Opgelost: Dragon Age Inquisition start Windows 10 niet op

Dragon Age Inquisition is een van de meest populaire role-playing games ontwikkeld door Bioware en uitgegeven door Electronic Arts (A video game Company). Deze game is ontwikkeld voor meerdere platforms, waaronder Windows 10-computers. Sommige gebruikers kunnen echter niet het plezier van het spel ervaren vanwege crashproblemen. Verschillende gebruikers melden, Dragon Age-inquisitie start niet op Windows 10. Gebrek aan vereiste systeemspecificatie, het spelen van het spel zonder beheerdersrechten, conflicterende DirectX- en Visual C++-versies, meerdere achtergrondservices Het uitvoeren van of beschadigde systeembestanden zijn enkele veelvoorkomende redenen voor Dragon Age Inquisitie start niet op Windows 10.

Dragon Age-inquisitie start niet

Hier in dit bericht hebben we een paar werkende oplossingen die van toepassing zijn om te repareren dat Dragon Age-inquisitie niet start, maar voordat je met deze fixes begint, is het raadzaam om je game en pc opnieuw op te starten.

Soms kan een antivirusprogramma van derden dat op uw computer is geïnstalleerd, het markeren uit de lijst met veilige programma’s en voorkomen dat het spel wordt gestart. Daarom wordt aanbevolen om antivirus-, antimalware- of andere beveiligingsprogramma’s volledig uit te schakelen of te verwijderen en te controleren of de game wordt gestart.

Het wordt ook sterk aanbevolen om uitzonderingen toe te voegen aan de Firewall en Antivirus voor zowel je spel als het origineel.

Controleer de systeemvereisten voor Dragon Age-inquisitie

Controleer en zorg ervoor dat uw computer voldoet aan de minimale vereisten van het spel.

Minimale systeemvereiste voor run Dragon Age-inquisitie

besturingssysteem: Windows 7 of 8.1 of Windows 10 64-bit.
CPU: AMD zes-core CPU @ 3,2 GHz, Intel quad-core CPU @ 3,0 GHz.
Systeem RAM: 8GB.
Grafische kaart: AMD Radeon HD 7870 of R9 270, NVIDIA GeForce GTX 660.

Om deze harde specificaties te controleren:

Druk op Windows-toets + R, typ dxdiag en druk op ok, het zal u uw computerspecificaties tonen in het volgende venster. U kunt de informatie ook als tekstbestand opslaan en de specificatie controleren.

Cache wissen van Dragon Age Inquisition

Wanneer een game of programma op uw computer is geïnstalleerd, wordt ook de cachemap gemaakt om veel activiteiten en geschiedenis op te slaan. Deze cache helpt de inhoud sneller te laden, maar soms, als de cachemap beschadigd raakt, kan dit verschillende problemen veroorzaken, waaronder,
Dragon Age-inquisitie-update zit vast, start niet vanaf de oorsprong enz. Laat de Dragon Age-inquisitiecache leegmaken en controleer de spelstatus.

Sluit eerst het spel volledig af of start het spel opnieuw in veilige modus.Druk op Windows-toets + R, typ %ProgramData%/Origin en klik op OK. Verwijder nu alle mappen in het vak behalve “Lokale inhoud”. Druk nogmaals op de Windows-toets + R, typ %App data% en klik op ok, zoek de Origin-map en verwijder deze. Als u klaar bent, start u de computer normaal opnieuw op.

Voer een schone start uit

Serviceconflicten van derden kunnen dit probleem ook veroorzaken. Laten we een schone start uitvoeren die Windows start zonder services van derden of onnodige Windows-services en de Dragon Age-inquisitie opent.

Druk op Windows-toets + R, typ msconfig en druk op de enter-toets, ga naar het tabblad services en vink vervolgens het vakje Alle Microsoft-services verbergen aan, klik op “Alles uitschakelen” om te voorkomen dat alle services van derden op de achtergrond worden uitgevoerd. Klik op toepassen en ok om wijzigingen op te slaan.

Klik met de rechtermuisknop op de “Taakbalk” en selecteer TaakbeheerKlik op het tabblad Opstarten en zorg ervoor dat alle toepassingen zijn uitgeschakeld.
Herstart je computer

Controleer de gamebestanden

Elk spelbestand is belangrijk om een ​​soepele spelervaring te garanderen. Er zijn kansen, bepaalde gamebestanden zijn beschadigd, waardoor de Dragon Age-inquisitie mogelijk niet wordt gestart. Om dit op te lossen, moet je de gamebestanden verifiëren.

Open de Origin-client en meld u aan bij uw accountKlik op de optie “Game Library” in het linkerdeelvenster. Klik in het tabblad “Game Library” met de rechtermuisknop op “Dragon Age Inquisition” en selecteer “Repair Game”. game-bestanden en zal automatisch ontbrekende bestanden downloaden en eventuele beschadigde bestanden vervangen.

Speel het spel met beheerdersrechten

De game heeft mogelijk beheerdersrechten nodig om sommige elementen correct te laten werken. Laten we het spel spelen met beheerdersrechten en de status ervan controleren.

    Open de game-installatiemap en klik met de rechtermuisknop op het uitvoerbare bestand van de game. Selecteer Eigenschappen en klik op het tabblad Compatibiliteit. Vink op het tabblad Compatibiliteit het vakje “Uitvoeren als beheerder” aan. Start nu het spel en controleer of het probleem aanhoudt.

Werk het stuurprogramma van uw grafische kaart bij

Grafische kaarten en de driver spelen een belangrijke rol bij de spelprestaties. Als u met een dergelijk probleem wordt geconfronteerd, raden we u aan verouderde grafische stuurprogramma’s bij te werken of beschadigde stuurprogramma’s te verwijderen om uw ervaring op Windows de moeite waard te maken.

Volg deze stappen om het grafische stuurprogramma op uw pc bij te werken:

Druk op de Windows-toets + X selecteer apparatenbeheerHiermee wordt alle lijst met geïnstalleerde apparaatstuurprogramma’s weergegeven. Zoek de beeldschermadapters in de lijst met stuurprogramma’s en vouw dat tabblad uit. Klik met de rechtermuisknop op de grafische kaart en selecteer “Stuurprogrammasoftware bijwerken” in het vervolgkeuzemenu. de updatevensters openen, selecteert u “Automatisch zoeken naar bijgewerkte stuurprogrammasoftware”. Hiermee wordt automatisch het beschikbare bijgewerkte stuurprogramma voor uw grafische kaart geïnstalleerd.

Problemen met compatibiliteit oplossen

Sommige games ondersteunen de architectuur van Windows 10 niet volledig, ook wel een compatibiliteitsprobleem genoemd. Maar Windows heeft een compatibiliteitsmodus om je spel te starten, laten we eens kijken of dit helpt.

Zoek eerst de game-installatiemap, klik met de rechtermuisknop op het uitvoerbare bestand van de game en selecteer eigenschappen. Ga naar het tabblad “Compatibiliteit” en klik op de “Probleemoplosser voor compatibiliteit uitvoeren”. Nu zal Windows automatisch bepalen het beste werkend systeem om het spel in te spelen compatibiliteit modus voor.Klik op “Probeer aanbevolen instellingen” en selecteer “Test“.Als het programma goed draait, van toepassing zijn de instellingen en sluit af.Rennen het spel en controleer of het probleem aanhoudt.

Installeer de Direct X en VC Redist opnieuw

Direct X en VC Redist zijn twee noodzakelijke bestanden om een ​​game te starten. er is een mogelijkheid dat deze bestanden beschadigd raken of een belemmering worden wanneer je het spel start. Laten we proberen de Direct X- en VC-redist opnieuw te installeren om het probleem op te lossen.

Installeer Direct X opnieuw

Navigeer naar de volgende locatie op uw pc C-station → Programmabestanden (x86) → Origin-games → Dragon Age Inquisition →__Installer →DirectX →redistRun de DXSetup.exe en vervang alle vorige versies.

VC Redist opnieuw installeren

Navigeer naar de volgende locatie op uw pc C-station → Programmabestanden (x86) → Origin-games → Dragon Age Inquisition →__Installer → VCR Voer alle uitvoerbare bestanden uit, dwz VCRedist.exe die in die map aanwezig zijn

Optimalisaties op volledig scherm uitschakelen

Sommige gebruikers melden dat het uitschakelen van optimalisatie op volledig scherm hen helpt het probleem op te lossen.

Open de game-installatiemap. Klik met de rechtermuisknop op het uitvoerbare bestand van de game, selecteer Eigenschappen Klik op het tabblad Compatibiliteit en vink het vakje “Optimalisaties op volledig scherm uitschakelen” aan.
Pas nu uw instellingen toe. Start het spel en controleer of het probleem aanhoudt

Hebben de bovenstaande oplossingen geholpen bij het oplossen van Dragon Age-inquisitie die niet werd gestart op Windows 10? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Lees ook:

0 Shares:
You May Also Like