Onze favoriete draadloze videodeurbel is altijd voordelig geprijsd

eufy security wireless video doorbell and homebase

Vandaag is de dag om de beveiliging van uw voordeur te upgraden: onze favoriete videodeurbel op batterijen, de Eufy Security Doorbell, is vandaag te koop bij Amazon voor slechts $ 169. Verwijder niet-productlink, overeenkomend met het laagste punt ooit.

We hebben de Eufy Security-deurbel in mei beoordeeld en gaven hem vier van de vijf sterren en noemden de “sterke levensduur van de batterij, video met hoge resolutie en lokale opslag” als de hoogtepunten. In het bijzonder heeft het een resolutie van 1920 x 2560, een batterijduur van zes maanden en 16 GB lokale opslag (in tegenstelling tot de cloud-only opslag op zijn concurrenten).

De deurbel heeft ook Alexa en Google Assistant ingebouwd voor handsfree kijken op een apparaat met een display, uitstekende bewegings- en mensendetectie, en je hebt de keuze om de bestaande bedrade gong van je huis te gebruiken of de ingebouwde gong in Eufy’s Homebase eenheid. Het heeft ook een ingebouwde microfoon, zodat u kunt reageren op mensen aan uw deur, zelfs als u niet thuis bent. Dus als je genoeg hebt van gestolen pakketten en ontbrekende bezoekers, pak er dan vandaag nog een.

[Today’s deal: Eufy Security Wireless Video Doorbell for $169 on AmazonRemove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like