melden (van Microsoft-forums / Reddit) Door de pc op te starten in de veilige modus en Windows 10 schoon op te starten, wordt geen tekst weergegeven in verkenner in Windows 10. Als een toepassing van een derde partij het probleem veroorzaakt bij het opstarten, blokkeert u Windows-lettertypen/teksten. Voer vervolgens schoon opstarten uit (toepassingen van derden uitschakelen bij opstarten) om het probleem te achterhalen en op te lossen.

Om Windows 10 Clean boot uit te voeren, start u Windows in de veilige modus. Druk vervolgens op Windows-toets + R, typ msconfig en druk op de enter-toets. Dit wordt het venster Systeemconfiguratie. Selecteer hier onder het tabblad Algemeen de optie: Selectieve beginnende ondernemingen schakel vervolgens het vinkje uit Opstartitems laden selectievakje.

Ga vervolgens naar de Diensten tabblad, Vink vanaf daar Markeren aan Verberg alle Microsoft diensten. Je vindt het onderaan dat venster. Klik nu op Alles uitschakelen Om alle onnodige services van derden uit te schakelen. Klik op toepassen en ok om de wijzigingen op te slaan.

Open Taakbeheer en Opstarttabblad schakel alle opstarttoepassingen uit, sluit Taakbeheer en start de vensters opnieuw op om schoon op te starten. Als er geen probleem meer is met tekst en lettertypen, is er een toepassing van derden die het probleem veroorzaakt. U moet toepassingen van derden één voor één inschakelen en na het inschakelen zien welke toepassing het probleem begint. Verwijder de toepassing of installeer deze opnieuw om het probleem op te lossen nadat u het probleem hebt geïdentificeerd. Ga terug naar normaal opstarten op Windows 10.

De Comodo-firewall verwijderen

Veel gebruikers die door dit probleem worden getroffen, bevestigen dat het verwijderen van hun firewall dit probleem oplost. Het lijkt erop dat er momenteel een incompatibiliteit is tussen de update van Windows 10 april 2018 en Comodo. Dus verwijder of update Comodo Firewall via het configuratiescherm als u Comodo Firewall heeft.

Soms veroorzaakt AMD-beeldschermstuurprogramma dit probleem. We raden aan om Apparaatbeheer -> beeldschermstuurprogramma uit te geven -> klik met de rechtermuisknop op het geïnstalleerde beeldschermstuurprogramma en selecteer verwijderen. Start daarna Windows opnieuw op en controleer of het probleem is opgelost. Zo ja, dan moet u het beeldschermstuurprogramma opnieuw installeren of upgraden om het probleem permanent op te lossen.

Sommige gebruikers melden ook dat er na het uitschakelen van de Superfectch-service geen tekst in de verkenner wordt weergegeven dat het probleem voor hen is opgelost. U kunt ook een poging wagen, Windows-services openen door op Win +R te drukken, typ services.msc en druk op de enter-toets. Blader vervolgens naar beneden en zoek naar sysmain (voorheen bekend als superfetch) service, dubbelklik erop, verander het opstarttype, schakel uit en stop de service. Doe hetzelfde met de BITS-service en Windows opnieuw opstarten, controleer of het probleem is opgelost.

Rol Windows 10 terug naar de vorige versie

Als alle bovenstaande oplossingen het probleem niet hebben opgelost, probeer dan de vensters terug te zetten naar de vorige versie. Er is mogelijk een bug die het probleem voor u veroorzaakt, dus wacht tot de volgende patch-update van Microsoft. Probeer daarna Windows 10 oktober 2020 update versie 20H2 te upgraden.

Lees ook

0 Shares:
You May Also Like