Ontvang een Nest Hub met 50% korting

google nest hub 2nd gen smart home

We waren dol op de Nest Hub vanwege zijn geweldige reeks mogelijkheden, waaronder slimme huisbediening, Chromecast en slaaptracking, en op dit moment is het half af als Google zijn Black Friday-deals aftrapt. Zowel Best Buy als Google verkopen de tweede generatie Nest Hub voor een coole $ 50. We hebben ook een aantal leuke deals gezien voor de Nest wifi-router van Google en de altijd populaire Nest-thermostaat.

Onze favoriete keuze van de verkoop is echter de tweede generatie Nest Hub. We hebben het slimme scherm eerder dit jaar beoordeeld en het vier van de vijf sterren gegeven. Deze versie van de Hub ziet er grotendeels hetzelfde uit als zijn voorganger, maar heeft een aantal mooie verbeteringen, waaronder ingebouwde slaapvolgfunctie, iets betere audio en “snelle gebaren” waarmee je het apparaat kunt bedienen zonder het scherm aan te raken.

Als je nog dieper in het Google/Nest-ecosysteem wilt duiken, is de Nest Thermostat slechts $ 100 lager dan $ 130 bij Amazon, Best Buy en de Google Store. We hebben deze thermostaat ongeveer een jaar geleden getest en gaven hem vier van de vijf sterren. “Als je een goed uitziende, gebruiksvriendelijke en betaalbare slimme thermostaat wilt, is de nieuwe Nest Thermostat gemakkelijk aan te bevelen”, zeiden we. Het enige is dat deze versie van de thermostaat geen Nest-afstandsbedieningssensoren ondersteunt.

Ten slotte hebben we een two-pack van de Nest wifi-router en toegangspunt voor $ 179, een daling van $ 269, bij Best Buy en Google. Dit wifi-systeem doet ook dienst als draadloos netwerk en als slimme Google Assistent-speaker. “Het is een goede manier voor fans van Google Assistent om hun huis te bedekken met wifi-dekking”, zeiden we in onze recensie.

0 Shares:
You May Also Like