Ontvang een Ring Video Doorbell en Echo Show voor een belachelijk lage $ 150

ring3echoshow5

De uitstekende smart home-combo van Amazon is terug voor een nog verbazingwekkendere verkoopprijs. De Ring Video Doorbell 3 met de Echo Show 5 kost $ 150. Dat is meer dan de gebruikelijke prijs en $ 50 minder dan de Video Doorbell normaal gesproken alleen kost. Het is niet duidelijk wanneer deze verkoopprijs afloopt.

De Ring Video Doorbell 3 biedt 1080p video-opname en verbeterde bewegingsdetectie van de Ring Video Doorbell 2, evenals functies zoals privacyzones en audioprivacy. De Ring 3 kan worden gevoed via een oplaadbare batterij of je kunt hem aansluiten. Hij werkt ook met Alexa en heeft de gebruikelijke tweerichtingsaudio en bediening via de Ring-smartphone-app.

Naast de Ring 3 krijg je voor $ 150 het slimme display van Echo Show 5. Dit apparaat heeft een 5,5-inch scherm met een resolutie van 960 bij 480, een camera aan de voorzijde voor videochatten en ingebouwde Alexa.

Met de Show 5 kun je videogesprekken voeren, naar podcasts of muziek luisteren, weer- en verkeersupdates krijgen en smarthome-apparaten bedienen. Die laatste functie omvat de mogelijkheid om te chatten met bezoekers bij de voordeur via de Ring Video Doorbell 3.

Het is een mooi startpakket voor een slimme opstelling van huisbeveiliging en nu beschikbaar voor een ongelooflijke prijs. Voor nog meer hightech uitrusting die je in huis kan helpen, bekijk je onze verzameling van de beste vroege Black Friday smart home-deals.

[Today’s deal: Ring Video Doorbell 3 and Echo Show 5 for $150 on Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like