Ontvang een gratis Amazon Echo met deze geweldige Ring-videodeurbeldeals

doorbell3show5

Als je je slimme huis wilt verbeteren met Amazon’s Echo- en Ring-uitrusting, is het vandaag de dag om te winkelen. Amazon en Target bundelen gratis Echo smart speakers of smart displays wanneer je een van de drie verschillende Ring-apparaten koopt. Het is niet duidelijk wanneer deze deals eindigen, maar ze zijn allemaal de moeite van het bekijken waard.

Laten we beginnen met Target, dat de tweede generatie Ring Video Doorbell plus een gratis Echo Dot (nieuwste generatie) slimme luidspreker verkoopt voor $ 80. Verwijder niet-productlink. De Ring Video Doorbell heeft een adviesprijs van $ 120, terwijl de Echo Dot alleen $ 50 kost, dus dit is een serieus koopje. Deze versie van de Ring-deurbel werkt op batterijen en biedt 1080p-video-opname, betere bewegingsdetectie, verbeterde nachtdetectie en aanpasbare privacyzones.

Amazon biedt ook een bundel van $ 80 aan met de Ring Peephole Cam en Echo Dot (huidige generatie). De Peephole Cam is een kleine videodeurbel die je plaatst waar het kijkgaatje op je deur zich meestal bevindt. Het beschikt over 1080p-video, tweerichtingsgesprek, verwijderbaar batterijpakket en het werkt met Alexa (net als het vorige Ring-apparaat bij Target).

Ten slotte is er de Ring Video Doorbell 3 gebundeld met de Echo Show 5 voor $ 150 op Amazon. De Doorbell 3 biedt 1080p video-opname, tweerichtingsgesprek en werkt ook met Alexa. Als je een apparaat wilt waarmee je kunt zien wie er voor de deur staat met een secundair scherm, dan is dit de bundel die je moet krijgen. De Video Doorbell 3 kost alleen al $ 200, en de Echo Show 5 is een uitstekend klein slim scherm.

Alle drie deze bundels zijn fantastische toevoegingen voor slimme thuisgebruikers die wat meer veiligheid aan de voordeur willen.

0 Shares:
You May Also Like