Onze favoriete slimme sprinklercontroller is te koop met 29% korting

rachio sprinkler control

Net op tijd voor de zomer kreeg onze favoriete slimme sprinklercontroller een flinke korting. U kunt nu uw sprinklers op commando bedienen met een Amazon-verkoop op de Rachio 16ZULW-C sprinklercontroller van de 3e generatie, waardoor deze wordt verlaagd naar $ 200. Verwijder niet-productlink van een catalogusprijs van $ 280.

We hebben deze robuuste, 16-zone slimme controller een Editors’ Choice-award gegeven in onze review. We waren dol op de functie Better Water Intelligence die waterbesparing bevordert, de eenvoudige installatie en de bedieningselementen aan boord.

Nog nooit een slimme sprinklercontroller gebruikt? Dit handige apparaat helpt water te besparen door te voorkomen dat het wordt besprenkeld voordat het regent of vriest, wat het bepaalt via monitoring van de weerdienst. Het kan ook bepalen of uw grond al goed verzadigd is. Je kunt schema’s instellen en een van de 16 sproeizones starten, stoppen, pauzeren of overslaan, rechtstreeks vanaf je telefoon, om de bediening naar behoefte te automatiseren of te verfijnen. Je kunt de controller ook verbinden met de rest van je smart home-systeem voor spraakbesturing – hij is compatibel met Alexa, Google Assistant en meer.

We vonden het geweldig, en deze sprinklercontroller heeft een gemiddelde van 4,6 sterren van 5 op Amazon over bijna 1500 gebruikersrecensies.

[ Today’s deal: Rachio 16ZULW-C 3rd generation sprinkler controller for $200Remove non-product link. ]
0 Shares:
You May Also Like