Onze nummer één keuze voor slimme thermostaat is vandaag slechts $ 208

ecobee smart thermostat

Slimme thermostaten zijn vooral handig voor gemak en energiebesparing, maar de beste kunnen een beetje prijzig worden. Maar onze favoriet van Ecobee, de vijfde generatie SmartThermostat met spraakbesturing, is $ 208, een daling van een catalogusprijs van $ 250 en de goedkoopste die het het hele jaar is geweest.

Dit model is momenteel onze topkeuze voor de beste slimme thermostaat. Als je ooit hebt overwogen om naar deze technologie te upgraden, is dit absoluut het moment om te kopen.

Het beschikt over een levendig scherm en ingebouwde Alexa, maar je kunt het gebruiken met allerlei slimme thuissystemen. Het is eenvoudig in te stellen en te gebruiken, en stelt je in staat om de doeltemperaturen in te stellen afhankelijk van het tijdstip van de dag, dus als je het huis uit gaat, verspil je geen energie. Bovendien kan de thermostaat verbinding maken met SmartSensors (één is inbegrepen) om beweging te detecteren en te bepalen waar u zich in huis bevindt, zodat hij ervoor kan zorgen dat u een aangename temperatuur heeft, zelfs als u van kamer naar kamer gaat.

Tijdens onze recensie gaven we deze Ecobee slimme thermostaat een gloeiende 4,5 sterren van de 5, waarbij we de sterke app en touchscreen-interface en geweldige sensor noemden als redenen om te kopen, en noemden het ‘onze nummer één keuze in deze categorie’.

[ Today’s deal: The fifth-gen SmartThermostat with voice control is $208, down from a list price of $250. ]
0 Shares:
You May Also Like